How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ben de havuzlu hani biliyordum hiç kürkçü hanı duymamıştım. Ne tarafta kalıyor ki
Eki Görüntüle 2111930
Bunu havuzlu handan aldık nette 100 tl 80 tl ye biz aldık
canim mahmutpasa da yine biraz yukari dogru cikinca sağda..asagı yukarı benzer seyler vardir zaten ..cok guzeller gule gule giysin bebis..ben de bi suru sey aldim insan kendine engel olamiyor:anneadayı:

Ben gitmek istiyorum ama biraz yürüyünce hemen kasılıyorum. Orada uzak bayağı Beykoz da ikamet ediyorum. Kendi arabamızda olmayınca toplu taşımalara in bin ayakta gidip gelmek çok sıkıntı. Dediğin hanı daha önce gezmistim çok güzel şeyler var gerçekten
tatlım ben de Kartal'da oturuyorum. metro/marmaray yaptim. zaten oraya arabayla gitmek cok zor..park yeri mumkun degil..ben de banklarda dinlene dinlene aldım..bikac hafta sonra gitsem sanirim daha zor olurdu..

Uzaktan hamilelik ne şirin görünüyor oysaki :anneadayı: öyle göbekleri şişiriyorlar, paytak paytak dolanıyorlar falan :) böyle olacağı hiç aklıma gelmemişti. Sana gününde kolaylıklar dilerim kuzum, zor işler valla
Atlattim şükür annemle kardeşim geldi yardım ettilet sağolsunlar da ikinci hamileliğim beni çok zorluyo kızlar ya

kizlar bisi sorcam park yatagin icine kraft visko yatak aldim. Bebeklere ortapedik olmuyomus zaten. ince sayılir hani.asiri kalin degil.. bi arkadas onun uzerine incecik yorgan kalinliginda yün bi dösek daha yaptirmis..bebek daha rahat ediyo dedi. sizce yaptirmali miyim aranizda yaptiran var mi yoksa direk visko uzerine mi koydunuz? yün mü yoksa pamuk mu yaptirsam bilemedim ..yardimci olursaniz sevinirim..buarada bu persembe kraft da %28 indirim var e-bebekte. ben park yatagi da dosegi de ozaman ödemesini yapcam aklinizda olsun.

kizlar bisi sorcam park yatagin icine kraft visko yatak aldim. Bebeklere ortapedik olmuyomus zaten. ince sayılir hani.asiri kalin degil.. bi arkadas onun uzerine incecik yorgan kalinliginda yün bi dösek daha yaptirmis..bebek daha rahat ediyo dedi. sizce yaptirmali miyim aranizda yaptiran var mi yoksa direk visko uzerine mi koydunuz? yün mü yoksa pamuk mu yaptirsam bilemedim ..yardimci olursaniz sevinirim..buarada bu persembe kraft da %28 indirim var e-bebekte. ben park yatagi da dosegi de ozaman ödemesini yapcam aklinizda olsun.
Canım benim.oglumunki visco yatakti yazın doğduğu için birşey sermiyodum kışın bı battaniye seriyodum üstüne çarşaf serip yatiriyodum oda üşümesin diye

Canım ben de visko alacaktım, annem ben yaparım boşuna alma dedi. Ama visko aldıysan ayrıca yaptırma bence altına da bi battaniye serersin yeter diye düşünüyorum ben

Canim ben park yatağı alırken içinde sunger yatak hediye gelmişti bende viski almıştım ikisi olunca başka birşey sermedim.
Büyüyüp alt kata geçince bebeği yatırmak zor geldiği için altına yorgan katlayıp koydum ki biraz yükselsin. Sende biraz yükselsin dersen altına birşey katlayıp koyabilirsin.

Kızlar benim bebiş yine çok büyümüş.3 hafta filan önde gidiyor gelişimi.1700 gr olmuş.normal doğum istiyordum yapamayacağım bu gidişle :KK43: var mı benim durumumda olan?
Benimki de büyüktü ama şu an ne kadar olduğunu hiç bilmiyorum canım, cuma gideceğim kontrole.

Inşallah yapabilirsin normal doğum ya, ama olmazsa da yapacak bisey yok 'sen de bebis de iyi olun yeter kafana takma

Benimki de büyüktü ama şu an ne kadar olduğunu hiç bilmiyorum canım, cuma gideceğim kontrole.

Inşallah yapabilirsin normal doğum ya, ama olmazsa da yapacak bisey yok 'sen de bebis de iyi olun yeter kafana takma
Doğru canım haklısın sağlıkla doğsunlar da nasıl olduğu çok önemli değil

Kızlar benim bebiş yine çok büyümüş.3 hafta filan önde gidiyor gelişimi.1700 gr olmuş.normal doğum istiyordum yapamayacağım bu gidişle :KK43: var mı benim durumumda olan?
Canım benimki 27+4 te 1400 idi ve ben doktora Doğum şeklini konuşalım mı dedim, henüz çok erken ama normal olmaması için şimdilik bi sebep yok dedi, sen içini ferah tut, arkadaşımın oğlu 4,5 kilo normal Doğum ile doğdu ve hiç dikişi yoktu :emir_bebek: şimdi ilkokula gidiyor sıpa :) aşırı kilo almayalım, düzenli yürüyelim dedi doktorumuz, sen de öyle yap ve moralini bozma. Hem bebek sağlıklı olsun ne farkeder sezeryan ya da normal.. inşallah istediğimiz gibi olur ama olmazsa da takdir Allah’ın canım benim

Canım benimki 27+4 te 1400 idi ve ben doktora Doğum şeklini konuşalım mı dedim, henüz çok erken ama normal olmaması için şimdilik bi sebep yok dedi, sen içini ferah tut, arkadaşımın oğlu 4,5 kilo normal Doğum ile doğdu ve hiç dikişi yoktu :emir_bebek: şimdi ilkokula gidiyor sıpa :) aşırı kilo almayalım, düzenli yürüyelim dedi doktorumuz, sen de öyle yap ve moralini bozma. Hem bebek sağlıklı olsun ne farkeder sezeryan ya da normal.. inşallah istediğimiz gibi olur ama olmazsa da takdir Allah’ın canım benim
Bakalım inşallah her şey yolunda gider canım hepimiz için.sürekli de yürüyorum aslında her gün en az 30-40 dakika.3 kat merdiven çıkıyorum evde.fazla kilo da almadım ama daha ne yapsam bilemedim :)

Bakalım inşallah her şey yolunda gider canım hepimiz için.sürekli de yürüyorum aslında her gün en az 30-40 dakika.3 kat merdiven çıkıyorum evde.fazla kilo da almadım ama daha ne yapsam bilemedim :)
Canım sakin ol, olumlu düşün, moralini bozma :KK200: daha ne yapıcan annesi :emir_bebek:

Yün alerji yapabilirmis ve sıcak olur yaz bebeği bizimkiler, elyaf öneriliyor nette okuduğum kadarıyla cnm.

Biz de ayniyiz cnm yarın bakalim kaç kilo olmuşuz, hayırlısı olsun inş. Doğum şekli için 35 e kadar bekleyebiliriz her an değişebilir.

Bugün kontrolümüz vardı 980gr biraz kilosu fazla oldu için tokluk sekerime bakti 109 cıktı iyi dedi ama önde gidiyoruz 2 haftaya yakın 10 12 mayıs gibi dedi doğuma.yuzunu net göstermedi fıstığım. 1 ay sonra tekrar gel dedi

Bide bebeğin kafa aşağıda baskı yapiyo dedi benimde kasiklarimda ağrı oluyo zaten bol su iç ihmal etme suyu dedi sormayı unuttum suyun bitmesine mi sebep olur kafa baskı yapinca

Back