2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar 20.haftadan sonra tetanoz aşısı oluyor doktorum da ebede öyle söyledi erken yaptırmayin.
Hiç yaptırmayalara kaç doz yapıyorlar acaba, bana da 20. Hafta gelirsin demişlerdi, tetanoz aşısı mesleğe başladığımda yaptırmıştım 11 yıl oldu, ama kolum çok agrımıştı ertesi gün de belim.. gebelerde de mi öyle ağrılı oluyor acaba

Bana da 20+ 'larda gel dedi saglikocagindaki kadın, çocukken yapıldı bi valla bi daha yapılmadı bakalım kaç doz yapacaklar

Kızlar eğer gebelikten sonra da devam ederseniz asilarinizi yaptırmaya ömür boyu koruma.sagliyo 5 doz tamamlarsaniz eğer

Canım bana yazılan tarihte 19uncu haftanın içinde olacağım.pek bir fark olmaz herhalde
Bu arada sen nasılsın
Tahlil sonuçların ne zaman çıkacak
Cnm bizim tahlilimiz yok 20. Haftada ayrıntılı ultrason olacağız ama bu hafta bir de devlete gideceğim tekrar 4lu için çünkü benim değerler normal Aralık'ta ama mom değer yapınca risk oluyor. Mom neye göre yapılıyor devlette momlar yazılmıyo. Ah bilemiyorum işte.

Kızlar cok fenayım hala öksürüyorum ve bogazımda enfeksiyon başlıyomuş. Doktorum antibiyotik başla dedi ama hiç içine sinmiyo bişey olursa diye. Eger enfeksiyon ilerlerse tedavi cok zor olur dedi acile gittim bi pratisyen var dedi biri yok dedi. Pzt özel hastaneye gitcem. Cok bunaldım cokkkk

Değerlere çok fazla takılma.zaten şimdi ayrıntılı usgde belli olur oğlunun sağlıklı bir bebiş olduğu
Ben amniyo yaptırdığım için bundan sonraki hiçbir test bizi bağlamıyor dedi doktorum.isteyseydi de yaptırmazdım zaten.istatistikler bizi bitiriyor.kesin tanı değil ama şüphesi bile kötü işte

Sen de rahat ol yok bişeycik

Çok geçmiş olsun.Hepimiz öyle ya da böyle ilaç içmek zorunda kalıyoruz

Sen ilacı muhakkak kullan.B grubu antibiyotik onlar.bebeğe zararı yok
Boğaz enfeksiyonu kolay kolay geçmez
Sonra daha kötü olma.

Bana vermediler ki aşı kartı falan ins. Kayıtları vardır

Çok geçmiş olsun.Hepimiz öyle ya da böyle ilaç içmek zorunda kalıyoruz

Sen ilacı muhakkak kullan.B grubu antibiyotik onlar.bebeğe zararı yok
Boğaz enfeksiyonu kolay kolay geçmez
Sonra daha kötü olma.
Tesekkür ederim canım inşallah tez zamanda gecer daha önce hiç böyle hastalanmamıstım. Öksürdükce kasıklarım agrıyo artık

Bende bugun 14+6 oldum günümüz aynı
Normal dogummu dusunuyorsun?..
Benimki 13.haftada göstermedi 11ne randevu alcam biraz erken gitcem napim merak
Gösterir utanmazsa
yok canim normal dogum düsünmüyorum..sen dusunuyosun sanirim.ilk mi senin de?
bugun doktor "büyuk ihtimalle kız bacak arasında bir sey yok" dediinsallah degismez10 gün icinde tekrar kontrole gidicem 16.haftada kesinlesir artık sanırım

Benim 3 yaşında oğlum var canım sezeryandı buda sezeryan olcak 17 mayis dedi bana doğumgününe.hadi gözün aydın canım darısı başıma

Günaydın kızlar
Tetanoz aşılarını ne zaman yaptıracaksınız??
Sağlık ocağına ayın 6sında gideceğim.tek doz aşı vurulacak bana.
Benim doktorum 20. Haftadan once yaptirmani istemiyorum dedi canim. Saglik ocagi 19. Haftada cagirmisti doktorum izin vermedi.

Ben de boğazımda beyaz yaralarla gittim tükürüğümü bile yutamıyordum her yerim ağrıyordu günlerce süründüm aile hekimine gittim kan tahlili de yaptı ve hafif bir enfeksiyon ateşin yok iyi beslen dinlen atlatırsın ben bu sorumluluğu alamam sana da ilaç yazamam git kadın doğum doktorunla görüş dedi ve ben de kendi kendime bişeyler yapıp iyileştim

Sanki böyle söyleyen bir doktor arıyorum neler denedim neler ama yemegi biraz ihmal ettim sanırım inşallah benimde gecer 4 gündür yatıyorum evde resmen. Ama bugun azıcık daha iyi uyandım sanki yastıgı yüksek yattım onun mu etkisi bilemedim yada dün yiyip içtiğim onca seyin mi

Kızlar bebek odası için araştırma yapıyor musunuz ben araştırıyorum bugün 2 3 aksesuar aldım internetten yani ne yapabilirim neler almalıyım diye
Mesela ilk doğduğunda anne yani yatakla birleşen mi yoksa park yatak mi
Ya da sıradan bir beşik mi yoksa büyüdüğünde de kullanabileceğiniz o buyuyenden mi almalı odam çok büyük değil ama bunlar için müsait
Duvar kağıdı düşündüm sonra sıkılırım diye stiker sipariş ettim bugün bilmiyorum internetten el yapımı lamba ya da dönence gördüm onları da kendim yapmak istedim

Aklımda çok fikir var siz neler dusundunuz

Canım bende bebek mobilyalarına baktım dün, 1,5 bin ile 4 bin arası değişiyor bütçene göre, çok daha pahalılar vardır elbette ama bence 4 bile çok fazla. Babymalle baktık, anne yanı beşiklere, hamaklara vs. Ama ben de tecrübesizim ne alcam ne yapıcam bilmiyorum, çevremdeki herkesin de bir fikri var sözde, oda almayın iki yaşına kadar kullanılmıyor diyorlar, bense bebeğin odasında yatmasını istiyorum. Kafam karışık tecrübeli anneler sizler ne dersiniz?

Tecrübeli anneler sir gibi saklıyor
Oda yapacağım 2 yıl kullanmasa bile ona ait bir yer olmalı ayrıca ilk çocuğum hevesim var istiyorum

Kızlar bugün e.. home de bebek ürünlerinde atıyorum nevresim takımı pike uyku tulumu havlu gibi ürünlerde %70 indirim var ben aldım 11 parca 321 tl ödedim çok uygun geldi tavsiye ederim bugün son gunmus

Ben de 3 aydan itibaren odasını ayırdım oğlumun park yatak önce bizim odamızdaydı sonra kendi odasına koydum bir komidin ve yüksek çekmeceli aynasız şifonyerimi (yatak odası takımımın parçasıydı) odasına koydum...uzun zaman öyle kullandık sonra da ikili kanepe takımının tekini koyduk oyuncakları çadırı minderi var...bu bebeğin cinsiyetine göre falan oğluma baştan başa oda yapıcam tek kişilik baza yatak ile korsan figürlü dolap çalışma masası vs. Bi arkadaşım bebek odası yaptı pek kullanmadı ardından o arabalı yataklı çocuk odasından yaptı şimdi oğlu okula başladı kullanamıyormuş yine oda yapacaklar...2 yılda bir değiştirecekseniz maddi durumunuz yeriniz müsaitse yapın o odaları yoksa çok gereksiz...benim oğlum çok hareketliydi tahta beşikle imkansız olmazmış sürekli dönerdi gece uykuda, 7 aylıkken tutundu ayağa kalktı...beşikle olsa tahtalarına kafasını çarpardı ayağa kalkar beşikten düşerdi...patk yatak süper bunda da o yatağı kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…