2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Gunaydin kizlar :):KK200: Dodine Dodine cnm naptin mrk ettim seni
Iyiyim kuzum cok sukur sabah 6 da banyoya istifraya kostum :) sonra kahvaltida oturdum nutella yedim uzandim minik hareketler hissettim:) mutluyum. Gecen gun biraz fazla sokakta kaldim yurudum ettim yoruldum anneme gectim baya yemekler falan yaptim yordum kendimi yavrum pusuya cekildi demek :)

Uff kızlar ne güzel çoğunuz hissediyosunuz ya bebişleri ben hala evet bu bebeğimdi diyebileceğim bi durum yaşamadım arada bi karınca yürüyomuş gbi falan oluyo karnımda ama bebiştendir ditemiyorum inşallah bnde güzel bi tekme yerim yakında :emir_bebek:

Uff kızlar ne güzel çoğunuz hissediyosunuz ya bebişleri ben hala evet bu bebeğimdi diyebileceğim bi durum yaşamadım arada bi karınca yürüyomuş gbi falan oluyo karnımda ama bebiştendir ditemiyorum inşallah bnde güzel bi tekme yerim yakında :emir_bebek:
Tatlış işte karınca yürümesi Bebek’in hareketi :KK9: öyle sürekli olmuyor zaten ara sıra

Kızlar kendi doktor randevuma daha çık vardı detaylı ultrason için gelirsin demişti

Ben de bugün dayanamadım hem bebişi göreyim hem de cinsiyetini öğreneyim diye devlet hastanesine gittim
Kendi doktorum erkeğe benziyor demişti
Bugün kesinleşti.:)

Kızlar kendi doktor randevuma daha çık vardı detaylı ultrason için gelirsin demişti

Ben de bugün dayanamadım hem bebişi göreyim hem de cinsiyetini öğreneyim diye devlet hastanesine gittim
Hadi gözün aydın sende öğrendin pek öğrenmeyen kalmadı sanırım kızlar erkekler eşit gidiyo nerdeyse :)

Erkek bebekliler kervanına katıldın demek canım, elli ayaklı doğsun paşa sağlık içinde inşallah :)

kızlaar cinsiyeti ögrenenlere çook özeniyorum...dr um 15.hafta gel dedi daha 13teyiz...acaba dısardan başka bi dr a mı gitsem diye düsünüyorum esimden gizli:KK49:biliyorum sabretmem gerek ama..13+4 de belli olur mu acaba sizce?:işsiz:
Canım benim 12.haftada belli olmuştu.hatta doktor 9.haftada erkeğe benziyor demişti erkek çıktı :) belli olabilir senin de.ama bazen göstermiyor bebişler :))

Canım benim 12.haftada belli olmuştu.hatta doktor 9.haftada erkeğe benziyor demişti erkek çıktı :) belli olabilir senin de.ama bazen göstermiyor bebişler :))
bugün baska bi dr a gittim..ay o da ketum çıktı..kıza benziyor ama bu haftada kesin bir sey söylemem dedi..bana yine beklemek dusüyor:dondurma: millete ne güzel hemen söyluyorlar

bugün baska bi dr a gittim..ay o da ketum çıktı..kıza benziyor ama bu haftada kesin bir sey söylemem dedi..bana yine beklemek dusüyor:dondurma: millete ne güzel hemen söyluyorlar
Bende bekliyorum canım 11 haftaliktu erkek olabilir kordonda olabilir dedi 13.haftada göstermedi dr kiz olabilir utangaç dedi bende bekliyorum ama daa cok var randevuya

Iyiyim kuzum cok sukur sabah 6 da banyoya istifraya kostum :) sonra kahvaltida oturdum nutella yedim uzandim minik hareketler hissettim:) mutluyum. Gecen gun biraz fazla sokakta kaldim yurudum ettim yoruldum anneme gectim baya yemekler falan yaptim yordum kendimi yavrum pusuya cekildi demek :)
Oyyy kiyamam minnak yorulmus :) demistim ama insan cok korkuyo heleki daha once kotu tecrubeler yasayinca.. bebislerimz allaha emanet rabbim emanete en iyi sahip cikandir sknti olmaz allahin izniyle :)

Kızlar biliyor musunuz bilmiyorum ama ayva yiyin 4 5 aylarda gamzeli oluyormuş bebisler:)) ben ilk oğlumda inanmasana yemiştim arkadaşım çok ısrar ediyordu ayvayla geliyordu oglusumda maşallah gamze var yanaklarında dizinde dirseginde çok tatlı:) :)

Kızlar iştah durumunuz ne alemde ben yiyemiyorum ya kendimi kötü hissediyorum 17. Haftamdayım
Mide yanmam var her saatte o nedenle iştahsızim

2 gündür kasik ağrım var dün doktora gittim sıkıntı yok ama bol su ic dedi antibiyotik verdi akintimdaki farklılıktan dolayı

Kasik ağrısı olan var mı

Kızlar iştah durumunuz ne alemde ben yiyemiyorum ya kendimi kötü hissediyorum 17. Haftamdayım
Mide yanmam var her saatte o nedenle iştahsızim

2 gündür kasik ağrım var dün doktora gittim sıkıntı yok ama bol su ic dedi antibiyotik verdi akintimdaki farklılıktan dolayı

Kasik ağrısı olan var mı
Kasık agrısı bende iki hafta önce vardı kuzum antibiyotik kullandım ve günde üç litreye yakın su içiyorum, geçmiş olsun sana da, suyu ihmal etme. Benim kasık agrısı değil de vajinanın üstü karnımın altı gibi bi yerim, emin olamıyorum çünkü hiç yaşamadığım bi ağrı, resmen kemiği agrıyor oranın, yattığım yerde dönerken, oturduğunda kalkarken hep acıyor ya da agrıyor emin olamıyorum. Bu ağrıyı yaşayan ya da bilen var mı peki? Cumartesi kontrolüm var ama doktor da sürekli vücudunu dinliyorsun diye dalga geçiyor, acaba sadece bana mı öyle geliyor diye çekiniyorum sormaya :110:

Back