Günaydın 20. Haftada diye biliyorum benim 4.doz olacak zamanın geçti ama ilk üç ay doktorum istemedi sonra yaparsın demistiGünaydın kızlar
Tetanoz aşılarını ne zaman yaptıracaksınız??
Sağlık ocağına ayın 6sında gideceğim.tek doz aşı vurulacak bana.
Günaydın 20. Haftada diye biliyorum benim 4.doz olacak zamanın geçti ama ilk üç ay doktorum istemedi sonra yaparsın demisti
Evet yapıor bende orda yaptırıyorum ekimin somundaydı zamanın benim gittim tanıdık hemşire var yapacaktı sonra ben dedim bi doktora sorim bi gün sonra gittim doktor kesinlikle yaptırma dedi hamilelikte ilk üç ay teklikeli oluyor dedi iyiki yapmamışım oradakilere kalsa yapışırlardı şimdi 20. Haftayı bekliyorum iste.2 doz kızımda yaptırmıştım
Bu sefer buradaki sağlık ocağında toplamda tek doz yapılacak dendi
Sen doktorunla konuşmuşsun
Bu konuyu sormak aklıma gelmedi doktorum da bi şey söylemedi
Gerçi biz don zamanlarda amniyosentez
Sonuç bekle v.s derken aklıma gelmedi
Ama sonuçta sağlık ocağı yapıyor bu işi
Bende bugun 14+6 oldum günümüz aynıyarın 14+6 da olcam dr a gidicem..cinsiyet belli olur insallah
Günaydın canımGünaydın kızlar
Evet yapıor bende orda yaptırıyorum ekimin somundaydı zamanın benim gittim tanıdık hemşire var yapacaktı sonra ben dedim bi doktora sorim bi gün sonra gittim doktor kesinlikle yaptırma dedi hamilelikte ilk üç ay teklikeli oluyor dedi iyiki yapmamışım oradakilere kalsa yapışırlardı şimdi 20. Haftayı bekliyorum iste.
Günaydın canım
Benj 5 ocakta çağırdı ilk gebeligimde yaptırdım kac dozum kaldi bilmiyorum konuşmadım hic
Ben pazartesi gidicem.aynen banada tek doz vurulacakGünaydın kızlar
Ben pazartesi gidicem.aynen banada tek doz vurulacak
Evet canim oğlumda 4 doz vurulmustum 5. Yi atlamisim eğer vurulsaydim şimdi vurulmicaktimSen daha önce aşı olmuşmuydun peki
Evet canim oğlumda 4 doz vurulmustum 5. Yi atlamisim eğer vurulsaydim şimdi vurulmicaktim
Tatlım.gebelikte 2 doz vuruldum zaten sonrasında vurulmuştur.diger iki dozu ömür boyu koruyuculuk için 5se tamamlicaz o yüzdenCanım İlk hamileliğimde 2doz vurulmuştum
Şimdi de 1doz yapacaklar
Bu farklılıklar neye göre acaba
Bu dozlar standart değil mi ki
Canım ilk kayıt oldugumda gün belirledi ebe o günlerde gidicem ben bı kağıda yazıp vermiştiKızlar sağlık ocağı mı sizi aradı ben en son kayıt olduğumda gittim bi daha gitmedim kimsede beni aramadı hala
Kızlar sağlık ocağı mı sizi aradı ben en son kayıt olduğumda gittim bi daha gitmedim kimsede beni aramadı hala
17. Haftada muayene ve kan idrar testi yapıyorlar, 20. Haftadan sonra tetanoz aşısı. Beni onlar aradı ama her yer aynı değil sen kendin git.Kızlar sağlık ocağı mı sizi aradı ben en son kayıt olduğumda gittim bi daha gitmedim kimsede beni aramadı hala
Aylin iyi cnm bir sıkıntı yok yazar bugünlerde söylim.@Aylin yigit arkadaşımız uzun zamandır yok meraklardayim
İyi canım iyi olsun da gerisi önemli değilAylin iyi cnm bir sıkıntı yok yazar bugünlerde söylim.
Kızlar 20.haftadan sonra tetanoz aşısı oluyor doktorum da ebede öyle söyledi erken yaptırmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?