Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke hamişlere devlet ücretsiz ev işi yardımı ya da yaşam yardımı falan sunsa yemeğimizi yapsalar, evimizi temizleseler, yere düşen eşyalarımızı alsalar, ayak masajları falanBende kocama yalvariyorum şu yatak odasını bı supur diye tamam diyo ama icraat yok süpürgesi maşallah öyle bı cekiyoki süpüremiyorum o yüzden ah ah :)
Onun için 7/24 yanımızda olmaları lazım :)Keşke hamişlere devlet ücretsiz ev işi yardımı ya da yaşam yardımı falan sunsa yemeğimizi yapsalar, evimizi temizleseler, yere düşen eşyalarımızı alsalar, ayak masajları falan
Kocişler yokken gelsinler, onlar eve gelince gitsinler tabiki :)Onun için 7/24 yanımızda olmaları lazım :)
Hayaller hayatlarKocişler yokken gelsinler, onlar eve gelince gitsinler tabiki :)
Ehehhe hiç sormaHayaller hayatlar
Canım aman bırak supurmesin benimki söyleyince hemen yapıyor ama her yer toz yine öyle kalıyo bu defa ben de sinirleniyorum, yavaş yavaş yapmaya calisiyorum benim supurge de parkeleri sökcek maşallah öyle güçlüBende kocama yalvariyorum şu yatak odasını bı supur diye tamam diyo ama icraat yok süpürgesi maşallah öyle bı cekiyoki süpüremiyorum o yüzden ah ah :)
Parkeleri supuruyorum da halıda canım cikayooor bıraktım.zaten bakalım ne zaman yapacak :))Canım aman bırak supurmesin benimki söyleyince hemen yapıyor ama her yer toz yine öyle kalıyo bu defa ben de sinirleniyorum, yavaş yavaş yapmaya calisiyorum benim supurge de parkeleri sökcek maşallah öyle güçlü
Canım iyi olmanıza sevindim çarpıntı bazen bendede oluyor ama ben troid ilacı kullanıyorum o yapıyor bazen o kadarMerhaba kızlarrrr
Bugün kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum
14üncü haftada vurulmuştum zaten ama koruyuculuğu 12 13 hafta sürüyo bugüne nasipmiş .
29uncu haftadayız 1.300 gram olmuş
O kadar çok hareket ediyordu ki görüntüden hiçbir şey anlamadım
Çok şükür iyiyiz.çarpıntım çok oluyor ekg çekildim bi şey çıkmadı
Olter taktılar 2 gün üstümde kaldı ondan da bir şey çıkmadı
Kan değerlerimde normal
Çarpıntının kaynağı hamilelik dendi çekmeye devam
75gr şeker yüklemesinden de çok şükür bir şey çıkmadı
Kendimi çoğu zaman yorgun bitkin hissediyorum .
Yürümeye mecalim yok ama her gün yürümeye gayret ediyorum
Toplamda 7 kiloya yakın aldım
Benden haberler böyle kızlar
Sağol canımCanım iyi olmanıza sevindim çarpıntı bazen bendede oluyor ama ben troid ilacı kullanıyorum o yapıyor bazen o kadar
Az kaldı canım sonra mis kokuları alınca herşey geciivericekSağol canım
Çarpıntı çok fena bir şey ya
Nabzım bir anda hızlı hızlı atıyor nefesim daralır gibi oluyor geçiyor
Benim tiroidle ilgili bir durumum da yok
Yine de çok şükür halimize
Ben gitmek istiyorum ama biraz yürüyünce hemen kasılıyorum. Orada uzak bayağı Beykoz da ikamet ediyorum. Kendi arabamızda olmayınca toplu taşımalara in bin ayakta gidip gelmek çok sıkıntı. Dediğin hanı daha önce gezmistim çok güzel şeyler var gerçektenkızlar istanbul'dakiler icin söyluyorum mutlaka Eminonu-Kürkçu Han'a gitmelisiniz..o kadar tatlıs bebek kıyafetleri, havlulari,malzemeleri vs var ki...hem de fiyatlari cok uygun.. dogumdan önce 1 kez daha gidicem lohusa pijamasi icin..son ana kadar kilom ne olur kestiremiyorum cünküonun disinda yarin(cumartesi) randevumuz var 3 hafta oldu özledim bebisi..yalniz inanılmaz hareketli 25. haftadan bu kadar tekme olur mu bilemedimçekecegimiz var anlasilan
ay o yere düşenler kadar hiç birşey gözümde büyümüyor panda gibi yuvarlanıyorum yaaa..Keşke hamişlere devlet ücretsiz ev işi yardımı ya da yaşam yardımı falan sunsa yemeğimizi yapsalar, evimizi temizleseler, yere düşen eşyalarımızı alsalar, ayak masajları falan
kızlar istanbul'dakiler icin söyluyorum mutlaka Eminonu-Kürkçu Han'a gitmelisiniz..o kadar tatlıs bebek kıyafetleri, havlulari,malzemeleri vs var ki...hem de fiyatlari cok uygun.. dogumdan önce 1 kez daha gidicem lohusa pijamasi icin..son ana kadar kilom ne olur kestiremiyorum cünküonun disinda yarin(cumartesi) randevumuz var 3 hafta oldu özledim bebisi..yalniz inanılmaz hareketli 25. haftadan bu kadar tekme olur mu bilemedimçekecegimiz var anlasilan
O iğneleri vurdur da bak nasıl kendine geliceksin Allah'ın izniyle benim saçlar fena dokulmeye başlamıştı b12ignesi verdi doktor bugün 4. Vuruldum dökülmeden eser yok artık çok şükür seninde vücudu kendine gelir kan igneleriyle inşallahŞeker yüklemesi yapmıyor benim doktorum ilk hamileligimdede yapmadı açtık tokluk şekerine bakıyor . Kızlar kan iğnesine başladım ve canim çok yanıyor iğne olunca demir kan iyice düşmüş damardan serum da verecek oğluma bakanda yok gözüme uyku girmiyor artik çok yoruldum hissediyorum.
Inşallah canim çok geçmiş olsun sanada.O iğneleri vurdur da bak nasıl kendine geliceksin Allah'ın izniyle benim saçlar fena dokulmeye başlamıştı b12ignesi verdi doktor bugün 4. Vuruldum dökülmeden eser yok artık çok şükür seninde vücudu kendine gelir kan igneleriyle inşallah