• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kizlar insallah hepimiz sagsalim kucagmiza aliriz iyi dusunelim iyi olsun ama benide cok fena dogum korkusu sardi canm cok tatlidir ondan galiba bide bebisim belli bi kiloyu gecerse sezaryen olma ihtimalimde var istemyrm ama iri bebegi normal dogurmakda zormus surekli bunlari dusunyrm bazen netten arastryrm hastanede yattgm 2 gun boyuncada cigliklari duyunca resmen dogumdan baska bisey dusunemez oldum cok heycanliyim bi taraftanda bi an once kucagma alip onu gormek koklamak bakmak istyrm esimde sabirsizlaniyo son zamanlar en agir gecen zamanlar oldu bizde
Kaç yaşındasın bilmiyorum canım ama 25 yaş altının normal doğum yapma ihtimali daha yüksek kemikler daha esnek...biraz da genetik var işin içinde...bir arkadaşım var sancının ne olduğunu bilmiyor suyu gelmiş hastaneye gitmis 5cm açılma varmış 2 saat içinde doğurmuş koymuş kenara ve bebek 4 kiloymuş ikinci oğlunu 1 saat içinde doğurmuş; ablası arabada doğurmuş bunlar hiç ağrı sancı kesi bilmiyorlar...Allah böylesini nasip etsin hep iyi düşün iyi olsun...ben sezaryen oldum ama onun da sonrası zor...ve vajina bozulur diye de korkmayın bence vücut çok esnek mucize gibi...emzirme bittikten 3-5 ay sonra benim göğüslerim bile taş gibi oldu tamamen eski halime döndüm...hicbirisi kalmıyor

Canm bende 25i yeni bitiryrm 26 olcam nasipse cok yasli sayilmam ama cok gencte deglim dogum olaylari icin :) bilmyrm hayrlisi olsun artk napalim normali deneriz olmazsa sezeryan deriz artk bende oyle kolay bi dogum hayal edip duruyrm Rabbm yardmcmz olsun :)
Kaç yaşındasın bilmiyorum canım ama 25 yaş altının normal doğum yapma ihtimali daha yüksek kemikler daha esnek...biraz da genetik var işin içinde...bir arkadaşım var sancının ne olduğunu bilmiyor suyu gelmiş hastaneye gitmis 5cm açılma varmış 2 saat içinde doğurmuş koymuş kenara ve bebek 4 kiloymuş ikinci oğlunu 1 saat içinde doğurmuş; ablası arabada doğurmuş bunlar hiç ağrı sancı kesi bilmiyorlar...Allah böylesini nasip etsin hep iyi düşün iyi olsun...ben sezaryen oldum ama onun da sonrası zor...ve vajina bozulur diye de korkmayın bence vücut çok esnek mucize gibi...emzirme bittikten 3-5 ay sonra benim göğüslerim bile taş gibi oldu tamamen eski halime döndüm...hicbirisi kalmıyor

Canm bende 25i yeni bitiryrm 26 olcam nasipse cok yasli sayilmam ama cok gencte deglim dogum olaylari icin :) bilmyrm hayrlisi olsun artk napalim normali deneriz olmazsa sezeryan deriz artk bende oyle kolay bi dogum hayal edip duruyrm Rabbm yardmcmz olsun :)
ne ettin be kardeşim , 41 yaşıma girdim, sen genç değilsen, bizim bir ayak çukurda o zaman , ne dersin:emir_bebek:

ne ettin be kardeşim , 41 yaşıma girdim, sen genç değilsen, bizim bir ayak çukurda o zaman , ne dersin:emir_bebek:
Yanlis anlasilmasn demek istedgm vok erken anne olanlarda var ya hani onlara gorede normal bi yastasyim cok kucuk degilim demek istedm Allah hepimize saglikla kucgmza almayi nasip etsin :)

Nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor hamişliğin son zamanları:KK200::anneadayı:

Nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyor hamişliğin son zamanları:KK200::anneadayı:
Ben iyiyim canım oturup kalktığımda vajinanın üst tarafındaki kemiklerimin ağrısı dışında bir sorun yok şu son ay geçmek bilmiyo nedense senin nasıl.gidiyor

Ben iyiyim canım oturup kalktığımda vajinanın üst tarafındaki kemiklerimin ağrısı dışında bir sorun yok şu son ay geçmek bilmiyo nedense senin nasıl.gidiyor
Adet ağrısına benzer ağrılarım başladı ara ara canım birde sende olduğu gibi oturur kalkarken yattığımda pozisyon değiştirirken ağrılardan dolayı çok zorlanıyorum ve çokça mide yanmam uykusuzluğum var.Sürekli wc git geller arttı. Olumlu olarak artık nefes darlığım ve üstteki baskı gitti bebiş artık iyice aşağıda. Şükür iyi olmaya çalışıyoruz ama çok heyecanlıyım :):KK200:

Çatı ağrısı denilen ağrı mı acaba sendeki canım

Çatı ağrısı denilen ağrı mı acaba sendeki canım
Bilmiyorum ki oğlumda hiç olmamıştı bunda var agirlastim iyice sanırım ondan yada kemikler genişliyor heralde az kaldı çok şükür başka sıkıntılar yok bu kadarına razıyım :)

Kizlar doktordan geliyorum bana dua edin erken dogum riskim var cocuk cok fazla asagidaymis hicbise yapma yat dinlen dedi kilosu 2300 gr en azindan 2800 olmasi gerek nisanin 20sini bi gecirsin dedi cok korkuyorum hayirlisiyla sag salim kucagima alirim insallah

Kizlar doktordan geliyorum bana dua edin erken dogum riskim var cocuk cok fazla asagidaymis hicbise yapma yat dinlen dedi kilosu 2300 gr en azindan 2800 olmasi gerek nisanin 20sini bi gecirsin dedi cok korkuyorum hayirlisiyla sag salim kucagima alirim insallah
Geçmiş olsun canım normal kontrole mi gitmiştin yoksa bi rahatsızlıkla mı gittin...karnın aşağıda mı

Canım benim sakin ol yat sadece tuvalete banyoya kalk Allah'ın izniyle doldurursunuz inşallah gününü şimdi dogsada bile gayet sağlıklı olur hiç merak etme ciğer geliştirici vuruldum mu peki her ihtimale karşı

Canım bol bol dinlen ayaklarını havaya kaldır, tuvalet harici kalkma inşallah dayanır bebis 20sine kadar, bol bol muz ye helva ye kilo aldir kuzuya. Allah korktuğuna ugratmasin

Canım bol bol dinlen ayaklarını havaya kaldır, tuvalet harici kalkma inşallah dayanır bebis 20sine kadar, bol bol muz ye helva ye kilo aldir kuzuya. Allah korktuğuna ugratmasin
Bütün gece helvayla uğraştım...oda dolusu tahin helvası bütün duvarlarda fıstıklı çikolatalı aman Allah ım cennet gibiydi hepsinden yiyordum rüya olduğunu biliyordum uyanmak istemiyordum...ilk defa böyle bişey yaşıyorum bu diyabet bozdu beni...eşime al gel bi çatal tadına bakayım diycem ama o kutu bitene kadar benim aklım orda olacak...nasıl edeyim

Geçmiş olsun canım normal kontrole mi gitmiştin yoksa bi rahatsızlıkla mı gittin...karnın aşağıda mı
2 haftada bir olan kontrolume gitmistim nstye baglandi sanci falan cikmadi ama bi haftadir yururken karnim cok sertlesiyo ve asagiya baski yapiyodu idrara cok sik cikiyodm bunlari soyledim kendi de usgde gordu cok asagida bebek dedi

Amin canim insallah erken dogmaz yine de endiseliyim :(

Canım benim sakin ol yat sadece tuvalete banyoya kalk Allah'ın izniyle doldurursunuz inşallah gününü şimdi dogsada bile gayet sağlıklı olur hiç merak etme ciğer geliştirici vuruldum mu peki her ihtimale karşı
Hayir doktorm oyle biseyden bahsetmedi iki hafta sonra tekrar gel nstyede gir dedi. Israrla dinlenmem gerektigini soyledi hatta son hazirliklarim vardi deyince kizdi uzan yat sadece dedi

Bütün gece helvayla uğraştım...oda dolusu tahin helvası bütün duvarlarda fıstıklı çikolatalı aman Allah ım cennet gibiydi hepsinden yiyordum rüya olduğunu biliyordum uyanmak istemiyordum...ilk defa böyle bişey yaşıyorum bu diyabet bozdu beni...eşime al gel bi çatal tadına bakayım diycem ama o kutu bitene kadar benim aklım orda olacak...nasıl edeyim
Oy kuzum kiyamam ya gel ben bi lokmacık vereyim sana :KK48: azcık daha dayan dicem de hamilesin ya ne olcak sanki bi parça yesen:( bence alsın eşin bi parça ye, sonra da bi yere saklayin sen nerde olduğunu bilme ya da dayanabilirsen dursun öyle ne olcak yazık kiyamam çok zor bu durum:(

2 haftada bir olan kontrolume gitmistim nstye baglandi sanci falan cikmadi ama bi haftadir yururken karnim cok sertlesiyo ve asagiya baski yapiyodu idrara cok sik cikiyodm bunlari soyledim kendi de usgde gordu cok asagida bebek dedi
Dinlen bakalım bişey olmaz inşallah sancı falan yoksa...ben de pzt gittim NST ye falan da sokmadı 2200 gr dedi bi de ben diyet yürüyüş yapıyorum hic dinlen falan da demiyor bi dahaki sefere 20 gün sonra görüselim dedi...ultrasona göre söylüyor demek ki sana...onunla geçmiş olsun

Canm sakin olmaya calis :) ben canimin istedigi herseyden tadiyorum pesine biraz hareket bisey olmuyo bazen ufak tefen yuksek cikablir Allahn iznyle bisey olmaz cann istyosa ye biraz kendine eziyet etme

Back