2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Canım 37 bile erken aslında siz çok acele ediyorsunuz...şimdi baksa söylese nolacak yani...hem daha bebek dönecek aşağı inecek doğum kanalına girecek ondan sonra çatıya bakılacak...doğum başladıktan sonra bile bakıp karar verebilir eğer öncesinde olursa...bana 39.hafta falan bakmıştı 2 gün sonra da doğum oldu zaten...siz bunları düşünmeyin biraz akışına bırakın

EvBoregi yani aslında ona bebekler kendisi karar veriyor zamanı gelince anlaşılıyor nasıl doğacağı...gidişata göre doktor da söyleyecek neyse şu anda söyleyemez çünkü o da bilemez...ha en baştan ben sezaryen olucam normal doğum yapamam diyenin ya da bizim gibi ilki sezaryen olup 2.ye hamile olanların kesin bellidir...hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah

Hahhha canım güldürdün beni, benim doktor bayan :)) ama aynı okuldan falan mı mezunlar acaba, bu bir taktik mi

Doğru diyorsun canım ama bizimki ilk olunca heyecan yapıyoruz, merak ediyoruz. Herkes aynı soruyu soruyor , diyorum henüz bilmiyorum. Zaten benim bebek irilik konusunda koptu gidiyor, sanırım normal olacaksa da olmayacak. Hayırlısıyla dediğin gibi sağlıkla gelsinler ister normal Doğum ister sezeryan olsun.. allahım bekleyen herkesi sağlıkla huzurla yavrusuna kavustursun

Kızlar hastane odası için bebeğin beşiğinin artık puset mi adı neyse ölçüsünü aldim tüllerle süsledim filan hoş oldu ama aklıma takılan birşey var
Onun icine birşey götürmeli miyiz yastık battaniye ne bileyim herhangi birşey lazım mi içine yoksa Hastane mi veriyor
Ölçüleri kendileri söylediler bu nedenle görme sansim olmadı
Deneyimli anneler yardımcı olursa sevinirim

Nasil yaptin canim suslemeyi? Ben alt acma minderi almistim onu goturmeyi dusunuyorum icine koymak icin ama hastanede durumlar nasil benim de fikrim yok

Nasil yaptin canim suslemeyi? Ben alt acma minderi almistim onu goturmeyi dusunuyorum icine koymak icin ama hastanede durumlar nasil benim de fikrim yok
Keçeden büyük bir fiyonk yaptım canım kenarlarını da yarim inci ile süsledim
Altına da 3 kat tülü büzdum iğneyle diktim ip görünmesin diye kurdele yi silikonladim fiyonku da ortaya silikonladim gayet kolay oldu

Canım fazladan bir penye battaniye koydum altına sermek için ne olur ne olmaz diye

Maşallah görümcene sen sadece doğur

Maşallah gorumceniz ne görümceler var bizimki gelmiyo bile bakmaya onun için varsa yoksa kendi çocukları:) oğlumu kıskanıp lohusayken ben abla sen misin lohusa dedirten bi kadın düşünün . Ama bende ilk yigenime yapmıştım herşeyi 1 senelik kıyafetini almıştım.

Benim ikinci olacak ya canim şimdi doktor 16 gibi falan alırız dedi ama bekleyemez miyim beklersem ne olur ki 40 haftaya kadar

Benim ikinci olacak ya canim şimdi doktor 16 gibi falan alırız dedi ama bekleyemez miyim beklersem ne olur ki 40 haftaya kadar
1.normal doğumsa bi aksilik yoksa 2. de normal doğum olur...o da sonradan belli olur yine...son ana kadar normal doğum diye sancı çekip sezaryene dönen de oluyor...yani bakıp söylenecek bişey değil aslında

1.normal doğumsa bi aksilik yoksa 2. de normal doğum olur...o da sonradan belli olur yine...son ana kadar normal doğum diye sancı çekip sezaryene dönen de oluyor...yani bakıp söylenecek bişey değil aslında
Yok benim sezeryandi son anda sezeryan olmuştu şimdi yine sezeryan olacak ama son haftalara kadar beklemek istiyorum etin almasın istiyorum

Çok şükür canım sansliyim kv görümceler yönünden, sağolsunlar her şeyi benden önce düşünür ben yorulmayayim diye hallederler.Allah herkese nasip etsin.
Keşke herkes böyle olsa, sonuçta tartışmak birbirine zıt gitmek yüreğini tüketiyor her iki tarafın da. Ne gerek var dimi. Işte bazıları bu olgunluğa ulaşamıyor. Ben görümcelerle aynı yastayim onlar bekar ama. Sağolsunlar beni anlarlar hep arkadaş gibidirler

bende oğluşun odası için avize aldım taktık sonunda. Tül perde işini de halletseydim iyiydi aslında. Ben süsleme için magnet yapıcam bide kapı süsü, bi de kolonya dağıtıcam malzemeleri aldım. şeker hamurlu kurabiye yapıcam onunda malzemelerini aldım. Bide çikolata sipariş edicem. Oda içerisi içinde balonalr aldım, flama asıcam yatağın arkasına kafi gelir die düşünüyorum. kardeşim ben doğumdayken halleder odayı:) lohusa geceliği almadım henüz, bi de bebek bakım çantası almadım en önemli eksikelrimiz bunlar şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…