- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz inşLlah on besle gidersiniz doğuma ben yirmiyi bulur fiye düşünüyorum :) ama umrumda mı valla değilbende 15 kilo ile tamamlasam aynı, zilleri hazırladım şimdiden oynıcam
Yeter yeter zaten çıkamazsın bayırıbenim oturduğum yer bayır , eşime diyorum yürüyebildiğim kadar bayır aşağı yürürüm oradan otobüse binerim
yeter dimi hiç yürümemekten iyidir
Kız ben sabah erken randevu alıyorum, en hafif giyeceklerimi giyiyorum, kahvaltı yapmadan su bile içmeden gidiyorum az çıkayım tartıda diye yine de fırça yiyorum her seferindeBenim doktorumda çok kızıyo yaa resmen tiksinerek bakıyo ve şişman şişman konuşma diyo gözleri doktora gitmeden önce stres oluyorum tartıya çıktıktan sonra soracağım sorular aklımdan uçup gidiyo..
Kuzum ben fazla kilo ile kaldım hamile, sen zaten inceciksinDoğuma kadar 15 mi :) ben şimdiden14 kilo aldım
Doğru o da etkilyo demek ki bnm doktor hiç biley demiyor çünkü bende ilgisiz mi acaba diyodumKuzum ben fazla kilo ile kaldım hamile, sen zaten inceciksin
Yeminle bende öyle hatta kar buz yağsa imce bi spor ayakkabım var onu giyip gidiyorum botlar çok çıkıyo diye :) ama yine de o tisinerek bakan gözlerle karşılaşıp aylık azarımı yiyorum.. bi de benim doktorun tartısı evdekine göre 4 kilo fazla tartıyo ama asla kabul etmiyo! Sağlıkocağında aynı gün sabah 84 çıktım ona gittim ardından doktorun tartısında 88 çıktım allahtan sağlıkocağındakinin fotosunu çekmiştim gösterdim bu seferde imkansız diyo :) şaşırdım valla napayımKız ben sabah erken randevu alıyorum, en hafif giyeceklerimi giyiyorum, kahvaltı yapmadan su bile içmeden gidiyorum az çıkayım tartıda diye yine de fırça yiyorum her seferinde
Yok tatlım, sen benim yerime de götür tahin pekmezleri ben hakkımı sana veriyorumDoğru o da etkilyo demek ki bnm doktor hiç biley demiyor çünkü bende ilgisiz mi acaba diyodum
Ayy çok tatlıyız ama nasılsa veririz napalımYeminle bende öyle hatta kar buz yağsa imce bi spor ayakkabım var onu giyip gidiyorum botlar çok çıkıyo diye :) ama yine de o tisinerek bakan gözlerle karşılaşıp aylık azarımı yiyorum.. bi de benim doktorun tartısı evdekine göre 4 kilo fazla tartıyo ama asla kabul etmiyo! Sağlıkocağında aynı gün sabah 84 çıktım ona gittim ardından doktorun tartısında 88 çıktım allahtan sağlıkocağındakinin fotosunu çekmiştim gösterdim bu seferde imkansız diyo :) şaşırdım valla napayım
Ayyyynı durumdayız canım aynı. Benim evdeki tartim eczane ve sağlık ocağı tartisiyla aynı tartiyor ama doktorunki en az 3 kilo fazla tartiyor. Hastanede doktorun yanına girmeden nst odasında tartilip kagida yazdirip öyle giriyoruz doktor yanina. Artik kendim evde tartilip yazıp öyle gitcem bana ne doktor resmen beni aşağılıyor fazla çıkıncaYeminle bende öyle hatta kar buz yağsa imce bi spor ayakkabım var onu giyip gidiyorum botlar çok çıkıyo diye :) ama yine de o tisinerek bakan gözlerle karşılaşıp aylık azarımı yiyorum.. bi de benim doktorun tartısı evdekine göre 4 kilo fazla tartıyo ama asla kabul etmiyo! Sağlıkocağında aynı gün sabah 84 çıktım ona gittim ardından doktorun tartısında 88 çıktım allahtan sağlıkocağındakinin fotosunu çekmiştim gösterdim bu seferde imkansız diyo :) şaşırdım valla napayım
Bende bıraktım tahin pekmezi gecen ay abartmıştım tam 3.5 kilo aldım bebişte bi hafta önde çıktı . Amann yiyin sizde bnm çevrendeki arkadAşlarım inan tığ gbi oldu dört bes ayda şimdi bir yaşında kızı var rski kilosundan da zayıf hatta bn biraz kilo al diyorum onaYok tatlım, sen benim yerime de götür tahin pekmezleri ben hakkımı sana veriyorum
Kızlar yoksa bu doktorların bi politikası mı az kilo alalım diye . Çok gösterip az almamızı mı sağlıyolar . Ben hiç dışarda tartılmadım doktordan doktora . Merak ettim bgün sağlık ocağına gtcem ztn orda da bi tartılayımAyyyynı durumdayız canım aynı. Benim evdeki tartim eczane ve sağlık ocağı tartisiyla aynı tartiyor ama doktorunki en az 3 kilo fazla tartiyor. Hastanede doktorun yanına girmeden nst odasında tartilip kagida yazdirip öyle giriyoruz doktor yanina. Artik kendim evde tartilip yazıp öyle gitcem bana ne doktor resmen beni aşağılıyor fazla çıkınca
Olabilir canım, sen eve bi tartı al bence 20 tlye almıştım ben migrostan dijital.Kızlar yoksa bu doktorların bi politikası mı az kilo alalım diye . Çok gösterip az almamızı mı sağlıyolar . Ben hiç dışarda tartılmadım doktordan doktora . Merak ettim bgün sağlık ocağına gtcem ztn orda da bi tartılayım
Almamissin işte ne kadar güzel son aylarında çok alınıyor zaten 2 ayda bakalım.ne kadar alcaz kiloBende 68.5 oldum 64 le hamile kalmistim. Cok yiyorum ozellikle cok tatli tuketiyorum ama hala almadim cok. Sanirim acisi sonradan cikcak. :/
Simdilik ağrı yok acil olmadı sürece işlem yapılmicak doğumdan sonra gitcem.ogluma anestezi yapcaklar pazartesi 5 çürük 1 kanal onun stresindeyim geccek insAynen canım, kafana takma o yüzden ufak seyleri. Ben de idrar yolu enfeksiyonu için 2 antibiyotik kullandım, bebeğe zararı olmayan antibiyotiklermis o yüzden merak etme doktor bilir de verir. Çok geçmiş olsun inşallah atlatirsin hemen
0 3 ay alman yeterli olur canım içinde kaybolcak kadar olmuyo zaten 1 ayda uzuyolar ki seninki zaten uzun boylu olcak demiş ya doktor.yenidogani 1 ay bile giyemez belki de 0 3 ayi bile cok alma 3 6 ay al ki yaza denk gelcekler o zaman da daha yazlıklar da çıkmadıSelam guzel anneler nasilsiniz. Epeydir foruma giremiyorum insallah hepiniz iyisinizdir. Gecen hafta lokumumu gormeye gittik esimle 1100 kilosu boyu ise 35 cm olmus. Doktorumuz bacaklarini olcuyo 1 hafta onde cikiyo uzun boylu bi kiz olcak dedi :')
Size danismak istediklerim var kizlar ben bu alisveris olayini bayagi agirdan aldim iji tane 5li takim aldim battaniyesini aldm bikac tane onceden aldigim biseler vardi ama 0.3 ay mi alalim cogunlukta yoksa new born yeni dogan mi?? Bebis icinde kaybolmasin da
Bebegim biraz kilolu oldu icin doktorum tokluk sekerine bakti 109 cıktı. 120 140 arası sınır diyo istedim 120nin altı dedi eger ki sınır olursa dikkat et dedi 140 üstü olursa diyetisyen dediKizlar aranzda tokluk kan sekerini olcen var mi ? Yada benm icin olcebilcek olan ? Cevremde hamile yok o yuzden kiyaslayamiyorum tokluk birinci saatin 140 in altinda olmasi gerekyo diyende var 120 nin altnda olmasi gerekiyo diyende benm bazen 130 larda cikiyoda eger evinde seker olcme cihazi olan varsa yemege basladgi andan itibaren 1 saat tutup tokluk sekerini olceblcek olan varsa cok sevnirim
Benim.oglaninda 2 dişine kanal tedavisi yapıldı daha da var nerde yaptircaksiniz anesteziliSimdilik ağrı yok acil olmadı sürece işlem yapılmicak doğumdan sonra gitcem.ogluma anestezi yapcaklar pazartesi 5 çürük 1 kanal onun stresindeyim geccek ins
Özel diş hastanesinde.cocuk diş doktoru aradım heryerde yok orda bulduk. Doğum parası diş parasına kısmetmisBenim.oglaninda 2 dişine kanal tedavisi yapıldı daha da var nerde yaptircaksiniz anestezili