• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

:110:
Canım ben de 4 kilo aldım önceki doktorum kadındı oooo çok fazla falan diyordu şimdiki doktorum erkek "Çok normal kızım, gayet iyi gidiyorsun ama artık ayda 1 kilodan fazla almamaya çalış" dedi o yüzden çok sevdim tonton dede doktorumu:KK48:
Benim doktorum da bayan ondan mı ki :) erkek doktora gitsem ne der acaba merak ettim :spor:

Diyetisyen aç kalmadan besliyor, sabahları 2 dilim ekmek domates salatalık peynir yumurta
Bir kaç saat sonra üç ceviz ya da badem ve süt
Öğlen etli sebze yemeği, yoğurt ve salata, mutlaka bir dilim ekmek
Bir kaç saat sonra yine süt ve meyve
Akşam yemeğine kadar acıkırsam yine meyve
Akşam yemeğinde dört köfte ya da avuç içi kadar et, yoğurt ve salata ve yine bir dilim ekmek
Bir iki saat sonra yine süt ve meyve

Bu arada et suyu kemik suyu vs asla yok, pekmez içmek falan yok, tatlı hiç yok ama olmuyor ki ben böyle beslenince bebek beslenemiyor gibi hissediyorum, et suyu olmadan kemiklerimiz nolcak, pekmez içmezsem kansız kalırsam falan saçma sapan triplere giriyorum, eşim çok kızıyor canın ne istiyorsa ye diyor, böyle direk listeye uymuyorum ama dikkat ediyorum, neden kilo alıyorum anlamıyorum
cok fazla süt ve ekmek var bence...ilginc bir diet listesi olmus:işsiz:

ay ne güzel bebislere kıyafet alınmıs,isimli emzikler falan ben daha cinsiyetini bile bilmiyorum..insallah cumartesi söyler. Ben de 1.5-2 kilo falan aldım..dogru durust kusmadım ki hic:dondurma: cinsiyeti belli olan arkadaslara sorum su miden az bulaniyorsa erkek diyorlar doğru mu??:kahve:
Benimki de göstermedi gecen hafta yaa daha 18 gün varrr.
Oğlumda da bulantim oldu cikarma
Bunda da belli degil cinsiyet ama hala bulanti var ama boş öğürme oluyo ya 1 ya iki kere cukarm

EvBoregi EvBoregi LastMadOnEarth LastMadOnEarth benim doktorum henuz kilomla ilgli yorum bile yapmadi :110: benimde esim ye cann ne istyosa ye kilo almcam diye yememzlik yapma diye surekli soyledikce gaza gelyrm zaten iyi olan istahimi aldiklariyla katliyo valla ;) nyse bebisler saglikli olsunda bende dogumdan sonra hayatmda ilk kez kilo vermeye calisn biri olurum :anneadayı:

ay ne güzel bebislere kıyafet alınmıs,isimli emzikler falan ben daha cinsiyetini bile bilmiyorum..insallah cumartesi söyler. Ben de 1.5-2 kilo falan aldım..dogru durust kusmadım ki hic:dondurma: cinsiyeti belli olan arkadaslara sorum su miden az bulaniyorsa erkek diyorlar doğru mu??:kahve:
Canım benim hiç midem bulanmadi hamile olduğumu anlamadım bile ama geçen hafta kız olduğunu öğrendik

EvBoregi EvBoregi LastMadOnEarth LastMadOnEarth benim doktorum henuz kilomla ilgli yorum bile yapmadi :110: benimde esim ye cann ne istyosa ye kilo almcam diye yememzlik yapma diye surekli soyledikce gaza gelyrm zaten iyi olan istahimi aldiklariyla katliyo valla :KK66: nyse bebisler saglikli olsunda bende dogumdan sonra hayatmda ilk kez kilo vermeye calisn biri olurum :anneadayı:
Doğumdan sonra bi diyet başlığı açar çatır çatır veririz canım kiloları inşallah. Hatta eskisinden daha zayıf olcam kafaya koydum kalcalari da kaldırcam :KK48:

cok fazla süt ve ekmek var bence...ilginc bir diet listesi olmus:işsiz:
Evet kendi doktoruma da dedim Emin’e hanım beni ekmege bogdu diye, metabolizman çalışsın diyedir ve makarna pilavdan uzak dur diyedir dedi. Süt içinde benim kalça ve bacak agrım çok, ekstra kalsiyum kullanmıyorum ona destek dedi

Kızlar kiloları dert etmeyin inanın ki doğumdan sonra bebek emerken ve ilgilenmekten eriyip gidiyo biraz hareketlenince de peşine koşmaktan gidiyo ben ondan kilo alamıyorum galiba zaten doğru düzgün yemek yiyemiyorum bide oğlusum benim sağolsun atom karınca misali yerinde durmaz :)

Ben de 4 kilo aldım canım, cumartesi kontrolde doktor baya üstünde durdu bu kilo işinin, diyetisyene de gittim, her gün yürüyüş yapıyorum, en az 3 litre su da içiyorum, hamurişi falan sevmem zaten ama anlamadım neden kilo alıyorum :110:
Canım bnde dört kilo aldım en son on gün önce tartışmıştım ama doktorum kiloyla ilgili hiç uyarı falan yapmadı bnde normal diye düşünüyorum senin ki ne dedi ki

Canım bnde dört kilo aldım en son on gün önce tartışmıştım ama doktorum kiloyla ilgili hiç uyarı falan yapmadı bnde normal diye düşünüyorum senin ki ne dedi ki
Belki ben kiloluyum diyedir kuzu, iki haftada iki kilo toplam dört kilo almışsınız hani dikkat ediyorduk falan dedi, beslenme planına uymuyor musun diye sordu, ben de ara öğünleri kaçırdım falan dedim işte, şimdi böyle olursa ilerde zorluk çekeriz falan dedi, doktorum da tombik benim gibi abarttı mı acaba:) sizler böyle diyince içim rahatladı biraz

Kizzlar appstore da boyle kendimizi cekip yanina 13 weeks fln yazi cikan bi fotogrf programi var mi ya anladniz siz beni :)

Kizzlar appstore da boyle kendimizi cekip yanina 13 weeks fln yazi cikan bi fotogrf programi var mi ya anladniz siz beni :)
ben bebek resimleri diye Türkce adlı bi program kullabiyorum cok da kullanısli..bikac tane indirmistim ama en cok bunu sevdim.Buraya mobil Kadinalr kulubu uygulamasinsan dosya ekleyemiyorum niyeyse..resim koyanlar nasil yaoiyorsunuz siz??

Merhaba aranizda 15-20 haftalar arasinda yapilan afp kan testini yaptiran var mi? Bugun kan aldilar 17 haftalik hamileyim i ternetten arastirinca afp degeri 2.5 in ustunde olan cok kisi oldugunu gordum sonucu 1 hafta sonra cikacakmis ama iste huzursuz oldum bu testi yaptirip sonucu alan var mi?

Belki ben kiloluyum diyedir kuzu, iki haftada iki kilo toplam dört kilo almışsınız hani dikkat ediyorduk falan dedi, beslenme planına uymuyor musun diye sordu, ben de ara öğünleri kaçırdım falan dedim işte, şimdi böyle olursa ilerde zorluk çekeriz falan dedi, doktorum da tombik benim gibi abarttı mı acaba:) sizler böyle diyince içim rahatladı biraz
Canım bir ay içinde mi aldın ben geçen ay 2.5 kilı bu ay 1.5 kilo almışım bi de bnde hiç kusma olmadı onunda dezavantajı var galiba . Kiloyu takma bnce ya veriliyo sonuçta çevremdeki herkes bebekle ilgilenmekten tığ gbi oluyo on ayda :spor:

Back