- 9 Aralık 2012
- 3.666
- 8.255
- 30
Hoşbulduk canım nasılsın daha iyisindir inşallahHoş buldum canım sizler de hoş geldiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk canım nasılsın daha iyisindir inşallahHoş buldum canım sizler de hoş geldiniz
Daha iyiyim canım toparlamays çalışıyorum işte. Haberiniz var mı bilmiyorum ama bebeğimi kaybettim 15. Haftada.Hoşbulduk canım nasılsın daha iyisindir inşallah
Napıyonuz kızlarrr vücut ısısı yada ovulasyon yapan var mıHoşgeldinnn hahshsh
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla ilerleyecek kucağına alacak gebelikler nasip eylesinDaha iyiyim canım toparlamays çalışıyorum işte. Haberiniz var mı bilmiyorum ama bebeğimi kaybettim 15. Haftada.
Sizler nasılsınız? Topik boş kalmış siz olmayınca
Vucut ısım yüksek hamileyim shshhahNapıyonuz kızlarrr vücut ısısı yada ovulasyon yapan var mı
Çok geçmiş olsun canım Allah inşallah bir daha yaşatmasın böyle birşeyDaha iyiyim canım toparlamays çalışıyorum işte. Haberiniz var mı bilmiyorum ama bebeğimi kaybettim 15. Haftada.
Deme inanırımVucut ısım yüksek hamileyim shshhah
Nasılsın canım daha iyisin dimi:)Hoş buldum canım sizler de hoş geldiniz
Amin canım benim teşekkür ederim, Allah hiç birimizin kucağını boş koymasın hayırla sağlıkla versin tez vakitte inşallah.Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıkla ilerleyecek kucağına alacak gebelikler nasip eylesin
Benim de 5 yaşında bir kızım var jsjdjdjdjjdjNapıyonuz kızlarrr vücut ısısı yada ovulasyon yapan var mı
Çok sağ ol canım, amin inşallah. Rabbim kimselere yaşatmasınÇok geçmiş olsun canım Allah inşallah bir daha yaşatmasın böyle birşey
Çok geçmiş olsun raabbim inşallah en iyisini en güzelini nasip ederDaha iyiyim canım toparlamays çalışıyorum işte. Haberiniz var mı bilmiyorum ama bebeğimi kaybettim 15. Haftada.
Uyan güzel aç gözünüUyuyordum bildirim geldi nasılsınız ahajsj
İyiyim ya şükür daha iyiyimNasılsın canım daha iyisin dimi:)
Benim de 6 2 ay sonra 7 olacak ama ablasiBenim de 5 yaşında bir kızım var jsjdjdjdjjdj
Maşallah kuzuyaBenim de 6 2 ay sonra 7 olacak ama ablasi
Oh çok daha iyi ol canım zamanla daha da iyi olacaksınİyiyim ya şükür daha iyiyim
Amin canım hepimize inşallah. Çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun raabbim inşallah en iyisini en güzelini nasip eder
Benim de 12 ablası ajajaBenim de 6 2 ay sonra 7 olacak ama ablasi