• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Yok tatlım, amniyon sıvısı koruyor onu, öksürmenden etkilenmez. Ballı ıhlamur, zencefil falan iç, benim de öyle olmuştu zor atlattım inşallah senin de bir an önce geçer, öyle şiddetli öksürüyordum ki ciğerim parçalanır gibiydi bebek etkilenir mi diye aradım sordum doktoru yok sıvısı koruyor hiç etkilenmez demişti. Sen de bebek için endişelenme, geçmişler olsun
Cok tesekkür ederim öksürmekten bogazın tahriş oldu şimdi de. Doktor supcord diye bi surup verdi ilaç içme taraftarı degılım hiç ama içtim iki kere. Gece bi uyandım ne yutkunabiliyorım ne konusabiliyorum ne de öksürebiliyorum pek bi fenaydım bi kasık daha içtim şimdi daha iyi gibiyim yatıp dinlenicem artık yoksa gecmıyo

Merhaba aranizda 15-20 haftalar arasinda yapilan afp kan testini yaptiran var mi? Bugun kan aldilar 17 haftalik hamileyim i ternetten arastirinca afp degeri 2.5 in ustunde olan cok kisi oldugunu gordum sonucu 1 hafta sonra cikacakmis ama iste huzursuz oldum bu testi yaptirip sonucu alan var mi?
Canım ben 16 haftada yaptırdım 4'lü test ve sonucu görünce yıkıldı dünyam başıma ağlamaktan deliye döndüm. 2.7 çıktı bizim ve doktora nasıl gittim odasına nasıl daldım hatırlamıyorum, doktor sakinleştirdi bebeğinin ayakları hareket ediyorsa sıkıntı yoktur ama sende hiper tansiyon olabilir ilerde, bebek düşük kilo ile doğabilir bunlarda neden olabilir dedi. şükür oğlum kıpır kıpırdı ayakları hep tekmeledi annesine moral verdi. ama sakın sonucu görünce benim gibi yapma inş düşük çıkar ama 12 çıkıp sağ salim çocuğuna kavuşan insan var.

Canım gittiğim hiçbir doktor kilomla ilgili soru sormadı 3 farklı doktora gittim doc yar doc ve op.
Sadece bi antibiyotik yazarken dozu için sordu kilomu ve az çok hiçbirşey demedi

Ben şunu biliyorum kilo almak gebelikte iyi değil normal doğumu zorlaştırıyor ama şu da var ki genetik çok önemli
bende onu anlatmaya çalışıyorum doktora çok yemesemde kilo alıyorum genetik sanırım ablam 35 kilo almıştı doğumdan sonra 50 ye düşmüştü

Kızlar acilllll. Gecen persembe hastalanıstım. Dünden beri bi öksürük musallat oldu zararı varmı bebege. Hafiften balgamda oldugu için biraz fazla öksürüyorum. Ne yapabilirim öksürük için
Canım tereyağı erit güzelce içine cosss diye biraz pekmezi koy sıcakken kasik kaşık ye

ben 5 kilo aldım valla şaka gibi, ama haftaya poazartesiden itibaren dikkat etmeye başlıycam. Ya kızlar güzel bi hamile pantolonuna ihtiyacım var özel bi günde gyicem. Nerelere bakabişlirim?

ben 5 kilo aldım valla şaka gibi, ama haftaya poazartesiden itibaren dikkat etmeye başlıycam. Ya kızlar güzel bi hamile pantolonuna ihtiyacım var özel bi günde gyicem. Nerelere bakabişlirim?
nette lyn devon şık ve uygun oluyor oraya bakın onun dışında mağazalarda ne bulursan o. bence elbise tercih edin daha şık olur özel bir günse.

Gebbe giyimler oluyor avm lerde, internet sitesi de var oralara bakabilirsin, vaktin çoksa yani daha zaman varsa trendyolda hamile giyim indirimleri oluyor oraya bakabilirsin

Kızlar randevuma 15 gün var daha ama dün hatta bi kaç gündür bebegim tam karnımın ortasında sert bi şekilde bugün çok daha fazla ağrı yaptı hiç sağ sol gitmiyo sert dışarıdansa belli yani napicam sağlık ocağına giyimdi sonuçlarım vardı almaya bakmadılar doktorum yok diye o kadarda tanıdık var yani hiç biri yoktu ortalıkta özel bi hastane var yakınında randevusuz kalmiyo hasta kanamam bile var demişti bi kere vardı yine almamıştı randevu da bulamıyorum napicam anlamadım birşey olur mu korkuyorum oğlumda doktor kalbi durur falan demişti Allah göstermesin bi rahatsızlık vardı yine o oldu anlamıyorum ya:((

Kızlar randevuma 15 gün var daha ama dün hatta bi kaç gündür bebegim tam karnımın ortasında sert bi şekilde bugün çok daha fazla ağrı yaptı hiç sağ sol gitmiyo sert dışarıdansa belli yani napicam sağlık ocağına giyimdi sonuçlarım vardı almaya bakmadılar doktorum yok diye o kadarda tanıdık var yani hiç biri yoktu ortalıkta özel bi hastane var yakınında randevusuz kalmiyo hasta kanamam bile var demişti bi kere vardı yine almamıştı randevu da bulamıyorum napicam anlamadım birşey olur mu korkuyorum oğlumda doktor kalbi durur falan demişti Allah göstermesin bi rahatsızlık vardı yine o oldu anlamıyorum ya:KK43:(
Canım sakın ol eminim bisey yoktur. Bi süre görmeyince insanın içine kurt dusuyor ben de bugün öyle hissediyorum ama eminim iyidir bebisler Allah'ın izniyle. Sen yarın içi ya da c.tesi sabah için randevu al da bi git bakalım için rahatlasin

Canım sakın ol eminim bisey yoktur. Bi süre görmeyince insanın içine kurt dusuyor ben de bugün öyle hissediyorum ama eminim iyidir bebisler Allah'ın izniyle. Sen yarın içi ya da c.tesi sabah için randevu al da bi git bakalım için rahatlasin
Annem de öyle diyo orayı sevmiştir ondan ordadır rahatsız etme kızımı falan dedi rahatlatmak için hatta ama tam dikiş yerinin üzerinde sertlik oturup kalkamıyorum bile anlamadım ki randevu baktım şimdi yine yok yakında hiç bi yerde acilden gir sende bakmiyolarmis hatta gece gece de oğlumu kime bırakıcam zaten yarın gidip aradan girmeye çalışcam artik pazartesi varmış ben o kadar bekleyemem ki:(

Annem de öyle diyo orayı sevmiştir ondan ordadır rahatsız etme kızımı falan dedi rahatlatmak için hatta ama tam dikiş yerinin üzerinde sertlik oturup kalkamıyorum bile anlamadım ki randevu baktım şimdi yine yok yakında hiç bi yerde acilden gir sende bakmiyolarmis hatta gece gece de oğlumu kime bırakıcam zaten yarın gidip aradan girmeye çalışcam artik pazartesi varmış ben o kadar bekleyemem ki:KK43:
O zaman yarın acilden git canım çok ağrım var dayanamıyorum falan de, iyidir inşallah minik kuzu merak etme stres yapma bak o da üzülür

Selam hanimlar benim bir sorum olacak.sivi tuketmedigim halde asiri derecede idrara cikma istegi oluyor. Gunde 20 25 kere cikiyorumdur herhalde. Idrar rengi cok acik sari. Ama neredeyse hic sivi tuketmedigim halde cok asiri cikiyorum. Bir de kustum bugun. Asiri halsizlik var basimi yastiktan kaldiramiyorum.. Neden boyle oldu acaba :(

Selam hanimlar benim bir sorum olacak.sivi tuketmedigim halde asiri derecede idrara cikma istegi oluyor. Gunde 20 25 kere cikiyorumdur herhalde. Idrar rengi cok acik sari. Ama neredeyse hic sivi tuketmedigim halde cok asiri cikiyorum. Bir de kustum bugun. Asiri halsizlik var basimi yastiktan kaldiramiyorum.. Neden boyle oldu acaba :KK43:
Neden sıvı tüketmiyorsun kuzum?

Selam hanimlar benim bir sorum olacak.sivi tuketmedigim halde asiri derecede idrara cikma istegi oluyor. Gunde 20 25 kere cikiyorumdur herhalde. Idrar rengi cok acik sari. Ama neredeyse hic sivi tuketmedigim halde cok asiri cikiyorum. Bir de kustum bugun. Asiri halsizlik var basimi yastiktan kaldiramiyorum.. Neden boyle oldu acaba :KK43:
Canım üşüttün mu acaba

Tuketiyorum kuzumda bugun midem cok asiri kotu. Ondan yiyip icemedim bisey. Ama.ona ragmen cok sik idrara cikiyorum anlam veremedim.
Hay allah belki de üşüttün canım, bebeğin amniyon sıvısı da bizim üzerimizden yenileniyor ya, üç saatte bir yenileniyormuş eskisini böbreklere gönderiyormuş ordan süzüp idrar oluyordur herhalde, onun etkisi vardır ama yine de fazla olmuş 20-25 defa, Peki az mı oluyor idrarın yoksa normal fazla mı? Azıcık azıcık oluyorsa belki idrar yolu enfeksiyonu oldun?

Hay allah belki de üşüttün canım, bebeğin amniyon sıvısı da bizim üzerimizden yenileniyor ya, üç saatte bir yenileniyormuş eskisini böbreklere gönderiyormuş ordan süzüp idrar oluyordur herhalde, onun etkisi vardır ama yine de fazla olmuş 20-25 defa, Peki az mı oluyor idrarın yoksa normal fazla mı? Azıcık azıcık oluyorsa belki idrar yolu enfeksiyonu oldun?
Bazen az bazen normal kuzum b3nde anlamadim. Ama yanma agri koku akinti vs yok

Back