• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Dodine Dodine ayaklarından usutmussun belliki canım cetik terlik üçlüsünü giyerim ben sıcacık durur ayaklarım sende öyle yap

Annem de öyle diyo orayı sevmiştir ondan ordadır rahatsız etme kızımı falan dedi rahatlatmak için hatta ama tam dikiş yerinin üzerinde sertlik oturup kalkamıyorum bile anlamadım ki randevu baktım şimdi yine yok yakında hiç bi yerde acilden gir sende bakmiyolarmis hatta gece gece de oğlumu kime bırakıcam zaten yarın gidip aradan girmeye çalışcam artik pazartesi varmış ben o kadar bekleyemem ki:KK43:
Önemli bişey yoktur canini sıkma üzerine bu aralar stresli zamanlar geçirdin ondandir.iyi düşün için rahat etsin diye de gir ultrasina

Selam hanimlar benim bir sorum olacak.sivi tuketmedigim halde asiri derecede idrara cikma istegi oluyor. Gunde 20 25 kere cikiyorumdur herhalde. Idrar rengi cok acik sari. Ama neredeyse hic sivi tuketmedigim halde cok asiri cikiyorum. Bir de kustum bugun. Asiri halsizlik var basimi yastiktan kaldiramiyorum.. Neden boyle oldu acaba :KK43:
Idrara sık çıkılıyor gebelikte bebek baski yapti icin ama srn nerdeyse hic sıvı almadım dedin doktorunu ara bi danış o n dicek

Kızlar göbekleriniz kaşınıyor mu :( ben geceleri uykumdan uyanıyorum, duydugum kadarıyla kaşımamak da lazımmış gerilen deri çatlamasın diye ama uyku sersemi haldır huldur kaşıyorum. Aslında sürekli bebe yağı sürüyorum, akşamları lierac sürüyorum ama yine de öyle güzel kaşınıyor ki anlatamam. Sizlerde durumlar nasıl :anneadayı:

Kızlar göbekleriniz kaşınıyor mu :KK43: ben geceleri uykumdan uyanıyorum, duydugum kadarıyla kaşımamak da lazımmış gerilen deri çatlamasın diye ama uyku sersemi haldır huldur kaşıyorum. Aslında sürekli bebe yağı sürüyorum, akşamları lierac sürüyorum ama yine de öyle güzel kaşınıyor ki anlatamam. Sizlerde durumlar nasıl :anneadayı:
Canım benim ilk gebeligimde çok kasiniyordu aynı anlattığım gibi krem flnda.suruyodum.cildiyeye bile.gittim ama çare bulamadım çok zayıftır karnında cok buyudu sanırım çatladigim için kasiniyordum şuan yok çok.sukur kasintim

Canım benim ilk gebeligimde çok kasiniyordu aynı anlattığım gibi krem flnda.suruyodum.cildiyeye bile.gittim ama çare bulamadım çok zayıftır karnında cok buyudu sanırım çatladigim için kasiniyordum şuan yok çok.sukur kasintim
Yaa gerçekten çok sinir bozucu, dizlerimin arkası çatlamış onu da duşta farkettim kırmızı kırmızı iki birinde üç digerinde yırtık var, 4 kilo aldım çok erken değil mi bu çatlama için :110:

Yaa gerçekten çok sinir bozucu, dizlerimin arkası çatlamış onu da duşta farkettim kırmızı kırmızı iki birinde üç digerinde yırtık var, 4 kilo aldım çok erken değil mi bu çatlama için :110:
Vücut birden bire değişime giriyor canım.kimisi çatlar kimisi çatlaması.ablamda gram çatlak yok bende var ama doğumdan sonra zayıfladıkça o çatlaklar rahatsız etmez hale.geliyor

Vücut birden bire değişime giriyor canım.kimisi çatlar kimisi çatlaması.ablamda gram çatlak yok bende var ama doğumdan sonra zayıfladıkça o çatlaklar rahatsız etmez hale.geliyor
Sağ Salim gelsin de miniklerimiz inşallah, çatlak matlak napalım artık:emir_bebek: insan bu kadar değişime bazen şaşırıyor bazen sinirleniyor, ama genelde güzel şeyler bunlar aslında, hormonların da etkisi fena tabi :) bi de ben ruh hastası gibi hiç komik olmayan şeylerde gülme krizine girip sonra işi ağlamaya çeviriyorum çok tuhaf bi şekilde :KK53: sende de var mı bu delilik halleri :)

Sağ Salim gelsin de miniklerimiz inşallah, çatlak matlak napalım artık:emir_bebek: insan bu kadar değişime bazen şaşırıyor bazen sinirleniyor, ama genelde güzel şeyler bunlar aslında, hormonların da etkisi fena tabi :) bi de ben ruh hastası gibi hiç komik olmayan şeylerde gülme krizine girip sonra işi ağlamaya çeviriyorum çok tuhaf bi şekilde :KK53: sende de var mı bu delilik halleri :)
Yok canım öyle durumlar yaşamadım sadece çok.fazla çabuk sinirleniyorum o kadar

Kızlar göbekleriniz kaşınıyor mu :KK43: ben geceleri uykumdan uyanıyorum, duydugum kadarıyla kaşımamak da lazımmış gerilen deri çatlamasın diye ama uyku sersemi haldır huldur kaşıyorum. Aslında sürekli bebe yağı sürüyorum, akşamları lierac sürüyorum ama yine de öyle güzel kaşınıyor ki anlatamam. Sizlerde durumlar nasıl :anneadayı:
Ben oglumda özel krem aldim senin dedigindin400 e yakin para verdim gram faydası olmadı harita gibi çatlaklarım. Badem yağı sürerdim bilseydim cok duydum.hee bidee kaşınıyorsa sakın kaşımayın derler ki kaşıdıkça çatlak büyür daha cabuk catlar diye duydum

Bende daha önce kili artışı olmadi icin cok catladim ilk defa vucut birden genisliyo aslinda çatlamakta da hakli beden

Günaydın kızlar
Tetanoz aşılarını ne zaman yaptıracaksınız??
Sağlık ocağına ayın 6sında gideceğim.tek doz aşı vurulacak bana.

Back