• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
kizlat bende bu pazartesi saglik ocaginami gitswm diyorum cok fazla usuyorum battaniye izitmiyo beni gecen elim bi kucuk kesildi kanamadk diye biliriz folik asit daha once dusugunde kalmisti kullanmaya baaladim ama kan ilaci felan kansizlik olur diye gitsem mi diyorum

İnşallah canım ben bayram sonrasına erteleyemedim. Hiç bir belirtim yok elimde sadece 2 kan testi var.

Benim 18 ve 20mm yumurta olduğu gün ovitrelle vuruldum canım. İki yum.da çatladıysa diye endişeleniyorum her şeyin hayırlısı artık. Benim 3,21 artış senin 3,75 benden fazla :KK66: Sen takip yaptırmış mıydın?

bende iki kez kan testi yaptirdim devlette bayramdan once yer yok ozele gitsem daha bebek gorunmez folik asitle yollar eve diye dusunuyorum o yuzden saglik ocagina gitseme diyorum bende

kizlat bende bu pazartesi saglik ocaginami gitswm diyorum cok fazla usuyorum battaniye izitmiyo beni gecen elim bi kucuk kesildi kanamadk diye biliriz folik asit daha once dusugunde kalmisti kullanmaya baaladim ama kan ilaci felan kansizlik olur diye gitsem mi diyorum

Sağlık ocakları ptesi kapalı diye biliyorum canım. İmkanın varsa bugün git hemen.

İnşallah canım ben bayram sonrasına erteleyemedim. Hiç bir belirtim yok elimde sadece 2 kan testi var.

Benim 18 ve 20mm yumurta olduğu gün ovitrelle vuruldum canım. İki yum.da çatladıysa diye endişeleniyorum her şeyin hayırlısı artık. Benim 3,21 artış senin 3,75 benden fazla :KK66: Sen takip yaptırmış mıydın?
Yok canım takip yaptrmadım hiç doktora da gtmedim daha bu ay 3. Denememizdi olmasaydı hormon testi için gitcektim inşallah bi sıkıntı yoktur artışta bnde mi gtsem ki haftaya

Yok canım takip yaptrmadım hiç doktora da gtmedim daha bu ay 3. Denememizdi olmasaydı hormon testi için gitcektim inşallah bi sıkıntı yoktur artışta bnde mi gtsem ki haftaya

Ben bir kaç topik okudum ilk başlarda 4 kata kadar artış normal diyorlar. 2 katından az artması problem canım hiç takılma bence.

Evet ya bu seferde çok mu artmış dyorum ne yapsam şaşırdım en iyisi iyiyi düşünmek yoksa bu 9 ay böyle geçmez inşallah görürsün yarın keseyi :dua:

Masallah.. Hic telaslanmayin. İlk baslarda degerin 4kat artmasi sorun degil. Saglikli bir artis :)

Back