2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Saol tatlım ben de beklerken kötü birşey getirmedim aklıma ama işte neyse... Gelmiş geçmiş olsun bu da. Ben de 32 yaşındayım ikinci bebişi Allah nasip ederse beklemeden yapmak lazım insanı üzüyorlar sana. Size de maşallah.

18 haftada 2 kez kustum haftada iki üç öğürdüm yani bulantı oluyor ama sürekli kusma olmadı şükür erkek bebiş.

Yok son iki haftada iki kilo almışım yoksa baştan beri 2 kilo almıştım, sanırım birden alınca şaşırdı o da, ayy haklısın nasılsa bebek olunca veriliyor, yavrularımız sağlıklı olsun da kilo verilir napalım

bugün de sağlık ocağında izlem yazmıştı aile hekiminin ebesi ona gideceğim bakalım o ne diyecek 4 ayda 4 kiloya :)

Bazı doktorlardan kilo takıntisi var nedense yengeme de doktoru bu kilolar yapılacak sana demişti kadın 1 senede eski haline dönmüştü iş emzirmeye bitiyor canlar ve sağlıklı beslenmede takmayin bu kadar kiloyu benimde boy 153 kilo şuan 66 ama takmıyorum biraz takıyorum sadece :-D

Aldığın kilolar bebeğinin sağlığını etkiler diyince benim şarteller atıyor. yoksa geri verememek değil korkum.

benim anlamadığım 2 doktora gittim biri kilo ile ilgili hiç birşey söylemiyor. diğeri her muayenede kilon çok diyip duruyor. obez muamelesi yaptı resmen.
Canım gittiğim hiçbir doktor kilomla ilgili soru sormadı 3 farklı doktora gittim doc yar doc ve op.
Sadece bi antibiyotik yazarken dozu için sordu kilomu ve az çok hiçbirşey demedi

Ben şunu biliyorum kilo almak gebelikte iyi değil normal doğumu zorlaştırıyor ama şu da var ki genetik çok önemli

Kızlar şu pantolon aparatı vardi ya resmini atmışlardı ondan yaptırdım anneme bir harika tüm önceden bile gidemediğim pantolonlarıma giriyorum hicte hamile pantolonu almam (1 pantolon bir tayt almıştım indirimdeyken) onları da 8 9. Ayda giyerim oldu bitti en yakın terziye gidin ve yaptırın o aparattan

yok mu cevap veren kimse

Merhaba aranizda 15-20 haftalar arasinda yapilan afp kan testini yaptiran var mi? Bugun kan aldilar 17 haftalik hamileyim i ternetten arastirinca afp degeri 2.5 in ustunde olan cok kisi oldugunu gordum sonucu 1 hafta sonra cikacakmis ama iste huzursuz oldum bu testi yaptirip sonucu alan var mi?

Ben de dün kan verdim ama henüz sonuç yok tabi ki haftaya dediler...

Kızlar acilllll. Gecen persembe hastalanıstım. Dünden beri bi öksürük musallat oldu zararı varmı bebege. Hafiften balgamda oldugu için biraz fazla öksürüyorum. Ne yapabilirim öksürük için

Kızlar acilllll. Gecen persembe hastalanıstım. Dünden beri bi öksürük musallat oldu zararı varmı bebege. Hafiften balgamda oldugu için biraz fazla öksürüyorum. Ne yapabilirim öksürük için
Yok tatlım, amniyon sıvısı koruyor onu, öksürmenden etkilenmez. Ballı ıhlamur, zencefil falan iç, benim de öyle olmuştu zor atlattım inşallah senin de bir an önce geçer, öyle şiddetli öksürüyordum ki ciğerim parçalanır gibiydi bebek etkilenir mi diye aradım sordum doktoru yok sıvısı koruyor hiç etkilenmez demişti. Sen de bebek için endişelenme, geçmişler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…