Ne kadar güzel canim benim maşallah Allah herkesin gönlüne göre versin bizde de tartışma falan olmaz olmadı da ama sevmediklerini biliyorum canim yardim falan etmedigindende anlaşılıyor yüzüme iyiler maşallah ama insan anlıyor iste çokta umrumda değil.Çok şükür canım sansliyim kv görümceler yönünden, sağolsunlar her şeyi benden önce düşünür ben yorulmayayim diye hallederler.Allah herkese nasip etsin.
Keşke herkes böyle olsa, sonuçta tartışmak birbirine zıt gitmek yüreğini tüketiyor her iki tarafın da. Ne gerek var dimi. Işte bazıları bu olgunluğa ulaşamıyor. Ben görümcelerle aynı yastayim onlar bekar ama. Sağolsunlar beni anlarlar hep arkadaş gibidirler
Ayyy baktım çok tatlılar canım, anneme göstereyim kesin yapar bizim fındığa. Onun dikiş makinesi falan da var. Ben çok uğraşmayi sevmiyorum tembelimBebişlerimizin beşikleri icin kawaii yastiklar ve el yapimi dönenceler var kizlar rengarenk hem uyku arkadasi da olabilir ilgilerini ceker diye dusunuyorum cok sevimliler yapimi da cok basit ugrasmayi sevenler icin guzel bir hobi olabilir aklinizda olsun ben yapicam fındığıma
Olsun o da güzel annelerimiz sağolsunlar nazlarımız geciyor onlaraAyyy baktım çok tatlılar canım, anneme göstereyim kesin yapar bizim fındığa. Onun dikiş makinesi falan da var. Ben çok uğraşmayi sevmiyorum tembelim
Geçmiş olsun canım benim bir sorun olmaz hemen düzelir inşallah, bebegin kilosu için de endişelenme bakması kolay olur işte etli butlu annesi :)Bu arada bebegm 33+3 de 2540 gr olarak gorunuyo asiri mi fazla sizce
Geçmiş olsun canım, insülin zarar vermiyor diye duydum ben kullananlar çok hamileyken. Benim bebis de 32+2de 2400 gr.biraz toparlak olacaklar inşallah bi sorun olmaz bence merak etme. Bi an önce kavus sağlığınaBu arada bebegm 33+3 de 2540 gr olarak gorunuyo asiri mi fazla sizce
Çok da fazla değil aslında canım doktor fazla mı dedi...geçmiş olsunBu arada bebegm 33+3 de 2540 gr olarak gorunuyo asiri mi fazla sizce
Saol canım sanada hayırlı kandillerHayirli kandiller herkese
Normalde tip fakultesine gidiyrm zaten orasi fazla oldugnu soyluyodu birde ozele gttm ordada ayni buyuk cikiyo cnamCanım benim bebekte 2 hafta önde görünüyordu bir de devlete gideyim dedim ve doktor 3 4 gün önde o da erkek bebek normal dır dedi yani tek doktora bağımlı kalmayın özel sezeryan yapmak için bebek kilolu diyor
O zaman senin bebiş büyük kesinNormalde tip fakultesine gidiyrm zaten orasi fazla oldugnu soyluyodu birde ozele gttm ordada ayni buyuk cikiyo cnam
Canım benim bebiş de önde gidiyor en basından beri, ayrıntılı da başka doktora gitmiştik o da öyle ölçtü. Bizim gittiğimiz hastanede normal Doğum daha pahalı sezeryan ucuzCanım benim bebekte 2 hafta önde görünüyordu bir de devlete gideyim dedim ve doktor 3 4 gün önde o da erkek bebek normal dır dedi yani tek doktora bağımlı kalmayın özel sezeryan yapmak için bebek kilolu diyor
Gözün aydın canım ah bu şeker belasiii keşke şeker denen bişey olmasaydı hiç :)Dun ogleden sonra hastaneden ciktim cnku seker degerlerim gayet normal cikti bebis onde ama sknti yok cok skur :)
Bol bol sorsaydın doktorla iç içeykenDun ogleden sonra hastaneden ciktim cnku seker degerlerim gayet normal cikti bebis onde ama sknti yok cok skur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?