- 31 Ağustos 2017
- 621
- 625
- 33
Benim gibi olanları görünce rahatlıyorum biraz tek ben değilim diye :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım :)Benimde 2 hafta once 1300 gramdi kuzum korkuyorum banada kapanacka normal dogum yollari diye. Gerci onlar saglikli olsunda gerisi muhim degil. Hic canini sikma. Rabbimin sizin icin bictigi guzel.bir kader muhakkak var ♡
Ben yine çekerim de ona zararı olmasın.gerci verdigi antibiyotik bebege zarari yok bebisin mikroptan etkilenmemesi için verdi hemde bogazina da iyi gelir dedi.dogru diyosun valla buna da con şükür sağlık kadar önemli bisey yokCok geçmiş olsun canım, merak etme birşey olmaz inşallah doktorlar hep en kötüsünü söylüyorlar. Bi git bakalım dış hekimi ne diyecek. Ayrıca şöyle düşün Allah korusun hamileyken trafik kazası yapıp annenin karnında bi süre tutulanlar falan var kim bilir onlar ne türlü enfeksiyonlarla ugrasiyorlar, bu tür enfeksiyon çok basittir herhalde keşke doktorlar da iyimser konuşsa da bizi korkutmasalar ya. Allah yardımcın olsun diş ağrısı bebeği geç senin için daha zor
Emir oğlumun ismi eşim de ilk cinsiyeti öğrendimiz de Elif olsun dedi uyumlu kardeş olurlar insEliflerdemi naz niyaz var anlamadım. Bizimki de büyük ihtimalle elif olacak saolsun zorluğu yasatiyor
Aynen canım, kafana takma o yüzden ufak seyleri. Ben de idrar yolu enfeksiyonu için 2 antibiyotik kullandım, bebeğe zararı olmayan antibiyotiklermis o yüzden merak etme doktor bilir de verir. Çok geçmiş olsun inşallah atlatirsin hemenBen yine çekerim de ona zararı olmasın.gerci verdigi antibiyotik bebege zarari yok bebisin mikroptan etkilenmemesi için verdi hemde bogazina da iyi gelir dedi.dogru diyosun valla buna da con şükür sağlık kadar önemli bisey yok
Çıktım cnm 42 cm 1700 Gr olmuş. Doktor nstye aldı iyi çıktı ama tombisim nstye tekme attı durduHaberini bekliyorum canım kontrolden sonra.iri olurlarsa da napalım sezaryen oluruz.hem ısırırız tombul bacakları :)
Ben iki tane yenidoğan tulum aldım canım, iki takımda hastane çıkışı aldım, 5-6 tane 3-6 aylık, 5-6 tane 6-9 aylık aldım planlı olarak, digerleri karışık, bir yasında giyilecek gömlek papyon falan da almışlıgım varSelam guzel anneler nasilsiniz. Epeydir foruma giremiyorum insallah hepiniz iyisinizdir. Gecen hafta lokumumu gormeye gittik esimle 1100 kilosu boyu ise 35 cm olmus. Doktorumuz bacaklarini olcuyo 1 hafta onde cikiyo uzun boylu bi kiz olcak dedi :')
Size danismak istediklerim var kizlar ben bu alisveris olayini bayagi agirdan aldim iji tane 5li takim aldim battaniyesini aldm bikac tane onceden aldigim biseler vardi ama 0.3 ay mi alalim cogunlukta yoksa new born yeni dogan mi?? Bebis icinde kaybolmasin da
Gözünaydın canım, nst ne için peki erken değil mi? İki hafta önce beni de almıştı ama sancım vardı. Benimkinin de başı yine yukarıda bu hafta tekmeler aşagıdan geliyorÇıktım cnm 42 cm 1700 Gr olmuş. Doktor nstye aldı iyi çıktı ama tombisim nstye tekme attı durduhareketli bebek yazdılar nota. Doktor iki hafta sonra çalışabilir raporunuz icin gelin dedi ve hep nstye alcaz dedi. Tansiyon ölçmeyi ihmal etmiyoruz. bir de hala başı yukarıda ama döner dedi inş döner.
Maşallah kuzuya büyümüş :) yerim onun tombiş ayaklarınıÇıktım cnm 42 cm 1700 Gr olmuş. Doktor nstye aldı iyi çıktı ama tombisim nstye tekme attı durduhareketli bebek yazdılar nota. Doktor iki hafta sonra çalışabilir raporunuz icin gelin dedi ve hep nstye alcaz dedi. Tansiyon ölçmeyi ihmal etmiyoruz. bir de hala başı yukarıda ama döner dedi inş döner.
Benimde bgün tam 30+0 1650 gram 41 cm doğum ğum pozisyonu almış gözüküyor değişir mi bilmiyorumÇıktım cnm 42 cm 1700 Gr olmuş. Doktor nstye aldı iyi çıktı ama tombisim nstye tekme attı durduhareketli bebek yazdılar nota. Doktor iki hafta sonra çalışabilir raporunuz icin gelin dedi ve hep nstye alcaz dedi. Tansiyon ölçmeyi ihmal etmiyoruz. bir de hala başı yukarıda ama döner dedi inş döner.
Senin de gözün aydın canım, Doğum şeklini konuştunuz mu? Benim doktor erken karar vermek için diyorBenimde bgün tam 30+0 1650 gram 41 cm doğum ğum pozisyonu almış gözüküyor değişir mi bilmiyorum
Yok canım konuşmadık erken bencede zaten bizimki normal doğumcu birazSenin de gözün aydın canım, Doğum şeklini konuştunuz mu? Benim doktor erken karar vermek için diyor
100 gramdaki degerlerni hatrliyo musun canm ictikten sonraki degerleriniYaptırdım canım.50 gramlıkta 147 çıkınca 100 gramlığı yaptık ama onda bütün değerler normal çıktı
1.saat 171100 gramdaki degerlerni hatrliyo musun canm ictikten sonraki degerlerini
Evet canım o agrilardan bol bol var bende. Sırt üstü yatinca midem ağrıyor gibi oluyor, sağ tarafa yatinca bebek batiyor sanki. Sola yata yata kolum çürüdü. Zaten çatı ağrısını hic soylemiyorum ölüyo gibi oluyorum yatakta dönerken. Hele koltukta uzanayim sonra da oturmaya yelteneyim resmen alttan bir batıyo kemik aman allahim bagiriyorum bile bazen.ben de epeydir yazamadım. Oturmak bana iyi gelmiyor, oturunca karnımın üst kısmı aşırı ağrıyor, dayanılmaz oldu artık. İşe gitmek azap olduğundan bu hafta rapor aldım. Bu ağrıyı çeken varmı? Ancak yatınca ya da ayaktayıen geçiyor.
Valla bu ağrılarla nasıl geçecek 10 hafta bilemedim. Allah sabır versin hepimize.Evet canım o agrilardan bol bol var bende. Sırt üstü yatinca midem ağrıyor gibi oluyor, sağ tarafa yatinca bebek batiyor sanki. Sola yata yata kolum çürüdü. Zaten çatı ağrısını hic soylemiyorum ölüyo gibi oluyorum yatakta dönerken. Hele koltukta uzanayim sonra da oturmaya yelteneyim resmen alttan bir batıyo kemik aman allahim bagiriyorum bile bazen.
Son zamanlarda bebek büyüdü galiba bir de, kasıklarıma baskı yapıyor hissediyorum.cuma gidicem bakalım bizim sipa nasıl her şeyi de sorcam valla alt tarafimin kemikleri beni bitirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?