2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Günaydın kızlar
Tetanoz aşılarını ne zaman yaptıracaksınız??
Sağlık ocağına ayın 6sında gideceğim.tek doz aşı vurulacak bana.
Günaydın 20. Haftada diye biliyorum benim 4.doz olacak zamanın geçti ama ilk üç ay doktorum istemedi sonra yaparsın demisti

Günaydın 20. Haftada diye biliyorum benim 4.doz olacak zamanın geçti ama ilk üç ay doktorum istemedi sonra yaparsın demisti

2 doz kızımda yaptırmıştım
Bu sefer buradaki sağlık ocağında toplamda tek doz yapılacak dendi
Sen doktorunla konuşmuşsun
Bu konuyu sormak aklıma gelmedi doktorum da bi şey söylemedi
Gerçi biz don zamanlarda amniyosentez
Sonuç bekle v.s derken aklıma gelmedi
Ama sonuçta sağlık ocağı yapıyor bu işi

Evet yapıor bende orda yaptırıyorum ekimin somundaydı zamanın benim gittim tanıdık hemşire var yapacaktı sonra ben dedim bi doktora sorim bi gün sonra gittim doktor kesinlikle yaptırma dedi hamilelikte ilk üç ay teklikeli oluyor dedi iyiki yapmamışım oradakilere kalsa yapışırlardı şimdi 20. Haftayı bekliyorum iste.

Günaydın kızlar
Tetanoz aşılarını ne zaman yaptıracaksınız??
Sağlık ocağına ayın 6sında gideceğim.tek doz aşı vurulacak bana.
Günaydın canım
Benj 5 ocakta çağırdı ilk gebeligimde yaptırdım kac dozum kaldi bilmiyorum konuşmadım hic

3 ayı geçtik artık.Bundan sonra yapılır.ayın 6sında ben 18+3 olacağım
Sata göre 5gün geriden geliyoruz

Günaydın canım
Benj 5 ocakta çağırdı ilk gebeligimde yaptırdım kac dozum kaldi bilmiyorum konuşmadım hic

İlk hamileliğinde yapılan aşılar kayıt altındaysa sistemden görürler
Ya da aşı kartın varsa ona bak
Bana yapılan aşıları sistemden göremediler.Aşı kartını bulamasaydım bütün dozları tekrar yapacağız demişlerdi
Neyseki buldum aşı kartını

Evet canim oğlumda 4 doz vurulmustum 5. Yi atlamisim eğer vurulsaydim şimdi vurulmicaktim

Canım İlk hamileliğimde 2doz vurulmuştum
Şimdi de 1doz yapacaklar
Bu farklılıklar neye göre acaba
Bu dozlar standart değil mi ki

Canım İlk hamileliğimde 2doz vurulmuştum
Şimdi de 1doz yapacaklar
Bu farklılıklar neye göre acaba
Bu dozlar standart değil mi ki
Tatlım.gebelikte 2 doz vuruldum zaten sonrasında vurulmuştur.diger iki dozu ömür boyu koruyuculuk için 5se tamamlicaz o yüzden

Kızlar sağlık ocağı mı sizi aradı ben en son kayıt olduğumda gittim bi daha gitmedim kimsede beni aramadı hala

Kızlar sağlık ocağı mı sizi aradı ben en son kayıt olduğumda gittim bi daha gitmedim kimsede beni aramadı hala
17. Haftada muayene ve kan idrar testi yapıyorlar, 20. Haftadan sonra tetanoz aşısı. Beni onlar aradı ama her yer aynı değil sen kendin git.

Kızlar 20.haftadan sonra tetanoz aşısı oluyor doktorum da ebede öyle söyledi erken yaptırmayin.

Kızlar 20.haftadan sonra tetanoz aşısı oluyor doktorum da ebede öyle söyledi erken yaptırmayin.

Canım bana yazılan tarihte 19uncu haftanın içinde olacağım.pek bir fark olmaz herhalde
Bu arada sen nasılsın
Tahlil sonuçların ne zaman çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…