How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kizçeler sabah sağlık ocağında aç karına 74 kilo çıktım ay doğruysa eğer bu ay 4 kilo almışım toplamda 10 oldu :skandal:

Kizçeler sabah sağlık ocağında aç karına 74 kilo çıktım ay doğruysa eğer bu ay 4 kilo almışım toplamda 10 oldu :skandal:
Canım ben 1 ay önceden 74 kilo çıktım valla ama dün tartıldım hala 74 kiloyum 1 aydır almamışım ama ben de 10 kilo aldım toplamda :KK48:

Canım ben 1 ay önceden 74 kilo çıktım valla ama dün tartıldım hala 74 kiloyum 1 aydır almamışım ama ben de 10 kilo aldım toplamda :KK48:
Ben nasıl bu kadar aldım.anlamis değilim hani aynaya bakınca da oo çok aldın dur diyemiyorum ki bu sabah ekmek yemedim galiba ekmeği çok kaçırıyor um artık yemicem :bicak:

Bende dün sabahtan bu sabaha 1,5 kilo almış görünüyorum :KK53::KK53: dehşete düştüm, öyle abartı bi şey de yemedim, sebze yoğurt meyve falan :işsiz: neye göre alıyoruz bu kiloyu anlamadım gitti, hem bir gecede olacak iş mi bu :işsiz:benim doktor fena fırçalıyor ödüm kopuyor valla

P
Bende dün sabahtan bu sabaha 1,5 kilo almış görünüyorum :KK53::KK53: dehşete düştüm, öyle abartı bi şey de yemedim, sebze yoğurt meyve falan :işsiz: neye göre alıyoruz bu kiloyu anlamadım gitti, hem bir gecede olacak iş mi bu :işsiz:benim doktor fena fırçalıyor ödüm kopuyor valla
şimdiye kadar hicbisey demedi ama yarın muhtemelen bende bı fırça yicem gibi duruyor eşimde bişey olmaz diyo saolsun ama ben bekarım 46 kiloydum ah ah nerede o günler şimdi olmuşum 74 :110:

kizlar ben cts gittim bebis 875 gramdi. bugun rapor almam gerekiyodu gitmisken bi daha bakim bebegime dedim.970 gram olmus masallah:halay:yani 5 gunde 100grama yakin. E böyle 100 100 giderse 4 kilo mu dogurcam:KK48: ben 7.5 aldim. dr.um bundan sonra ayda 1-1.5 almalisin maksimum dedi..ay ne yesem yarıyo mu anlamadim ben de:oops:üstelik baya hareketliyim gün icinde hep bi kosturmaca..evimin isini de hala ben yapiyorum..demek ki bi de uzanip yatsam ne olacam

P
şimdiye kadar hicbisey demedi ama yarın muhtemelen bende bı fırça yicem gibi duruyor eşimde bişey olmaz diyo saolsun ama ben bekarım 46 kiloydum ah ah nerede o günler şimdi olmuşum 74 :110:

kizlar ben cts gittim bebis 875 gramdi. bugun rapor almam gerekiyodu gitmisken bi daha bakim bebegime dedim.970 gram olmus masallah:halay:yani 5 gunde 100grama yakin. E böyle 100 100 giderse 4 kilo mu dogurcam:KK48: ben 7.5 aldim. dr.um bundan sonra ayda 1-1.5 almalisin maksimum dedi..ay ne yesem yarıyo mu anlamadim ben de:oops:

Sakın olun kızlar doğumda 13 kilo vercez sonra da bi konu accaz "2018 mayıs anneleri zayıflıyor" diye geri kalan kiloları da öyle vercez sonra manken gibi olcaz inşallah :KK53::KK53::KK53:

:KK14:
P
Ayy benimki de sen iki canlısın ne istersen ye, başlarım doktora diyor :sinirli: doktor fazla kilo alırsan normal Doğum yapamazsın dedi, ben de normal çok istiyorum ama insan gibi kilo almıyorum ki bi gecede 1,5 kilo nedir allah aşkına, ne yedim ki anlamadım. Belki vücudum su tutmuştur, belki senin de öyledir. Yani inşallah diyeyim ne diyeyim:kk77:

Sakın olun kızlar doğumda 13 kilo vercez sonra da bi konu accaz "2018 mayıs anneleri zayıflıyor" diye geri kalan kiloları da öyle vercez sonra manken gibi olcaz inşallah :KK53::KK53::KK53:
İnşallah canım benim, doğuma kadar 15 kilo alsam zil takıp oynıycam valla ama giderek kontrolü kaybediyorum sanki

Benim doktorumda çok kızıyo yaa resmen tiksinerek bakıyo ve şişman şişman konuşma diyo gözleri :( doktora gitmeden önce stres oluyorum tartıya çıktıktan sonra soracağım sorular aklımdan uçup gidiyo..

yaaa ben yiyorum, özellikle de tatlı canım çekiyor ne yapayım:dondurma:
şu ana kadar 8 kilo aldım, hiç spor yürüyüş yaptığımda yok :olamaz:
oturarak çalışıyorum, bu haftadan sonra başlıcam yürüyüşe
iştahım artmaya başladı , korkuyorummmm:KK17:

yaaa ben yiyorum, özellikle de tatlı canım çekiyor ne yapayım:dondurma:
şu ana kadar 8 kilo aldım, hiç spor yürüyüş yaptığımda yok :olamaz:
oturarak çalışıyorum, bu haftadan sonra başlıcam yürüyüşe
iştahım artmaya başladı , korkuyorummmm:KK17:
Korkma korkma havalar güzel.gidiyo azıcık yürüdüm yeter :)

Korkma korkma havalar güzel.gidiyo azıcık yürüdüm yeter :)
benim oturduğum yer bayır , eşime diyorum yürüyebildiğim kadar bayır aşağı yürürüm oradan otobüse binerim:-)
yeter dimi hiç yürümemekten iyidir:KK53:

Back