• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Çok şükür canım sansliyim kv görümceler yönünden, sağolsunlar her şeyi benden önce düşünür ben yorulmayayim diye hallederler.Allah herkese nasip etsin.
Keşke herkes böyle olsa, sonuçta tartışmak birbirine zıt gitmek yüreğini tüketiyor her iki tarafın da. Ne gerek var dimi. Işte bazıları bu olgunluğa ulaşamıyor. Ben görümcelerle aynı yastayim onlar bekar ama. Sağolsunlar beni anlarlar hep arkadaş gibidirler
Ne kadar güzel canim benim maşallah Allah herkesin gönlüne göre versin bizde de tartışma falan olmaz olmadı da ama sevmediklerini biliyorum canim yardim falan etmedigindende anlaşılıyor yüzüme iyiler maşallah ama insan anlıyor iste çokta umrumda değil.

Bebişlerimizin beşikleri icin kawaii yastiklar ve el yapimi dönenceler var kizlar rengarenk hem uyku arkadasi da olabilir ilgilerini ceker diye dusunuyorum cok sevimliler yapimi da cok basit ugrasmayi sevenler icin guzel bir hobi olabilir aklinizda olsun ben yapicam fındığıma:anneadayı::KK200:

Bebişlerimizin beşikleri icin kawaii yastiklar ve el yapimi dönenceler var kizlar rengarenk hem uyku arkadasi da olabilir ilgilerini ceker diye dusunuyorum cok sevimliler yapimi da cok basit ugrasmayi sevenler icin guzel bir hobi olabilir aklinizda olsun ben yapicam fındığıma:anneadayı::KK200:
Ayyy baktım çok tatlılar canım, anneme göstereyim kesin yapar bizim fındığa. Onun dikiş makinesi falan da var. Ben çok uğraşmayi sevmiyorum tembelim:KK48:

Ayyy baktım çok tatlılar canım, anneme göstereyim kesin yapar bizim fındığa. Onun dikiş makinesi falan da var. Ben çok uğraşmayi sevmiyorum tembelim:KK48:
Olsun o da güzel annelerimiz sağolsunlar nazlarımız geciyor onlara:KK48::KK36: Goster canim cok sekerler rengarenk yatagin icinde de cok guzel duruyolar

Kizlar aclik sekerlerimdeki yukselmeden dolayi bugun yatis verdi doktor birkac gun hastanede yatcam burda olcecekler ona gore belki insulin olablir dedi insulin zarar vermez diyolar hem doktorlar hem interntte kullananda cok olmus insallah bi sknti olmaz

Canım benim bebekte 2 hafta önde görünüyordu bir de devlete gideyim dedim ve doktor 3 4 gün önde o da erkek bebek normal dır dedi yani tek doktora bağımlı kalmayın özel sezeryan yapmak için bebek kilolu diyor

Canım benim bebekte 2 hafta önde görünüyordu bir de devlete gideyim dedim ve doktor 3 4 gün önde o da erkek bebek normal dır dedi yani tek doktora bağımlı kalmayın özel sezeryan yapmak için bebek kilolu diyor
Normalde tip fakultesine gidiyrm zaten orasi fazla oldugnu soyluyodu birde ozele gttm ordada ayni buyuk cikiyo cnam

Canım benim bebiş de önde gidiyor en basından beri, ayrıntılı da başka doktora gitmiştik o da öyle ölçtü. Bizim gittiğimiz hastanede normal Doğum daha pahalı sezeryan ucuz :rolleyes:

Dun ogleden sonra hastaneden ciktim cnku seker degerlerim gayet normal cikti bebis onde ama sknti yok cok skur :)
Bol bol sorsaydın doktorla iç içeyken:KK49:yani bizimki gibi dengede tutulan şekerin bebeğe zararı olmazmış inşallah di mi...parmaklarım delik deşik oldu artık ölçmekten ama bu ara tam denge sağladım galiba direnci kırdım hiç fazla yükselmiyor açlıklar 85-90-95 civarı tokluklar 115-120-130 en fazla

Kızlar dün kontrolümüz vardı paşam maşallah büyümüş ve aşağı doğru yerleşmiş doğum pozisyonu almış. 5-6 ayliktan beri erken doğabilme riskimiz vardı yata yata simdiye kadar icerde tuttum bu zamana kadar:KK70:Doktorumuz son kez iki hafta daha istirahat et 36 haftalık olduktan sonra artık bir risk kalmıycak dedi ve iki hafta sonraya randevu verdi. Bizim fındık mayısı beklemiycek galiba gelmek icin cok acelesi var cook:KK55:

Back