- 15 Ekim 2012
- 737
- 259
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beniöm bebeğimde önce 10 gün önden gidiyordu, sonra 6 gün önden gitti, dün ise sadece 1 gün önde. Geçen hafta ile bugün arasında 1-2 günlük büyümüş gibi görünüyor yani. AMa çok takılmamak laızm. O cihazlar zaten ortalama değer veriyor. hatta doktor 5 dakika sonra ölçsek farklı bile çıkabilir demişti. Canını boş yere sıkma yani cnaım ama tabiki yine doktoruna sor.İnsalah canm iyice stres oldum ;(
Yoktur canim üzme kendini sakın. Bizim doğduktan sonra büyüktü bingildagi 18 ayına kadar hiç kapanmadı o yüzdende kafamız büyüyordu ama çok şükür bi iki aydır kapandı rahatladık normalde çok büyük durmuyo ama doktorlar cm işi baktığından farkediliyor canimBingildagi gec kapanma olayi falan sonradan mi ogrendnz ultrasonda herhangi bisey diyolar miydi benmki bi sknti yok diyo ama ben anlamadm
Yasaklı şeylerden canın istiyorsa sadece 1 kaşık ya da küçuk bir parça tadına bak üstünü yeşillikle domatesle yoğurtla doldur yogurt özellikle çok tokluk hissi veriyor...dayanamadın yedin ya da normal yedin ama şeker düşmüyor derhal yürüyüş...gebelik hormonları insulin salgılanmasını baskılıyormuş o yüzden anca yediklerimizi fiziksel aktiviteyle yakarsak düşürebiliriz...en kötüsü yiyip yatmak oturmak bol bol hareket et...Kizlar benm bu sekerle basim belada gercektn nasil karnimi doyuracagm konusunda cok saskinim azck karnimi dyurmaya kalksam siniri geciyor bazen insanlarn yediklernden canm istyo zor oluyo yinede bi kac deger haftada mutlaka sinirlari geciyor bazen haftada bir bazen haftada 2 doktora gidecegm arktk seker ciktigindan beri 3 oldu gittigm zaten bebegm 2 hafta onde 350-400 gramda fazlasi var suyum iyi ve bebegn baska bir skntsi gorunmuyor az kilo almasi icin yapilcak bisey yoktur dmi
Aynen bazen doymuyorum hafif kaciyo yuruyusle tolere etmeye calsiyrm canm faydasi oluyo insallah saglikla kucaklarmza alirizYasaklı şeylerden canın istiyorsa sadece 1 kaşık ya da küçuk bir parça tadına bak üstünü yeşillikle domatesle yoğurtla doldur yogurt özellikle çok tokluk hissi veriyor...dayanamadın yedin ya da normal yedin ama şeker düşmüyor derhal yürüyüş...gebelik hormonları insulin salgılanmasını baskılıyormuş o yüzden anca yediklerimizi fiziksel aktiviteyle yakarsak düşürebiliriz...en kötüsü yiyip yatmak oturmak bol bol hareket et...
Gozunaydn canm iyi dinlenmeler :)Kızlar yarın okulda son günüm ve bugün internetten eksiklerimi sipariş ettim artık rahatım allahın izniyle veeeeeee artık veletlerle uğraşmayacağım diye de mutluluktan uçuyorum çok agirlasmistim 32 ye kadar zor dayandim çalışanlara helal olsun .. izin bekleyenler hayırlısı ile darısı basiniza
Kremlerimiz sampuanimiz biberon falan alincak acil bi durumda eczaneden alir eşim.eltim sebamet sampuan kremini aldim dedi nasil bileniniz var mi
Gözün aydın canım...abartılacak bişey yok bu önde gitme konusunda doktorlar da bi tuhaf olmuş...oğlum yaklaşık 3 hafta öndeydi verilen tarihten 1 hafta falan önce 4 kilo 52cm doğdu seker de yoktu o zaman ikimiz de çok sağlıklıydik...şimdi kızıma hamileyim canım sıkılıyor uzanıp uyuyup dinlenecek vakit 2 lokma bişey yedim diye yürüyüp duruyorum heder oldum resmen ne yediğim belli değil...bebeğim besleniyor mu korkusu bir yandan...sabır...iyi düşünelim iyi olsun inşallahBende bugun ozel bir doktora gttim ve bebegmin kafasinn 2 hafta buyuk cikiyo yok iri bebek falan deyip duruyolar durumunu ogrenmek istyrm dedim butun olculerini olctu evet kafasina gore 2 hafta buyuk cikiyo ama butun vucudu onde yani bdp degeri degil sadece fl ac vs.. genel gelisimi 2 hafta onde gidiyo ve bi 300 gram falan fazlamiz var ama gayet iyi dedi doktor bebegmide gordum 46 cm olmus :) sekere dikkat et su an icin baska bi sorun gorunmuyo dedi cok sukur
Al bendende o kdar tam stres olmamam gerekn bi donemde her yedigim bana stres kaynagi oldu bu seker yuzunden yuruyp duruyrm hadi ona bisey demyrm bazen o kdar saat bisey yemememe ragmen aclik yuksek ciknca yerken resmen korkyrm morlaim bozluyo oda sekeri yukseltiyo hayrlisyla bi dogsaydi universite hastanesine gdyrm ve doktor surekli bas olcumunn 2 hafta onde oldugunu soyluyo ozel biraz rahatlatti ama yinede dogana kdar rahatliyamcm sanirimGözün aydın canım...abartılacak bişey yok bu önde gitme konusunda doktorlar da bi tuhaf olmuş...oğlum yaklaşık 3 hafta öndeydi verilen tarihten 1 hafta falan önce 4 kilo 52cm doğdu seker de yoktu o zaman ikimiz de çok sağlıklıydik...şimdi kızıma hamileyim canım sıkılıyor uzanıp uyuyup dinlenecek vakit 2 lokma bişey yedim diye yürüyüp duruyorum heder oldum resmen ne yediğim belli değil...bebeğim besleniyor mu korkusu bir yandan...sabır...iyi düşünelim iyi olsun inşallah
Biliyomusun şuan hislerini tercümanı son resmen bende ilkinde ne oldu anlamadım bı kendime geldim bebeğim.yanimda ama sonrası zordu çok baş ağrısı çektim şimdi ne olacağını biliyorum ve tirsiyorum Allah yardımcımız olsun benim kıZımda en fazla 3200 olur gibi geliyor dun 1850 olduğunu öğrendim :) suyum çok diye çok kilo alır saniyodum çok şükür iri değil ayrıca bence de dışarda daha güzel kilo alır 2 gmhafta önce alıyorlar genelde zatenMerhaba kızlar
Dün akşam doktor randevum vardı
Muayenede sorun yok
Sadece bebeğin tahminen kilosunun 2.700 3000 arası olabileceğini söyledi
Kızım da 2800 doğmuştu
İrsi olabileceğini
Karın yapımın küçük olduğunu
Biraz da beslenmeyle alakalı olduğunu söyledi.
19 Nisanı yapıştırdı bide
Şok oldum tuhaf oldum
Doktorum ne olacaktı karnında tutmayı mı düşünüyordun bebeği dedi
11 gün erken alacak yani
Dışarda daha çok kilo alır son2 hafta karında alacağından dedi
Ayyy heyecan bastı
Arabada ağladım ağladım rahatladım
İlk doğumum cahilliğe geldi oldu bitti
Şimdi olacakları biliyorum tuhaf oldum
Hayırlısı artık....
Ayyy canım maşallah kuzuya ya ben de duygulandım valla daha dün gibi keseyi görcez mı diye beklediğimiz falan, kesin tarihler belli olunca bi tuhaf oluyor insanMerhaba kızlar
Dün akşam doktor randevum vardı
Muayenede sorun yok
Sadece bebeğin tahminen kilosunun 2.700 3000 arası olabileceğini söyledi
Kızım da 2800 doğmuştu
İrsi olabileceğini
Karın yapımın küçük olduğunu
Biraz da beslenmeyle alakalı olduğunu söyledi.
19 Nisanı yapıştırdı bide
Şok oldum tuhaf oldum
Doktorum ne olacaktı karnında tutmayı mı düşünüyordun bebeği dedi
11 gün erken alacak yani
Dışarda daha çok kilo alır son2 hafta karında alacağından dedi
Ayyy heyecan bastı
Arabada ağladım ağladım rahatladım
İlk doğumum cahilliğe geldi oldu bitti
Şimdi olacakları biliyorum tuhaf oldum
Hayırlısı artık....
Iste bence canım zaten bizimkilerin çoğu mayısa kalmayacak gibi bi his var benim içimdeEe o zaman kızlar ben kendi doğum gunumu isteyebilirim tarih olarak yani 30 nisani :))
Ultrason da muhtemel.dogum.18 Mayıs gorunuyo bakalım ne dicek doktor bidahakine sorucam doğum işiniIste bence canım zaten bizimkilerin çoğu mayısa kalmayacak gibi bi his var benim içimde
Biliyomusun şuan hislerini tercümanı son resmen bende ilkinde ne oldu anlamadım bı kendime geldim bebeğim.yanimda ama sonrası zordu çok baş ağrısı çektim şimdi ne olacağını biliyorum ve tirsiyorum Allah yardımcımız olsun benim kıZımda en fazla 3200 olur gibi geliyor dun 1850 olduğunu öğrendim :) suyum çok diye çok kilo alır saniyodum çok şükür iri değil ayrıca bence de dışarda daha güzel kilo alır 2 gmhafta önce alıyorlar genelde zaten
Ayyy canım maşallah kuzuya ya ben de duygulandım valla daha dün gibi keseyi görcez mı diye beklediğimiz falan, kesin tarihler belli olunca bi tuhaf oluyor insan
Benim.yigenim 2250 doğdu çok çabuk toparliyolar dediğin gibi ay inşallah kolay geçer ameliyatta iyileşme surecide çok şükür KV. Yardımcı her konuda ama yinede anneye benzemez bekler oğlumBu seferki ameliyatımız daha kolay geçer inş.Yükümüz daha ağır evde bekleyen bir can daha olacak.Allah kolaylık versin güç versin bizlere inş.
Kilo olarak doktorum bebek 2500 olsun yeter diyo.Sonra hızlı kilo alıyorlar dedi
Hamilemiyim acaba diye evde yaptığımız testler
Kandaki hcg oranı arttı artmadı
Kese kalp atışı derken
Geldik Doğuma şaka gibi
Allahım sen yardım et hepimize