• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar iki kese gördük :emir_bebek::emir_bebek:
Maşallah canım çok güzel bir haber tüp bebekmi
Kızlar yemek konusunda çok dertliyim. İlk hamileliğimde ne kadar dikkatli isem bunda da okadar rahatım. Tavuk sucuk sosis hamburger hiç yemeyen ben bunda hep Böyle şeyler istiyor canım :KK43: Hergün ceviz yumurta yerken bunda görmek istemiyorum. Bir arkadaşın dediği gibi çamaşır suyu vs hiç kullanmaZdım şimdi ise onsuz temiz olmuyor diyorum. Bunun ortası Yokmu ? Sizde durumlar nasıl :KK43:
Aynen bende öyleyim et çok tiksinc geliyor ne yiyeyim bazen bilemiyorum... saat sabahın 7 si ben lavabo tuvalet ovdum yaa :temizlik:
Ayyy bana da nazar mı değdi bilemedim. Sabahtır bi bulantı var ama bir saattir fena arttı. Mutfağa giremiyorum. Midem boş kaç defa gittim lavaboya ama çıkan bişey yok. Bide üşüme başladı bende. Betim benzim atık ve accaaayip uykum var şuan. Bebişime bişey olmamıştır inşallah. o_O:KK43::KK6:
Evet bulantı yoktu 9 . Haftadami oldu acaba benide arada yokluyor gidiyor kotu bisry gercekten

Günaydın arkadaşlar dün düşük tehlikem oldu progestan iğne yaptı bu iğneden olan varmı felaket ağri yaptı bütün gece uyutmadı

sanirim kavacikdasin anadoluda nurdan hanima yengem gitmisti ama biraz pahali diye biliyorum otagtepedeki hakkinda bilgim yok ama umraniye afiyet tavsiye edebilirim cok doktor gezdim orada dogum yaptim insallah buda orada olur
Çok sağol canım evet Beykoz dayım. Afiyet hastanesini biliyorum ama çok uzak arabam olmadığı icin otobüsle gitmek işkence oluyor. Ben tamamen özel doktora gitmek istemiyorum zaten. Maddi gucumde yok. Devlet hastanesinde doktorum var. Çok güzel ilgileniyor. Bazen randevu bulamıyorum yada çalıştığım zaman bana uymuyor. Ultrason a vs girmek için arada görüşmek istediğim bir doktor olsun istedim. Teşekkür ederim canım

Rapor aldım bir hafta dinlenicem bakalim
Tekrar gecmis olsun. Kalacak bebek kalir gidecekmissin bebek gidermis. Ama siz daha sakin daha stressiz olursaniz belki faydasi olur. Tip bir yere kadar acikliyor olan biteni. Tedbiri almissiniz yapacak baska bir sey yok. Dua edebilirsiniz ve de Guzel olumlu dusuncelere yogunlasin sonuc insallah olumlu olur.

Tekrar gecmis olsun. Kalacak bebek kalir gidecekmissin bebek gidermis. Ama siz daha sakin daha stressiz olursaniz belki faydasi olur. Tip bir yere kadar acikliyor olan biteni. Tedbiri almissiniz yapacak baska bir sey yok. Dua edebilirsiniz ve de Guzel olumlu dusuncelere yogunlasin sonuc insallah olumlu olur.
Sagolun Allah razı olsun herseyin hayırlısı rabbim nasip ederse kucağımıza alırız hepimiz insallah

Back