Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman hayirliysa o zaman gelsinler inşallah canım :)Benimde 17 mayıs sezeryan tarihi ama ilerdr gitti için 10 yada 12 mayıs dedi. Tabi kızım erken gelmezse
Hadi bakalım hayırlısıyla kucağına al inşallah canımBenimde 17 mayıs sezeryan tarihi ama ilerdr gitti için 10 yada 12 mayıs dedi. Tabi kızım erken gelmezse
Sezeryan mı olcaksin canım 2. Doğum muydu senin? Tabi bisey söylemezse artik sor o zaman, kendini ona göre ayarlarsin. Haftan da az değil artikKızlar doktorum doğum hakkında hiç birşey söylemiyor bana ne güzel aranızda gün alanlar var cuma gunu kontrolumuz var hala bişey demezse neler sormaliyim
Daha ilk bebisim canım o yüzden aklım fikrim çok karisik endişe heyecan hepsi karışık bende şu sıralar. .. Sezaryen ya da normal diye bişey de demedi şimdiye kadar bilmiyorum stres olmayayım diye mi yapıyor yoksa daha erken mi anlayamadimSezeryan mı olcaksin canım 2. Doğum muydu senin? Tabi bisey söylemezse artik sor o zaman, kendini ona göre ayarlarsin. Haftan da az değil artik
Canım ben doktoruma daha geçen ay başladım önceki doktoru biraktim. Ilk muayenede söyledim normal istiyorum diye. O da "ben de zorunlu hal olmazsa keyfi sezeryan yapmıyorum, son haftalarda belli olur çatı muayenesinden sonra çatı elverişsiz olursa ya da 40 haftayı geçme durumu veya 4 kgdan fazla bebek olursa sezeryan yaparız ama onu disinda normal olur" demisti. Ilk doğumsa daha belli olmaz o yüzden telaş yapma.37de falan çatı muayenesi oluyormuş burda duyduğuma göre, ondan sonra karar verirsiniz bekleyip beklemeyeceginize. Bebise ne uygunsa o yapılır merak etmeDaha ilk bebisim canım o yüzden aklım fikrim çok karisik endişe heyecan hepsi karışık bende şu sıralar. .. Sezaryen ya da normal diye bişey de demedi şimdiye kadar bilmiyorum stres olmayayım diye mi yapıyor yoksa daha erken mi anlayamadim
Canım benimki de kesin konuşmuyor, 37 haftadan sonra belli olur diyor. İlk bebegin mi? Belki seninki de onu bekliyordurKızlar doktorum doğum hakkında hiç birşey söylemiyor bana ne güzel aranızda gün alanlar var cuma gunu kontrolumuz var hala bişey demezse neler sormaliyim
Her konuda çok ilgili güzel cevaplar veriyor beni tatmin ediyor aklımda soru işareti hiç kalmadı şimdiye kadar ama işte sadece doğum konusunda birsey söylemedi hiç. Dediğin gibi 37.haftayı bekliyor olabilir. Çatı muayenesi nasıl oluyor bir fikrin var mı canım o kadar tecrübesizim ki çevreden de doğum hikayeleri anlatmaktan yorulmadılar merakla endişe karıştı işte..Canım ben doktoruma daha geçen ay başladım önceki doktoru biraktim. Ilk muayenede söyledim normal istiyorum diye. O da "ben de zorunlu hal olmazsa keyfi sezeryan yapmıyorum, son haftalarda belli olur çatı muayenesinden sonra çatı elverişsiz olursa ya da 40 haftayı geçme durumu veya 4 kgdan fazla bebek olursa sezeryan yaparız ama onu disinda normal olur" demisti. Ilk doğumsa daha belli olmaz o yüzden telaş yapma.37de falan çatı muayenesi oluyormuş burda duyduğuma göre, ondan sonra karar verirsiniz bekleyip beklemeyeceginize. Bebise ne uygunsa o yapılır merak etme
Evet tatlım ilk bebeğim doktorum çok rahat belki de doğum doktorların yapısı boyledır ilk doktorum da sinirlerini aldirmis gibiydi bizleri de rahatlatmak için boyleler sanırımCanım benimki de kesin konuşmuyor, 37 haftadan sonra belli olur diyor. İlk bebegin mi? Belki seninki de onu bekliyordur
Canım ben de çok tecrubesizim ve hiç arkadaşım yok valla, ama duyduğuma göre parmakla yapıyorlarmış alttan. Çok korkulacak birşey değil diyorlar bakalım ama ben yine tırsıyorum. Mecbur katlancaz napalimHer konuda çok ilgili güzel cevaplar veriyor beni tatmin ediyor aklımda soru işareti hiç kalmadı şimdiye kadar ama işte sadece doğum konusunda birsey söylemedi hiç. Dediğin gibi 37.haftayı bekliyor olabilir. Çatı muayenesi nasıl oluyor bir fikrin var mı canım o kadar tecrübesizim ki çevreden de doğum hikayeleri anlatmaktan yorulmadılar merakla endişe karıştı işte..
Aciyor mu canım çünkü ben alttan ultrasonda bile kasiliyorum ve aciyor, catali öyle bi bastirmisim ki bacağımla, o ayak konulan yeri aşağı doktor güm diye düşmüştü nasıl oluyor tam olarakKızlar çatı muayenesi gerçekten korkulacak bisey değil oğlumda yapılmıştı muayene kemik cikintim vardı ve oğlum iriydi sezeryana karar verdik bu sayede
Canım ya o senin rahatlığınla.alakali bir durum kendini ne kadar rahat bırakırsan o kadar bişey hissetmezsin zaten iki parmakla yapılan bişey ayrıca doktor bakmıyor bile sadece eliyle yapiyo benim canım çok tatlı değildir fazla acı çektim.cok.kotuydu gibi şeyler hatırlamıyorumAciyor mu canım çünkü ben alttan ultrasonda bile kasiliyorum ve aciyor, catali öyle bi bastirmisim ki bacağımla, o ayak konulan yeri aşağı doktor güm diye düşmüştü nasıl oluyor tam olarak
Aslında her acıya ben de dayanirim canım sorun acı da değil de alt taraf kurcalaninca bi fena oluyorum inşallah iyi geçer yaCanım ya o senin rahatlığınla.alakali bir durum kendini ne kadar rahat bırakırsan o kadar bişey hissetmezsin zaten iki parmakla yapılan bişey ayrıca doktor bakmıyor bile sadece eliyle yapiyo benim canım çok tatlı değildir fazla acı çektim.cok.kotuydu gibi şeyler hatırlamıyorum
Kendini kasmazsan kolay gecer canım normal doğum için şart malesefAslında her acıya ben de dayanirim canım sorun acı da değil de alt taraf kurcalaninca bi fena oluyorum inşallah iyi geçer ya
İki hafta önce gittiğimizde annem de gelmişti, annem soruyor doktora benim kızın canı kıymetlidir sezeryan ister siz ne düşündünüz diye, biz henüz konuşmadık diyor doktor. Peki normal Doğum olunca epidural takıyor musunuz o da bel agrısı yapıyormuş diyor yine annem, 4 cm açılmadan sonra anne isterse takıyoruz ama daha bunu da konuşmak için erken diyor. En son annem eee ne konuşalım dedi kaldık öyle hepimiz, güldük hatta :)) ilk bebeklerde bekliyorlar sanırım kuzum, 37 den sonra çatıya bakıcak ona göre karar vericek, sonrasında da biz karar vericez sanırım. Boşver doktorun rahat olması iyi, bizimki de hep sakinleştirir. İlk bebek olunca bizler biraz panik yapıyoruz, ikincide rahatlarız inşallahEvet tatlım ilk bebeğim doktorum çok rahat belki de doğum doktorların yapısı boyledır ilk doktorum da sinirlerini aldirmis gibiydi bizleri de rahatlatmak için boyleler sanırım
Güzel geçmiş görüşmeniz :))) Galiba en iyisi rahat olmaları yoksa onlar panik biz panik ne olurdu bilemiyorum. Inşallah ikincide rahat oluruz. Birde bende erkenden doğurmaz korkusu olmaya başladı sanırım ondan da öğrenmek istiyorum herseyi sancıyi anlayabilir miyim ya anlayamazsam 37 den önce doğurursam diye aklıma bir sürü şey geliyor elimde olmadan ve kendimi çok pimpirikli hissediyorum. Sağ salim kavusalim inşallah yavrularimizaİki hafta önce gittiğimizde annem de gelmişti, annem soruyor doktora benim kızın canı kıymetlidir sezeryan ister siz ne düşündünüz diye, biz henüz konuşmadık diyor doktor. Peki normal Doğum olunca epidural takıyor musunuz o da bel agrısı yapıyormuş diyor yine annem, 4 cm açılmadan sonra anne isterse takıyoruz ama daha bunu da konuşmak için erken diyor. En son annem eee ne konuşalım dedi kaldık öyle hepimiz, güldük hatta :)) ilk bebeklerde bekliyorlar sanırım kuzum, 37 den sonra çatıya bakıcak ona göre karar vericek, sonrasında da biz karar vericez sanırım. Boşver doktorun rahat olması iyi, bizimki de hep sakinleştirir. İlk bebek olunca bizler biraz panik yapıyoruz, ikincide rahatlarız inşallah
Benim doktorda aynen böyle yaa acaba aynı doktora mı gidyoruz?? :)) bana da aynı tepkileri verince en son kendimi Allah’ımm sen soktun sen çıkar yarabbim derken buldum! :) adam komaya girdi.. e dedim hiç bişey söylemiyosunuz kafamda canlandıramıyorum tükendim resmen :)İki hafta önce gittiğimizde annem de gelmişti, annem soruyor doktora benim kızın canı kıymetlidir sezeryan ister siz ne düşündünüz diye, biz henüz konuşmadık diyor doktor. Peki normal Doğum olunca epidural takıyor musunuz o da bel agrısı yapıyormuş diyor yine annem, 4 cm açılmadan sonra anne isterse takıyoruz ama daha bunu da konuşmak için erken diyor. En son annem eee ne konuşalım dedi kaldık öyle hepimiz, güldük hatta :)) ilk bebeklerde bekliyorlar sanırım kuzum, 37 den sonra çatıya bakıcak ona göre karar vericek, sonrasında da biz karar vericez sanırım. Boşver doktorun rahat olması iyi, bizimki de hep sakinleştirir. İlk bebek olunca bizler biraz panik yapıyoruz, ikincide rahatlarız inşallah