2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Canım son zamanlara doğru annemler gelecek benim, bi yardımcı bulacağım dipli köşeli temizlik yaptiracagim onlar gelmeden.

Ikramliklari ben hiç düşünemem çocuk dogurmakla ugrascam dedim gorumceme, ben hallederim dedi sağolsun hastane odası süslemesini falan gorumcelere yıktım yıkama utuleme işini halletti annemler, galiba büyük komodinimi boşaltıp bebegin kıyafetlerini oraya yerlestirecegim oda yapmadık biz bi park yatak aldık sadece o yüzden. Her şey hallolur inşallah

Hastane süsleme kapı susu 1 hediyelik yaptim ama kek borekte de kendime güveniyorum yani ben ya da annem yapsın istiyorum e ona da kıyamıyorum bir de temizlik var

2 kadın annem artı ben yapacağız ben daha çok düzenleme işindeyim tabi

Şimdiden çekmece düzenliyorum yani ne yaparsam kar gibi üstelik ise devam ediyorum 1.sinif ve okuma bayramı hazırlığı anlayacağın ölüyorum veeee tup bebek ekstra korku var

Rabbim kolaylıkla altından kalkmamızı saglasin

Valla bu ağrılarla nasıl geçecek 10 hafta bilemedim. Allah sabır versin hepimize.
Çatı ağrım ve kramp çok vardi takviye ilaçlar yetmiyordu demek ki
Her gün 1 muz ve 2 bardak süt kesti ikisini de
Şimdi sadece ayağa ilk kalkınca çatı ağrım var deneyin kızlar bir de yürüyüş aşırı iyi geliyor vakit bulsam yürüyeceğim de işlerden sıra gelmiyor ki

28 haftada başlanabiliyor sanırım cnm bu devletteki doktorumdu ve bundan sonra hep nst olacak dedi aslında pimpirik değil ama rutin diyor. Biz de de aksi giden bişey yokmuş hatta çok mutlu oldum tam istediğimiz bebek hareketli gelişimi önde dedi. Bir sorun görmedi ama nst istedi. Çok keyifliydi ya göbeğim 5 cm kalktı indi istemedi yavrum hep vurdu. Bir yandan kalp sesi bir yandan tekmelerin odada yankısı ay pek güzeldi yine girerim

1.saat 171
2.saat 135
3.saat 91 canım
Benmde 1.saat 182 2.saat 118 3.saat 114 cikti ve direk endokrine gonderdi diyet listesi verildi ona uymaya calsrak yiyorum aclik ve 1. Saat tokluklarimi olcup yaziyorum acliklarla pek bi sorun yok da tokluklarim az bisey kacirinca bile sinira dayaniyo tatliyi kesmeme ragmen bende bu seker olayi cikmadan acayip yiyodum onzaman bebege bi zarari olmamstr insalalh

Kizlar aranzda tokluk kan sekerini olcen var mi ? Yada benm icin olcebilcek olan ? Cevremde hamile yok o yuzden kiyaslayamiyorum tokluk birinci saatin 140 in altinda olmasi gerekyo diyende var 120 nin altnda olmasi gerekiyo diyende benm bazen 130 larda cikiyoda eger evinde seker olcme cihazi olan varsa yemege basladgi andan itibaren 1 saat tutup tokluk sekerini olceblcek olan varsa cok sevnirim

Canım diğer topikte var istersen oraya bı bakabilirsin 2018 Mayıs anneleri

Olmamıştır canım merak etme.diyetine dikkat et.bol su iç.bir de yürüyüş yapmak önemli.ekmek makarna pilav onları da fazla tüketmemeye çalış canım.

Gule gule giydir canim insallah
Daha cok penye tarzi mi aliyim diyorum sonucta bahar ya yaza geliyo 0.3 aylik donemi aklim karisti baya internettende o kadar listelere falan bakiyorum daha cok karisiyorum

Canim diğer topik te yazdım ama gözünden kaçmış olabilir. Banada dün söylendi gebelik şekeri olduğu. Diyabet hemşiresi açlık sınır 90 altı tokluk siniri 140 altı olacak dedi. Ağzına ilk lokmayı attıktan 1 saat sonra ölçeceksin dedi bende bugün başladım açlık 72 tokluk 120 cıktı. Istersen bir kaç gün sana sabah akşam ölçümlerini söylerim fikir olması açısından ama tabii bunda yediklerinde önemli canım ben daha diyetisyen e gitmedim. Yani bir diyet uygulamıyorum sen uyguluyormusun

Ben diyet listesi aldim canm 2 gundurde dgerlerimi olcuyrm tabi tam yazilani bazen yapamyrm ama yakin yapmaya calsyrm sennde degerlerin iyi ciktim benm acliklar 80 kusurlerde toklukda 140 i gecmedm daha ama tabiki yediklerme dikkat ettgm icin

Bi anlamadgm nokta var oglen ve aksam aclik degerlerini nasil yazicaz hemen onunde ara ogun flan cnku tam anlamyla ac olmuyosun ki

Bi anlamadgm nokta var oglen ve aksam aclik degerlerini nasil yazicaz hemen onunde ara ogun flan cnku tam anlamyla ac olmuyosun ki

Ben diyetisyen gitmediğim için su anda tam bir saat yok ama ara öğün şekerini çıkaracak yiyecek olmuyor mesela yoğur ve meyva yi birlikte tüketince sanki birbirini nötr luyor ee bide üzerinden 3 saat ge çince sanırım şeker çıkmaz.

ben kan sekerime baktırdim.. aclık 87 tokluk 97 cıktı bu kadar olur:) zaten seker yüklemesi asla yaptirmayi planlamiyorum (insallah elzem bisi olmazsa tekrar)
ya kızlar ben bugun havuzlu han a gittim eminonunde..insan kendini kaybediyor cok guzel seyler var..60 liraya 10lu hastane cikisi aldim..kumasi guzel pamuk..5li almistm zaten..fakat aklim hani şu idil baby mamino da falan satılan organik bej rengi olanlarda..ama onlar da 150-180 arasi. hatta 200e bile var! E hastane cikisini maksimum 15-20gün giyebiliyorlar..ne düsünüyosunuz bu konuda? özellikle 2.kez anne olanlara soruyorum tecrubelisiniz siz almalı mıyiz onlardan???

Kızlar bende bugün yaptırdım açlık tokluk şekeri doktorum şeker yuklemesi istemiyor oglumdsds yapmamıştım zaten. Açlık 80 tokluk 102 cıktı cuma günü göstericem sonucu bide kan uyuşmazlığı yaptık negatif cıktı yani iğne olucam yine( bi kaç saat yatis yapiyo ve oğluma bakabilecek biri yok var ama yok bugün mesela altı pismisti yavrumun kaynanamdaydı üst katımızda gorumcenin çocuklarına bakıyor onların yanına bırakıyorum sabah mecburen kan iğnesi olmaya gidiyorum demirim 5 e dusmustu bi haftadır ama oğlum huysuz oldu geceleri hiç yaymıyor artik kaynanam diyir ki gösterdi bana bezini aslında ama ben akıl edip bakmadım çocukları yıkıyordum diyo ya insan nasıl bakmaz aklım almiyo çocuğum hala oturamıyor bende kan verdim bi saat bekleyip tokluk da verdim iğne de olunca geç kaldım bugün geçen hafta kaç saat ac kalmıştı doktora gittiğimde yoğurdunu verememişler ben geldim hemen yedi açlıktan napicam bilmiyorum ya napicam( neye kime uzulecegimi şaşırdım artik bu cuma serum yani sarı kan da verilecek baya geç gelicek eve ne olacak oğlum bilmiyorum

Ya kiyamam ben ona ya, komşu falan yok mu canım ya da bir arkadaşın? Ya buralarda olsan valla seve seve bakarım yüreğim yanar benim oy kuzum

yok artık ya o nasıl torun sevgisi kuzenin annen,kiz kardesin vs yok mu canim ..en azindan kaynanandan iyi bakardi..

Beninde aclik 95 tokluk 121 cikti kizlar umarim kotu degildir henuz gostermedim doktora. Benim doktorumda seker yuklemesi istemedi bu sekilde yaptirdi. Bende acikcasi seker yuklemesi istemiyordum iyi oldu. Gorunen o ki istemeyen cok fazla doktor var.

Ya kiyamam ben ona ya, komşu falan yok mu canım ya da bir arkadaşın? Ya buralarda olsan valla seve seve bakarım yüreğim yanar benim oy kuzum
Sağol canim benim çok iyi yureklisin yok maalesef mecburen dedesi duruyo yanında iste haftalik çağrıyı bu aralar iyi olmadığım için doktor cuma günü ist e kafasını vurmuştu bi yere hala mor için yaniyo ama hastane ortamindada hiç durmuyo hareketli baya eve gelince hasta oluyo mikrop kapıp o yüzden goturemiyorum da yarın yine dedesi duracak yaninda bakalim

yok artık ya o nasıl torun sevgisi kuzenin annen,kiz kardesin vs yok mu canim ..en azindan kaynanandan iyi bakardi..
Yengem çalışıyo iki küçük çocuğu var bırakıp gelemiyor ki annemde iki kiz kardeşim var ama üni. Okuyorlar boş olduklarında geliyorlar . Kaynanam ikiz torunlarına 4 yıldır bakıyo kızı hamile kaldığında geldi yanına yerleşti 2 yaşına kadar kendi evinde baktı şimdi gorumcem üst katımızda 2 senedirde hergun gelip burda bakıyo ama evine giderken bi kapıyı çalıp napıosun bile demiyo düşünün artık görünürde bakıyorum falan diyo ama hiç bakmaz oğluma bende anlamıyorum artik gerçekten çok seviyorlar ama ilgilenmeye gelince sıfır ben çok şükür bakıyorum kimseye ihtiyacım yok ama hamilelik iste bide kan o demir iğnesi mahvetti beni küçük daha da ikisi zor olacak ama Allah bi kolaylığını verecek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…