- 13 Eylül 2017
- 485
- 483
- 103
cok sinir bozucu bir durum gercekten..bana da 15.haftada kız gibi dedi simdi ben de korktum. Ya yıl olmus 2017 hala nasil göremiyorlar anlamıyorlar sinir oldumBu doktorlar insanı deli ederler..11. Haftamda cinsiyeti için belirtiler kız yönünde dedi. 15. Haftamda kesin kız dedi bende artık kız olarak alıştırdım kendimi tabi ilk bebeğim yani kız erkek değil derdim. Sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil. Ama belirsizlik sinir ediyor insanı şuanda 19 hafta dayım doktorum erkek dedi tabi ben şok.. Bide hastaneye gitmeden önce gittim pembe ciciler baktım kızım için doktor erkek deyince inanamadım. Tabi bu seferde kesin konuştu değişmez artık dedi ben tepki verince inanmam için pipisini gösterdi ama ben bi doktora daha gideceğim zaten.. Yinede ne bileyim insan sinir oluyor daha öncede kesin konuştu kız dedi bi yanılma payı bıraksa bari tamam ama yok net konuştu hep şimdi oğlum olacağı gerçeğine alışamadım Psikolojimi etkiledi bu durum ikinci bi doktora gitsem de artık şüpheliyim doğduğu zaman emin olabilirim anca başına gelen var mı böyle bir durum
Canım ama ultrason da 19 çıkıyor işte geç olmuş demişti doktorumCanım 20+2 haftalık hamilesin muhtemelen yani düz hesap 21.haftanin icindesin
İki isim koy madem kuzum, hem onların gönlü olsun hem senin istediğin olsun, ileri de yavrun hangisini isterse onu kullansınÜzülür b
üzülür büyük ihtimal ama napim ya bi tarafim köy diyo zaten gül ismini seviyorum ama iste bu kadar denk gelmesine üzülüyorum ya(
Belirsizlik insanı sinir ediyor gerçekten de. Bi daha ki aya da kız der erkek demiştiniz dediğimde kordonu görmüşüm derse şaşırmam artıkcok sinir bozucu bir durum gercekten..bana da 15.haftada kız gibi dedi simdi ben de korktum. Ya yıl olmus 2017 hala nasil göremiyorlar anlamıyorlar sinir oldum
Doktora gittiğimizde Benim eşim telefonla videoya alıyor canım, olmazsa senin eşin de öyle yapsın evde rahat rahat seyredin minnoşu, hissetme konusunda da yemek yerken çok hissediyorum ben karnımın altında, bi de göbeğime krem sürerken falan bi taraf daha şiş oluyo orda olduğunu anlıyoruz çok hoşumuza gidiyor, bu hafta da hafif çok minik tekme atıyor sanırım. Yemekten sonra soluna uzandığında böyle kelebek çırpınışı gibi ya da olur ya gaz gibi bi hareket olmuyor mu? Hissediyorsun belki ama başka bi şey sanıyorsun olamaz mı?Ben bi de ozele gidiyorum doktor değişti bu doktoru da sevdim tonton bisey ama ekranı kendine çevirdi manyak göstermedi bana.esimle ikisi baktılar bu defa ben de bakcam diye cirkeflik yapcam
Bizim şu an normalde 17+4 ama 18+1 ultrasona göre önde ama hissetmiyorum inşallah 20ee hissederim
Canım bizimkine erkek dediğinde değişiyormuş demiştim doktora, penisi göstermişti, evde dalga geçmiştim kordondur o diye. İki hafta sonra gittiğimizde testislerini de gösterdi, değişmez artık falan diye dalga geçti, ben de ikna oldum erkek olduğuna, sen de sor bakalım testisleri nerde falan diye o zaman yanılmazlarBelirsizlik insanı sinir ediyor gerçekten de. Bi daha ki aya da kız der erkek demiştiniz dediğimde kordonu görmüşüm derse şaşırmam artık
Evet ama esim De ben iki isim koymam diye tutturdu hayır canim bide gerçekten haketmiyorlar ki etseler koyardım hiç düşünmeden ama sen hiçbirşey yapma manevi olarak bide üstüne uz ağlat sonra benim adımı köy olur mu böyle birşey vicdanım kaldirmiyo inan kiİki isim koy madem kuzum, hem onların gönlü olsun hem senin istediğin olsun, ileri de yavrun hangisini isterse onu kullansın
Olabilir canım aslında geçen hafta 2 defa sanki seyiriyor gibi bisey hissettim ama belirgin değil ya galiba anlamiyorumDoktora gittiğimizde Benim eşim telefonla videoya alıyor canım, olmazsa senin eşin de öyle yapsın evde rahat rahat seyredin minnoşu, hissetme konusunda da yemek yerken çok hissediyorum ben karnımın altında, bi de göbeğime krem sürerken falan bi taraf daha şiş oluyo orda olduğunu anlıyoruz çok hoşumuza gidiyor, bu hafta da hafif çok minik tekme atıyor sanırım. Yemekten sonra soluna uzandığında böyle kelebek çırpınışı gibi ya da olur ya gaz gibi bi hareket olmuyor mu? Hissediyorsun belki ama başka bi şey sanıyorsun olamaz mı?
Son adet tarihine göre say canım sen. Ultrasonda geriden veya ilerden gidebiliyor gelişimine göre, yakında son adet tarihini yakalar inşallahCanım ama ultrason da 19 çıkıyor işte geç olmuş demişti doktorum
Bestegül badegül gibi Gül ile birleşik isimlere bak belki aklına yatar kuzum, benim eşim de iki isim istemiyorum diye tutturdu, ben de istiyorum dedim sen babaysan ben de anneyim ne demek istemiyorum diye söylendim. Saygısızlık yaptığını anlattım ortak karar vermek lazım sonuçta, babalar da her şeye muhalefet olmasalar olmaz, bilerek mi yapıyorlar anlamıyorum, çoğu kişinin basına geliyor bunlar çok da üzme kendini, bebek nasıl sen nasılsın?Evet ama esim De ben iki isim koymam diye tutturdu hayır canim bide gerçekten haketmiyorlar ki etseler koyardım hiç düşünmeden ama sen hiçbirşey yapma manevi olarak bide üstüne uz ağlat sonra benim adımı köy olur mu böyle birşey vicdanım kaldirmiyo inan ki
Belirgin olmuyor kuzum zaten çok hafif oluyor, yazık çok minikler ya daha o kadar hissettiriyorlarOlabilir canım aslında geçen hafta 2 defa sanki seyiriyor gibi bisey hissettim ama belirgin değil ya galiba anlamiyorumeşim de heyecandan video çekmeyi unutuyor
Bende özele gidiyorum hem dr önünde ekran var hemde benim yatagin önünde o yuzden hic video cekmedim aslinda hatira da olurMaşallah cnm. Kız kocan video çeksin o zaman biz öyle yapıyoruz görmeden olur mu yaaaaa...
valla haklısın cnm ben olsam bende kızardım insan kızım oğlum diye seviyor şimdiden alışınca zor olur, hayal kuruluyor falan kesin konuşmuş bir de :)Bu doktorlar insanı deli ederler..11. Haftamda cinsiyeti için belirtiler kız yönünde dedi. 15. Haftamda kesin kız dedi bende artık kız olarak alıştırdım kendimi tabi ilk bebeğim yani kız erkek değil derdim. Sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil. Ama belirsizlik sinir ediyor insanı şuanda 19 hafta dayım doktorum erkek dedi tabi ben şok.. Bide hastaneye gitmeden önce gittim pembe ciciler baktım kızım için doktor erkek deyince inanamadım. Tabi bu seferde kesin konuştu değişmez artık dedi ben tepki verince inanmam için pipisini gösterdi ama ben bi doktora daha gideceğim zaten.. Yinede ne bileyim insan sinir oluyor daha öncede kesin konuştu kız dedi bi yanılma payı bıraksa bari tamam ama yok net konuştu hep şimdi oğlum olacağı gerçeğine alışamadım Psikolojimi etkiledi bu durum ikinci bi doktora gitsem de artık şüpheliyim doğduğu zaman emin olabilirim anca başına gelen var mı böyle bir durum
Bizim de var ekranımız ama eşim de geldiği için onun görevi video çekmek :) özledikçe bakıyorum bebişime çok iyi oluyor.Bende özele gidiyorum hem dr önünde ekran var hemde benim yatagin önünde o yuzden hic video cekmedim aslinda hatira da olur
Ahahah benimki de kaydedemiş telefonu doluymuş eve geldik video yok ne kızmıştım içimden yaaBelirgin olmuyor kuzum zaten çok hafif oluyor, yazık çok minikler ya daha o kadar hissettiriyorlaracımasız tekme ve yumruklar için biraz daha beklicez sanırım ayy benim eşim bi defasında başlat düğmesine basmamış, sersem gibi 20 dk tütmüş öyle telefonu ben yapsam demediğini bırakmazdı çok dalga geçerdi, ben utandırmak istemedim
Çekin canım evde izlemesi daha iyi oluyor, orda heyecandan insan bişi anlamıyor, evde izleyip izleyip keyifleniyorum benBende özele gidiyorum hem dr önünde ekran var hemde benim yatagin önünde o yuzden hic video cekmedim aslinda hatira da olur
Seninkinin mazereti varmış telefonu doluymuş, benim şapşal öyle çekiyor gibi durmuş ya :) insan bi kontrol eder :)Ahahah benimki de kaydedemiş telefonu doluymuş eve geldik video yok ne kızmıştım içimden yaa
17+1 de4.ay bitmiş oluyorAynen özellikle cinsiyet öğrenmek için geldim diyeceğim.. Canım birde bişey daha soracağım benim hesabım ve nette ki ay hesabı aynı değil hafta ve ay işi kafamı karıştırıyor benim 19 haftadayım şuan kaç aylık oluyor bir bilgin var mı
Kendini bağlatsın o be lafa bak ayy cok kzidim ya bide utanmadan isim koycakmis Allah sana bolll sabir versin canimAynen öyle ya dün gece bile herkesin içinde sana çok kızıyorum erken yaptın oğlun daha küçük falan dedi istemiyorum falan başka dedi tüplerini baglaticam falan diyo hatta kafayı yemiş iyice eşimde anne biz 3. De istiyoruz ilerde dedi bende evet dedim sırf catlasın diye ama sinirlerimi bozuyo yatak odasına dahi karışması artik nasıl koyim iste şimdi ismini yada gül Allah görüyo valla çok seviyordun kendi adımdan dolayı ama yapamam galiba bilmiyorum ya napicam gercekten
Bende hep kızım diye seviyordum şimdi oğlum diyemiyorum vallavalla haklısın cnm ben olsam bende kızardım insan kızım oğlum diye seviyor şimdiden alışınca zor olur, hayal kuruluyor falan kesin konuşmuş bir de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?