• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar dün kontrolümüz vardı paşam maşallah büyümüş ve aşağı doğru yerleşmiş doğum pozisyonu almış. 6 ayliktan beri erken doğabilme riskimiz vardı doktorumuz iki hafta daha istirahat et 36 haftalık olduktan sonra artık bir risk kalmıycak dedi ve iki hafta sonraya randevu verdi. Bizim fındık mayısı beklemiycek galiba gelmek icin cok acelesi var cook:KK55:
Doktorun dediği gibi 36 yıl doldursun sonra istediği zaman gelsin annesi :)

Doktorun dediği gibi 36 yıl doldursun sonra istediği zaman gelsin annesi :)
Gönül son ana kadar icerde kalip iyice büyüyüp gelişmesinden yana ama kuzum cok aceleci canı sağolsun bakalım ne olucak icim bir garip dünden beri :)

Kızlar dün kontrolümüz vardı paşam maşallah büyümüş ve aşağı doğru yerleşmiş doğum pozisyonu almış. 5-6 ayliktan beri erken doğabilme riskimiz vardı yata yata simdiye kadar icerde tuttum bu zamana kadar:KK70:Doktorumuz son kez iki hafta daha istirahat et 36 haftalık olduktan sonra artık bir risk kalmıycak dedi ve iki hafta sonraya randevu verdi. Bizim fındık mayısı beklemiycek galiba gelmek icin cok acelesi var cook:KK55:
Canım maşallah paşaya, iki hafta daha sabrediver annesi :) zaten yaşam sınırını geçtiler artık, hayırlı haberler olsun. Sağlık içinde kavuşalım hepimiz minnoşlara :emir_bebek:

Gönül son ana kadar icerde kalip iyice büyüyüp gelişmesinden yana ama kuzum cok aceleci canı sağolsun bakalım ne olucak icim bir garip dünden beri :)
Bakarsın son ana kadar bekler bellimi olur canım hayırlı vakitte gelsinler inşallah

Canım maşallah paşaya, iki hafta daha sabrediver annesi :) zaten yaşam sınırını geçtiler artık, hayırlı haberler olsun. Sağlık içinde kavuşalım hepimiz minnoşlara :emir_bebek:
Aminn canım cümlemizin evlatlarini Allahim korusun saglik versin de sag salim kavusalim insallah

Bol bol sorsaydın doktorla iç içeyken:KK49:yani bizimki gibi dengede tutulan şekerin bebeğe zararı olmazmış inşallah di mi...parmaklarım delik deşik oldu artık ölçmekten ama bu ara tam denge sağladım galiba direnci kırdım hiç fazla yükselmiyor açlıklar 85-90-95 civarı tokluklar 115-120-130 en fazla
Sen sekerini dengede tut yeterli diyo doktorlar canm olmaz Allahn iznyle ben o kdr okudum netten yuzde90 bir sknti olmuyor insallah degerlerinde masallah gayet normal Rabbm sagsalim kucagmza almayi nasip etsn :)

Kızlar Şafak 23 oldu resmen
19nisanda sezeryanım var
Şaşkınlık korku 2 çocuğa yetip yetememe,ameliyattan çıkamazsam geride kalanlar ne yapar hepsini yaşıyorum galiba.

19nisanda sezeryanım var
Şaşkınlık korku 2 çocuğa yetip yetememe,ameliyattan çıkamazsam geride kalanlar ne yapar hepsini yaşıyorum galiba.
Canım sakın ol heyecanlı olman çok normal ama 2 çocuğa da yeteceksin ameliyattan da cikacaksin Allah'ın izniyle boşuna kendini strese sokma. Ayyy darısı başımıza inşallah :KK200::KK200::KK200:

19nisanda sezeryanım var
Ayy gününü bilmek de fena, ben de çok heyecanlıyım uykularım kaçıyor. Doğumda ölürsem çocuğu olmayan bir kadınla evleneceksin bebeğimi büyütsün diye yemin aldım eşimden :110: öyle fena bir ruh halindeyim, kendi çocuğu da olursa benimkine iyi bakmaz belki ..

Canım sakın ol heyecanlı olman çok normal ama 2 çocuğa da yeteceksin ameliyattan da cikacaksin Allah'ın izniyle boşuna kendini strese sokma. Ayyy darısı başımıza inşallah :KK200::KK200::KK200:

Amin canım inş
Cümlemiz için amin

Ayy gününü bilmek de fena, ben de çok heyecanlıyım uykularım kaçıyor. Doğumda ölürsem çocuğu olmayan bir kadınla evleneceksin bebeğimi büyütsün diye yemin aldım eşimden :110: öyle fena bir ruh halindeyim, kendi çocuğu da olursa benimkine iyi bakmaz belki ..

Elbet günü gelecekti ama 10 gün önce verdi doktorum bana ameliyat gününü ben şok oldum.Bir daha çağırır o zaman konuşuruz diye düşünüyordum
Şok olunca doktor bebeği karnında tutmayımı planlıyordun diye takıldı bana
O şaşkınlıkta ameliyat nasıl olacak onu bile soramadım.öylece çıkıp geldim

Ben de senin kafandanım.Çocuklara iyi bakacaksın dedim
Bir tokat dahi atmayacaksın dedim
Benim kızım 6 yaşında olacak poposuna vurmuşluğym vardır sadece
Eşime ben kızıma vurmuyorsam sen hiç vuramazsın dedim
Babası ama bağırmasına bile tahammülüm olmuyor

Ölme fikrini düşününce korkumuz kendimizden yana değil de bebek ne yapar düşüncesiyle eşlerimize söylediklerimize bak

Bi bu ruh halindeyken doğurup çöpe atan öldüren her gün döven insan müsfetteleri de anne oluyor işte.

Hem ağlıyorum hem de valizlerin son rütüşlerini yapıyorum.
Emzik biberon süt pompasını kaynatma işim kaldı sadece.Çok şükür

Elbet günü gelecekti ama 10 gün önce verdi doktorum bana ameliyat gününü ben şok oldum.Bir daha çağırır o zaman konuşuruz diye düşünüyordum
Şok olunca doktor bebeği karnında tutmayımı planlıyordun diye takıldı bana
O şaşkınlıkta ameliyat nasıl olacak onu bile soramadım.öylece çıkıp geldim

Ben de senin kafandanım.Çocuklara iyi bakacaksın dedim
Bir tokat dahi atmayacaksın dedim
Benim kızım 6 yaşında olacak poposuna vurmuşluğym vardır sadece
Eşime ben kızıma vurmuyorsam sen hiç vuramazsın dedim
Babası ama bağırmasına bile tahammülüm olmuyor

Ölme fikrini düşününce korkumuz kendimizden yana değil de bebek ne yapar düşüncesiyle eşlerimize söylediklerimize bak

Bi bu ruh halindeyken doğurup çöpe atan öldüren her gün döven insan müsfetteleri de anne oluyor işte.

Hem ağlıyorum hem de valizlerin son rütüşlerini yapıyorum.
Emzik biberon süt pompasını kaynatma işim kaldı sadece.Çok şükür

kızlaar karamsar olmayın inşallah bizsiz büyümeyecek kuzularımız.
ama ben de ne yalan söyleyeyim eşime ölürsem sonradan evlenirsen kızımı benim anneme ya da senin annene ver onlar baksın diye tembihledim :D manyak mıyız neyiz analık işte valla ne tuhaf :KK14:

Allah korusun kötü şeylerden akliniza getirmeyin.. Hersey güzel olucak insallah bu hormonlar aklimiza olup olmadik seyler getiriyo bazen hepimiz sağ salim evlatlarimiza kavusalim insallah:anne:

ama ben de ne yalan söyleyeyim eşime ölürsem sonradan evlenirsen kızımı benim anneme ya da senin annene ver onlar baksın diye tembihledim :KK70: manyak mıyız neyiz analık işte valla ne tuhaf :KK14:

Hiç kimse bizden iyi bakamaz yavrularımıza.vesvese yapıyoruz elde değil.inş biz büyüteceğiz yavrularımızı
Allah yardımcımız olsun

ama ben de ne yalan söyleyeyim eşime ölürsem sonradan evlenirsen kızımı benim anneme ya da senin annene ver onlar baksın diye tembihledim :KK70: manyak mıyız neyiz analık işte valla ne tuhaf :KK14:
Ay canım ben de aynı :) sakın üvey anne eline bırakma çocuğumu,annelerimize ver onlar bakar dedim :)

Kizlar insallah hepimiz sagsalim kucagmiza aliriz iyi dusunelim iyi olsun ama benide cok fena dogum korkusu sardi canm cok tatlidir ondan galiba bide bebisim belli bi kiloyu gecerse sezaryen olma ihtimalimde var istemyrm ama iri bebegi normal dogurmakda zormus surekli bunlari dusunyrm bazen netten arastryrm hastanede yattgm 2 gun boyuncada cigliklari duyunca resmen dogumdan baska bisey dusunemez oldum cok heycanliyim bi taraftanda bi an once kucagma alip onu gormek koklamak bakmak istyrm esimde sabirsizlaniyo son zamanlar en agir gecen zamanlar oldu bizde

Kizlar insallah hepimiz sagsalim kucagmiza aliriz iyi dusunelim iyi olsun ama benide cok fena dogum korkusu sardi canm cok tatlidir ondan galiba bide bebisim belli bi kiloyu gecerse sezaryen olma ihtimalimde var istemyrm ama iri bebegi normal dogurmakda zormus surekli bunlari dusunyrm bazen netten arastryrm hastanede yattgm 2 gun boyuncada cigliklari duyunca resmen dogumdan baska bisey dusunemez oldum cok heycanliyim bi taraftanda bi an once kucagma alip onu gormek koklamak bakmak istyrm esimde sabirsizlaniyo son zamanlar en agir gecen zamanlar oldu bizde
Inşallah alcaz sağlıkla kucagimiza canım, korkma nasıl hayirliysa o şekilde doğsun bebisler insallah. Bizimki de tombis bir de tekrar ters döndü. Normal normal diyoruz ama Allah bilir. Çok kiloluysa da aşağı çok zarar vereceğine sezeryan olsun napalim

Back