- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 30
Ben babystickers adlı programı kullanıyorum ücretsiz olduğu için içinde çok biley yok ama idare ediyorKizzlar appstore da boyle kendimizi cekip yanina 13 weeks fln yazi cikan bi fotogrf programi var mi ya anladniz siz beni :)
Saol tatlım ben de beklerken kötü birşey getirmedim aklıma ama işte neyse... Gelmiş geçmiş olsun bu da. Ben de 32 yaşındayım ikinci bebişi Allah nasip ederse beklemeden yapmak lazım insanı üzüyorlar sana. Size de maşallah.aynı kiloda hamile kalmışız, şu an bende 66 kiloyum canım, 3 kilo aldım, benim boy 1,60
teşekkür ederim canım denicem mutlaka, eczacı kıza özellikle sordum doktor iki ilaç verdi biri aç biri tok dedi diye, demir hapını tok karnı yazmış
diğeride vitamin ilacı,
tgb34 hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı
sen üzülme sakın testlerin Allah ın izniyle güzel olucak,
kız ben 40 yaşımdayım, ikili test yaptı doktor ( ben istemediğim halde)
sonucunu beklerken bile hiç sıkmadım canımı,
düşünkü risk grubu daha fazla yaştayım
çok şükür iyi çıktı
18 haftada 2 kez kustum haftada iki üç öğürdüm yani bulantı oluyor ama sürekli kusma olmadı şükür erkek bebiş.ay ne güzel bebislere kıyafet alınmıs,isimli emzikler falan ben daha cinsiyetini bile bilmiyorum..insallah cumartesi söyler. Ben de 1.5-2 kilo falan aldım..dogru durust kusmadım ki hiccinsiyeti belli olan arkadaslara sorum su miden az bulaniyorsa erkek diyorlar doğru mu??
Şu an hamile kaldığın kilodayım canım 52
2 kilo verip aldım bebiste 17 cm 204 gram
Şimdilik sıkıntı yok ıstahim da normal çok değil abur cubur yemiyorum
Boyun uzun canım ben 163 um yanioh ne güzel 68 ile hamile kaldım 168 cm boy, 72 oldum 4 aydafazla kusmam olmadı.
Yok son iki haftada iki kilo almışım yoksa baştan beri 2 kilo almıştım, sanırım birden alınca şaşırdı o da, ayy haklısın nasılsa bebek olunca veriliyor, yavrularımız sağlıklı olsun da kilo verilir napalımCanım bir ay içinde mi aldın ben geçen ay 2.5 kilı bu ay 1.5 kilo almışım bi de bnde hiç kusma olmadı onunda dezavantajı var galiba . Kiloyu takma bnce ya veriliyo sonuçta çevremdeki herkes bebekle ilgilenmekten tığ gbi oluyo on ayda
benim anlamadığım 2 doktora gittim biri kilo ile ilgili hiç birşey söylemiyor. diğeri her muayenede kilon çok diyip duruyor. obez muamelesi yaptı resmen.Boyun uzun canım ben 163 um yani
Azıcık minnak oluyorum yaninda
Boyun uzun canım ben 163 um yani
Azıcık minnak oluyorum yaninda
Bazı doktorlardan kilo takıntisi var nedense yengeme de doktoru bu kilolar yapılacak sana demişti kadın 1 senede eski haline dönmüştü iş emzirmeye bitiyor canlar ve sağlıklı beslenmede takmayin bu kadar kiloyu benimde boy 153 kilo şuan 66 ama takmıyorum biraz takıyorum sadece :-D
Sagliklsiz beslenerek alırsak kiloları tabiki etkiler sonuçta yediklerimizle büyüyor yavrular ama sağlıklı yiyipte aliyosak biz napalim canım :)Aldığın kilolar bebeğinin sağlığını etkiler diyince benim şarteller atıyor. yoksa geri verememek değil korkum.
Canım gittiğim hiçbir doktor kilomla ilgili soru sormadı 3 farklı doktora gittim doc yar doc ve op.benim anlamadığım 2 doktora gittim biri kilo ile ilgili hiç birşey söylemiyor. diğeri her muayenede kilon çok diyip duruyor. obez muamelesi yaptı resmen.
yok mu cevap veren kimseMerhaba aranizda 15-20 haftalar arasinda yapilan afp kan testini yaptiran var mi? Bugun kan aldilar 17 haftalik hamileyim i ternetten arastirinca afp degeri 2.5 in ustunde olan cok kisi oldugunu gordum sonucu 1 hafta sonra cikacakmis ama iste huzursuz oldum bu testi yaptirip sonucu alan var mi?
Ben de dün kan verdim ama henüz sonuç yok tabi ki haftaya dediler...Merhaba aranizda 15-20 haftalar arasinda yapilan afp kan testini yaptiran var mi? Bugun kan aldilar 17 haftalik hamileyim i ternetten arastirinca afp degeri 2.5 in ustunde olan cok kisi oldugunu gordum sonucu 1 hafta sonra cikacakmis ama iste huzursuz oldum bu testi yaptirip sonucu alan var mi?
Yok tatlım, amniyon sıvısı koruyor onu, öksürmenden etkilenmez. Ballı ıhlamur, zencefil falan iç, benim de öyle olmuştu zor atlattım inşallah senin de bir an önce geçer, öyle şiddetli öksürüyordum ki ciğerim parçalanır gibiydi bebek etkilenir mi diye aradım sordum doktoru yok sıvısı koruyor hiç etkilenmez demişti. Sen de bebek için endişelenme, geçmişler olsunKızlar acilllll. Gecen persembe hastalanıstım. Dünden beri bi öksürük musallat oldu zararı varmı bebege. Hafiften balgamda oldugu için biraz fazla öksürüyorum. Ne yapabilirim öksürük için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?