2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kese görmeye gittiğimizde iki kese vardı. Ama küçüktü biri. Dr bu devam etmeyebilir ya da atağa geçip büyüyebilir dedi. Kalp atışını duymaya gittiğimizde yoktu.

Günaydın arkadaşlar dün düşük tehlikem oldu progestan iğne yaptı bu iğneden olan varmı felaket ağri yaptı bütün gece uyutmadı
Yaklaşık 1,5 aydır oluyorum o iğneyi. Her gün bi tane. Maalesef acıyor yağlı olduğu için. Hatta bir süre sonra yumru şeklinde yer yapıyor kalçada sert sert. Ayrıca sabahları da vajinal jelim var. O da ayrı sıkıntı.
Ama dayanıyoruz bebeğimiz için.

Günaydın güzel anneler. Naber ? :)
Ya benim hala belirtim yok. Azicik nazlanayim istiyorum ama hiç bir şey yok. Kuru kuruyada nazlanilmiyor ki. Tam biraz halsizlik var sanki diyorum hooppp geçiyor. Yada uyku bastirdi diyorum bi bakıyorum eşim benden önce uyumuş bile. Hiç böyle hayal etmemiştim

Çok güzel bir haber bu tebrikler

Gunaydin annisler ve minnaklari guzel bir gun gecirmenizi temenni ediyorum kobtrolleri olanlar ise hayirli haberler getirsinler insalh buarda progestan ignesi yaptiran bir arkadas vardi agri yapiyor diye ismini hatirlamiyorum ben kizimda doguma kadar vuruldum her hafta ama ignenin adi purlaton du progestan normal hap gibi bir ilactir demekkinigneside mevcut birde yagli bir igne oldugu icin yakar dagilmasi uzun surdugu icinde agrisida uzun olur umarim cabuk atlatirsiniz.

Bende senin gibiyim hiç bir belirtim bile yok, hamile gibi bile gelmiyor kendime, boşver böyle daha iyi işte hafif hafif geçer yoksa zor olanları görüyoruz allahım onlarida sorunsuz bir sekilde cabuk kurtarsın

İnşallah sagolun

Kızlar günaydın. Ben hasta oldum ya boğazım çok kötü. Burnum tıkalı. Daha bayram haftası hastaydım. Ne çabuk geldi tekrar.
Dün kursta klima çarptı sanırım. Tepemde üflüyordu.
Ne yapsam bilemedim. Bu boğazımdaki ağrı bulantı da yapıyor. Umarım sıkıntısız atlatırım.

Ben zencefil bal limonla atlattım sende iç bol bol geçmiş olsun

Kızlar merhaba, sizde de çok bel ağrısı var mı gece yastıklarla boğuşuyorum şimdiden. Sadece geceleri ağrıyor ama. Erken değil mi diyip duruyorum kendi kendime

zencefil özellikle taze zencefil kusmayada iyiymis bende dun kötülendim her yediğimi cıkarıyorum dr zorfen 4 mg ilaç verdi eger boyle giderse hastaneye yatırırz dedi

1 agustos adet tarihim 9 mayıs tahmini dogum adana 2. bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…