2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Bide bebeğin kafa aşağıda baskı yapiyo dedi benimde kasiklarimda ağrı oluyo zaten bol su iç ihmal etme suyu dedi sormayı unuttum suyun bitmesine mi sebep olur kafa baskı yapinca
Kuzum içtiğimiz suyun bebeğin suyuna pek bi etkisi yok, kasıkların ağrıdığı için idrar yolu enfeksiyonu olmayasın diye öyle demiştir. Fıstığın nazlı olacak desene yüzünü göstermediğine göre :))

Bn tam 25+0 da gttiğimde 870 gramdı bi hafta önde gözüküyordu senin ki iyi gbi geldi ama doktorun daha iyi bilir

Kızlar benim bebiş yine çok büyümüş.3 hafta filan önde gidiyor gelişimi.1700 gr olmuş.normal doğum istiyordum yapamayacağım bu gidişle var mı benim durumumda olan?
Benimde 2 hafta once 1300 gramdi kuzum korkuyorum banada kapanacka normal dogum yollari diye. Gerci onlar saglikli olsunda gerisi muhim degil. Hic canini sikma. Rabbimin sizin icin bictigi guzel.bir kader muhakkak var ♡

Kizlar esim hasta olmustu simdi ben kaptim. Hapsiriyorum cok fazla. Bogazlarim yutkunurken cok aciyo ve burnum akiyo. Atesimi olcuyorum ara ara 36.7 oldu en yuksek. Ihlamur ictim karbonatli suyla gargara yaptim corba ictim bolca meyve tukettim. Baska.beni ne iyi edebilir bilen varsa desin hele

Canim boğaz için tuzlu sirkeli su ilede gargara yapabilirsin.
Ben bal limon ve zencefil karıştırıp içiyorum oğlumda (28 aylik) hep yaparım bu sene ikimizde 1 kere soğuk algınlığı olur gibi oldu 3-4 günde atlattık inşallah dahada olmayiz

Kafa aşağıda fazla aşağıda oldu icin kasık ağrısı yapar anladım ben bide bizim doktor su konusunda oldum olası hassas. Elif hanım rahme girdiğinden beri zor geçirdi bana hamileliği. Ki hala ogurmeler bulantılar yok yok. Buna da şükür Rabbim sağlık versin hayırlısı ile alalım meleklerimizi kucagimiza

Kızlar boğaz ağrısını öyle böyle atlatıyorum derken şimdi de dişim ağrıyor bugün diş doktoruna gitcem 3 yaşındaki oglumunda ağrıyo onu da goturcem
Doktorum antibiyotik verdi enfeksiyon mikrop varsa bebege akcigerine geçer dedi dua edin korkuyorum ya

Kızlar benim bebiş hala yan yatiyo histe dönmeye niyeti yok gibi sağ sol bide gobekten hissediyorum hareketlerini

Tedavinin olduktan sonra bişey olmaz Allah'ın izniyle

Kestane bali limon karabiber karıştır gunde 3 kere ye 1 yemek kaşığı ben düzenli yapamadım.cicek balı ile yaptım ama kestane balini kullaninca iyi gelmişti. Geçmiş olsun canım

Kızlar benim bebiş hala yan yatiyo histe dönmeye niyeti yok gibi sağ sol bide gobekten hissediyorum hareketlerini
Canım daha erken, bana ebe 32den sonra dönmesini bekleriz artik demişti. Ben de hep yan taraflarda hissederdim şimdi yanlarda hissetmiyorum altta baskı hissediyorum. Ama çok değişiyor 2 gün önce resmen 360 derece döndü 15 dkda. Tiyatroya gitmiştik orda sessiz ortamda bi anda ses çıkınca donmeye falan başladı tepindi durdu. Şu an da yanlarda hiç hissetmiyorum acaba döndü mu bilmiyorum cuma randevum var bakcaz artik

Cok geçmiş olsun canım, merak etme birşey olmaz inşallah doktorlar hep en kötüsünü söylüyorlar. Bi git bakalım dış hekimi ne diyecek. Ayrıca şöyle düşün Allah korusun hamileyken trafik kazası yapıp annenin karnında bi süre tutulanlar falan var kim bilir onlar ne türlü enfeksiyonlarla ugrasiyorlar, bu tür enfeksiyon çok basittir herhalde keşke doktorlar da iyimser konuşsa da bizi korkutmasalar ya. Allah yardımcın olsun diş ağrısı bebeği geç senin için daha zor

Yani bilemedim benim zaten sezeryan olacak amaaan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…