- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
Kaç yaşındasın bilmiyorum canım ama 25 yaş altının normal doğum yapma ihtimali daha yüksek kemikler daha esnek...biraz da genetik var işin içinde...bir arkadaşım var sancının ne olduğunu bilmiyor suyu gelmiş hastaneye gitmis 5cm açılma varmış 2 saat içinde doğurmuş koymuş kenara ve bebek 4 kiloymuş ikinci oğlunu 1 saat içinde doğurmuş; ablası arabada doğurmuş bunlar hiç ağrı sancı kesi bilmiyorlar...Allah böylesini nasip etsin hep iyi düşün iyi olsun...ben sezaryen oldum ama onun da sonrası zor...ve vajina bozulur diye de korkmayın bence vücut çok esnek mucize gibi...emzirme bittikten 3-5 ay sonra benim göğüslerim bile taş gibi oldu tamamen eski halime döndüm...hicbirisi kalmıyorKizlar insallah hepimiz sagsalim kucagmiza aliriz iyi dusunelim iyi olsun ama benide cok fena dogum korkusu sardi canm cok tatlidir ondan galiba bide bebisim belli bi kiloyu gecerse sezaryen olma ihtimalimde var istemyrm ama iri bebegi normal dogurmakda zormus surekli bunlari dusunyrm bazen netten arastryrm hastanede yattgm 2 gun boyuncada cigliklari duyunca resmen dogumdan baska bisey dusunemez oldum cok heycanliyim bi taraftanda bi an once kucagma alip onu gormek koklamak bakmak istyrm esimde sabirsizlaniyo son zamanlar en agir gecen zamanlar oldu bizde