• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
hamileyimmmmmmmm.....bende mayıs annesiyimmmmmmmm....Allahımmmmmmmm:anneadayı::anneadayı::halay::halay::skandal::KK71::KK71:Yaşasınnnnnnnnnnnnn..........Biri beni durdursun.......:KK71::KK71:

ne güzel haber değil mi ben de ilk gördüğümde o çift çizgiyi elim ayağım titredi çok mutlu oldum inşallah sıkıntı olmadan alırız bebişlerimizi kucağımıza hayırlı uğrulu olsun sağlıcakla büyüsün.
xenforo-smilies-kk78.gif
xenforo-smilies-kk54.gif
:anne:

ne güzel haber değil mi ben de ilk gördüğümde o çift çizgiyi elim ayağım titredi çok mutlu oldum inşallah sıkıntı olmadan alırız bebişlerimizi kucağımıza hayırlı uğrulu olsun sağlıcakla büyüsün.
xenforo-smilies-kk78.gif
xenforo-smilies-kk54.gif
:anne:
insallah canım ya.....Sağlıklı sıhhatli olsunlar da....Ayyy cok heyecanlıyım yaaaa...senin ne kadarlıkk

kizzlar beni de alin araniza :)

ben bat'a 5 gun kala ogrendim hamile oldugumu (bat 27 agustos). Sabahtan kan verdim aile hekimligine ertesi gun cikti sonucu 38mis. 2 gun sonraki degerim 144. Ilk zamanlar hizli oluyorsa demek kii :D Yani bata 3 kala degerim 144. Sizce artisi takip etmeli miyim hala yoksa bekleyip bir hafta sonra kesenin tahmini gorunecegi tarihte mi doktora gideyim?

ben bat'a 5 gun kala ogrendim hamile oldugumu (bat 27 agustos). Sabahtan kan verdim aile hekimligine ertesi gun cikti sonucu 38mis. 2 gun sonraki degerim 144. Ilk zamanlar hizli oluyorsa demek kii :KK70: Yani bata 3 kala degerim 144. Sizce artisi takip etmeli miyim hala yoksa bekleyip bir hafta sonra kesenin tahmini gorunecegi tarihte mi doktora gideyim?

Hayırlı olsun hepimizin sevinci daim olsun inşallah sen de hoşgeldinn bebişinde :halay:

Merhaba kızlar bende aranıza katıldım inşallah 9 ay boyunca kalırım 2015 haziran doğumlu kızım var inşallah 2018 mayıs annesi olurum

Hosgeldiinn :) hayirlisiyla sevinir,saglikla tamamlarsiniz insallah
Bat ne zaman?

Tamam canım çok sağol

Benim ilk kizimda degerim cok yuksekti canim,bi aksilikte cogul gebelikte olmadi.Sevin sevin :) Elbette bicogumuz belki de ayrilacaz burdan ama Rabbim neylerse guzel eyler.

ben bat'a 5 gun kala ogrendim hamile oldugumu (bat 27 agustos). Sabahtan kan verdim aile hekimligine ertesi gun cikti sonucu 38mis. 2 gun sonraki degerim 144. Ilk zamanlar hizli oluyorsa demek kii :KK70: Yani bata 3 kala degerim 144. Sizce artisi takip etmeli miyim hala yoksa bekleyip bir hafta sonra kesenin tahmini gorunecegi tarihte mi doktora gideyim?

Gozunuzaydiinn :) Keseyi gorebileceginiz zamani beklemek daha da net olur :) Ilk zamanlar insan surekli doktora gitmek istesede:KK49:

Hamileliğin ilk aylarında arı sütü bal polen yemek zararlı mı ? Araştırdım faydalı yazanlar var. Ama bu karışım adet söktürmeye de yardımcı değil mi ? Böyle olunca kafam karışıyor o zaman bebek oluşuyosa ona da zarar verebilir mi?

Hamileliğin ilk aylarında arı sütü bal polen yemek zararlı mı ? Araştırdım faydalı yazanlar var. Ama bu karışım adet söktürmeye de yardımcı değil mi ? Böyle olunca kafam karışıyor o zaman bebek oluşuyosa ona da zarar verebilir mi?

Kullanmak gerekli degil ama alerji soz konusu degilse az miktarda 1 cay kasigi vs kullanilabilir diye biliyorum.Zamaniniz varsa doktorunuza danismaniz belki daha iyi olur :)

Kullanmak gerekli degil ama alerji soz konusu degilse az miktarda 1 cay kasigi vs kullanilabilir diye biliyorum.Zamaniniz varsa doktorunuza danismaniz belki daha iyi olur :)
Teşekkürler alerjim yok da söktürürse diye korktum sağolun cevap için :)

hayirli olsun canim..bende bgn ogrendim bebisimi..Allah nasip ederse 9 ay beraberiz....Cok heyecanlı degil mi???Benim bat 1 gun gecti hcg 11831:halay:ikiz mi acaba benimmm???

ya kızlar az önce dr dan geldimm...Bebisim 4 hafta 5 günlük muss:halay::halay:keseyi de gördüm....hcg tam 11831 çıktı...Cok yüksek degil mi...Aman allahım ikiz mi yoksa:skandal::skandal:
Ikiz bence tatlim çünkü benim de 4 hafta 3 günlük değerim iki gün önce 340 ti bugün de herşey yolundaysa ancak 700 ama senin masallahin var.

ay ayniyizz hayatimm.benimde 4+5....hcg kac çıktı canim sende

Evet tatlimmm aynen benim ilk öğrendiğimde pazartesi adete 1 gün vardı 125ti iki gün geçti yani çarşamba gunu 340 oldu bugun 2 gun daha gecti ustunden de gidemedik hastaneye insallah herşey yolundaysa 700 yalandır bugün

Back