How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Benimde 2 hafta once 1300 gramdi kuzum korkuyorum banada kapanacka normal dogum yollari diye. Gerci onlar saglikli olsunda gerisi muhim degil. Hic canini sikma. Rabbimin sizin icin bictigi guzel.bir kader muhakkak var ♡
Benim gibi olanları görünce rahatlıyorum biraz tek ben değilim diye :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım :)

Cok geçmiş olsun canım, merak etme birşey olmaz inşallah doktorlar hep en kötüsünü söylüyorlar. Bi git bakalım dış hekimi ne diyecek. Ayrıca şöyle düşün Allah korusun hamileyken trafik kazası yapıp annenin karnında bi süre tutulanlar falan var kim bilir onlar ne türlü enfeksiyonlarla ugrasiyorlar, bu tür enfeksiyon çok basittir herhalde keşke doktorlar da iyimser konuşsa da bizi korkutmasalar ya. Allah yardımcın olsun diş ağrısı bebeği geç senin için daha zor
Ben yine çekerim de ona zararı olmasın.gerci verdigi antibiyotik bebege zarari yok bebisin mikroptan etkilenmemesi için verdi hemde bogazina da iyi gelir dedi.dogru diyosun valla buna da con şükür sağlık kadar önemli bisey yok

Ben yine çekerim de ona zararı olmasın.gerci verdigi antibiyotik bebege zarari yok bebisin mikroptan etkilenmemesi için verdi hemde bogazina da iyi gelir dedi.dogru diyosun valla buna da con şükür sağlık kadar önemli bisey yok
Aynen canım, kafana takma o yüzden ufak seyleri. Ben de idrar yolu enfeksiyonu için 2 antibiyotik kullandım, bebeğe zararı olmayan antibiyotiklermis o yüzden merak etme doktor bilir de verir. Çok geçmiş olsun inşallah atlatirsin hemen

Selam guzel anneler nasilsiniz. Epeydir foruma giremiyorum insallah hepiniz iyisinizdir. Gecen hafta lokumumu gormeye gittik esimle 1100 kilosu boyu ise 35 cm olmus. Doktorumuz bacaklarini olcuyo 1 hafta onde cikiyo uzun boylu bi kiz olcak dedi :')
Size danismak istediklerim var kizlar ben bu alisveris olayini bayagi agirdan aldim iji tane 5li takim aldim battaniyesini aldm bikac tane onceden aldigim biseler vardi ama 0.3 ay mi alalim cogunlukta yoksa new born yeni dogan mi?? Bebis icinde kaybolmasin da

Haberini bekliyorum canım kontrolden sonra.iri olurlarsa da napalım sezaryen oluruz.hem ısırırız tombul bacakları :)
Çıktım cnm 42 cm 1700 Gr olmuş. Doktor nstye aldı iyi çıktı ama tombisim nstye tekme attı durdu :emir_bebek: hareketli bebek yazdılar nota. Doktor iki hafta sonra çalışabilir raporunuz icin gelin dedi ve hep nstye alcaz dedi. Tansiyon ölçmeyi ihmal etmiyoruz. bir de hala başı yukarıda ama döner dedi inş döner.

Selam guzel anneler nasilsiniz. Epeydir foruma giremiyorum insallah hepiniz iyisinizdir. Gecen hafta lokumumu gormeye gittik esimle 1100 kilosu boyu ise 35 cm olmus. Doktorumuz bacaklarini olcuyo 1 hafta onde cikiyo uzun boylu bi kiz olcak dedi :')
Size danismak istediklerim var kizlar ben bu alisveris olayini bayagi agirdan aldim iji tane 5li takim aldim battaniyesini aldm bikac tane onceden aldigim biseler vardi ama 0.3 ay mi alalim cogunlukta yoksa new born yeni dogan mi?? Bebis icinde kaybolmasin da
Ben iki tane yenidoğan tulum aldım canım, iki takımda hastane çıkışı aldım, 5-6 tane 3-6 aylık, 5-6 tane 6-9 aylık aldım planlı olarak, digerleri karışık, bir yasında giyilecek gömlek papyon falan da almışlıgım var :KK45:

Çıktım cnm 42 cm 1700 Gr olmuş. Doktor nstye aldı iyi çıktı ama tombisim nstye tekme attı durdu :emir_bebek: hareketli bebek yazdılar nota. Doktor iki hafta sonra çalışabilir raporunuz icin gelin dedi ve hep nstye alcaz dedi. Tansiyon ölçmeyi ihmal etmiyoruz. bir de hala başı yukarıda ama döner dedi inş döner.
Gözünaydın canım, nst ne için peki erken değil mi? İki hafta önce beni de almıştı ama sancım vardı. Benimkinin de başı yine yukarıda bu hafta tekmeler aşagıdan geliyor :KK25: dirseklerde göbek deligimin iki yanında sivrilip duruyor :KK28: benim kontrole daha iki hafta var ama özledim minnoşumu

Maşallah kuzuya büyümüş :) yerim onun tombiş ayaklarını:emir_bebek:inşallah döner canım vakit var daha.

Benimde bgün tam 30+0 1650 gram 41 cm doğum ğum pozisyonu almış gözüküyor değişir mi bilmiyorum

ben de epeydir yazamadım. Oturmak bana iyi gelmiyor, oturunca karnımın üst kısmı aşırı ağrıyor, dayanılmaz oldu artık. İşe gitmek azap olduğundan bu hafta rapor aldım. Bu ağrıyı çeken varmı? Ancak yatınca ya da ayaktayıen geçiyor.

ben de epeydir yazamadım. Oturmak bana iyi gelmiyor, oturunca karnımın üst kısmı aşırı ağrıyor, dayanılmaz oldu artık. İşe gitmek azap olduğundan bu hafta rapor aldım. Bu ağrıyı çeken varmı? Ancak yatınca ya da ayaktayıen geçiyor.
Evet canım o agrilardan bol bol var bende. Sırt üstü yatinca midem ağrıyor gibi oluyor, sağ tarafa yatinca bebek batiyor sanki. Sola yata yata kolum çürüdü. Zaten çatı ağrısını hic soylemiyorum ölüyo gibi oluyorum yatakta dönerken. Hele koltukta uzanayim sonra da oturmaya yelteneyim resmen alttan bir batıyo kemik aman allahim bagiriyorum bile bazen.

Son zamanlarda bebek büyüdü galiba bir de, kasıklarıma baskı yapıyor hissediyorum.cuma gidicem bakalım bizim sipa nasıl her şeyi de sorcam valla alt tarafimin kemikleri beni bitirdi

Kızlar ne güzel büyümüş bebisler bende yarın gidecegim kontrole artık resmen yuvarlanır haldeyim 30 .haftadayim ilerleyen zamanlarda ne yapariz bilmem
Hazirliklara tam gaz devam valla bitmiyor ne masraflı şeyler bu bebisler ;)

Yatak odası için sipariş verdik park yatak aldık kıyafetler yıkandı utulendi sıra yerleştirmeye geldi

Bir de magnet yapacağım:( veeeee en önemlisi eve gelenlere ikramlik kızlar önceden buzluğa kek kurabiye ve borek atmak istiyorum ne dusunuyorsunuz bu konuda
Temizlikte cabası tabi ..

Evet canım o agrilardan bol bol var bende. Sırt üstü yatinca midem ağrıyor gibi oluyor, sağ tarafa yatinca bebek batiyor sanki. Sola yata yata kolum çürüdü. Zaten çatı ağrısını hic soylemiyorum ölüyo gibi oluyorum yatakta dönerken. Hele koltukta uzanayim sonra da oturmaya yelteneyim resmen alttan bir batıyo kemik aman allahim bagiriyorum bile bazen.

Son zamanlarda bebek büyüdü galiba bir de, kasıklarıma baskı yapıyor hissediyorum.cuma gidicem bakalım bizim sipa nasıl her şeyi de sorcam valla alt tarafimin kemikleri beni bitirdi
Valla bu ağrılarla nasıl geçecek 10 hafta bilemedim. Allah sabır versin hepimize.

Back