- Konu Sahibi kardelen384
- #3.781
Bu da benim tatlı tospiğim Bu ay yaşına girecek inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah supanallahh cok guzell ve tatlii bir kiz size benzior sanirim Allah nazarlardan korusun size bagislasin
Maşallah canım çok güzel bir haber tüp bebekmiKizlar iki kese gördük
Aynen bende öyleyim et çok tiksinc geliyor ne yiyeyim bazen bilemiyorum... saat sabahın 7 si ben lavabo tuvalet ovdum yaaKızlar yemek konusunda çok dertliyim. İlk hamileliğimde ne kadar dikkatli isem bunda da okadar rahatım. Tavuk sucuk sosis hamburger hiç yemeyen ben bunda hep Böyle şeyler istiyor canım Hergün ceviz yumurta yerken bunda görmek istemiyorum. Bir arkadaşın dediği gibi çamaşır suyu vs hiç kullanmaZdım şimdi ise onsuz temiz olmuyor diyorum. Bunun ortası Yokmu ? Sizde durumlar nasıl
Evet bulantı yoktu 9 . Haftadami oldu acaba benide arada yokluyor gidiyor kotu bisry gercektenAyyy bana da nazar mı değdi bilemedim. Sabahtır bi bulantı var ama bir saattir fena arttı. Mutfağa giremiyorum. Midem boş kaç defa gittim lavaboya ama çıkan bişey yok. Bide üşüme başladı bende. Betim benzim atık ve accaaayip uykum var şuan. Bebişime bişey olmamıştır inşallah.
Maşallah canım çok güzelsiniz ana kizBu da benim tatlı tospiğim Bu ay yaşına girecek inşallah
Ikiniz de cok hosmussunuz. Masallah
Çok sağol canım evet Beykoz dayım. Afiyet hastanesini biliyorum ama çok uzak arabam olmadığı icin otobüsle gitmek işkence oluyor. Ben tamamen özel doktora gitmek istemiyorum zaten. Maddi gucumde yok. Devlet hastanesinde doktorum var. Çok güzel ilgileniyor. Bazen randevu bulamıyorum yada çalıştığım zaman bana uymuyor. Ultrason a vs girmek için arada görüşmek istediğim bir doktor olsun istedim. Teşekkür ederim canımsanirim kavacikdasin anadoluda nurdan hanima yengem gitmisti ama biraz pahali diye biliyorum otagtepedeki hakkinda bilgim yok ama umraniye afiyet tavsiye edebilirim cok doktor gezdim orada dogum yaptim insallah buda orada olur
Çok geçmiş olsun canım.Günaydın arkadaşlar dün düşük tehlikem oldu progestan iğne yaptı bu iğneden olan varmı felaket ağri yaptı bütün gece uyutmadı
Gecmis olsun. Baska annelerde var. Sakin olmaya dinlenmeye calisin. Calisiyorsaniz isten izin alip evde dinlenin bir kac gun.Günaydın arkadaşlar dün düşük tehlikem oldu progestan iğne yaptı bu iğneden olan varmı felaket ağri yaptı bütün gece uyutmadı
Günaydın arkadaşlar dün düşük tehlikem oldu progestan iğne yaptı bu iğneden olan varmı felaket ağri yaptı bütün gece uyutmadı
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun canım.
Rapor aldım bir hafta dinlenicem bakalimGecmis olsun. Baska annelerde var. Sakin olmaya dinlenmeye calisin. Calisiyorsaniz isten izin alip evde dinlenin bir kac gun.
Acaba dedim bende mi çok ağrı yaptıBen kullandim , yagli oldugu icin agri yapiyor
Acaba dedim bende mi çok ağrı yaptı
Tekrar gecmis olsun. Kalacak bebek kalir gidecekmissin bebek gidermis. Ama siz daha sakin daha stressiz olursaniz belki faydasi olur. Tip bir yere kadar acikliyor olan biteni. Tedbiri almissiniz yapacak baska bir sey yok. Dua edebilirsiniz ve de Guzel olumlu dusuncelere yogunlasin sonuc insallah olumlu olur.Rapor aldım bir hafta dinlenicem bakalim
Sagolun Allah razı olsun herseyin hayırlısı rabbim nasip ederse kucağımıza alırız hepimiz insallahTekrar gecmis olsun. Kalacak bebek kalir gidecekmissin bebek gidermis. Ama siz daha sakin daha stressiz olursaniz belki faydasi olur. Tip bir yere kadar acikliyor olan biteni. Tedbiri almissiniz yapacak baska bir sey yok. Dua edebilirsiniz ve de Guzel olumlu dusuncelere yogunlasin sonuc insallah olumlu olur.
Amin hepimiz insallahCok gecmis olsunn saglikla devam etsin kucagina al ins M Minikmucizem61
Allah yardimcin olsun valla felaket biseymisCnm ben kimildayamaz duruma gelince biraktim , her gün bir tane yaptiriyordum. Tüp bebekte standart.