2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

kasık agrısı bende de var..özellikle derste kendimi cok zorladigimda bir anda saplanıyor sanki..bebis büyuyor kendine yer acıyor sanirim diye dusunuyorum:)

Kasık agrısı bende iki hafta önce vardı kuzum antibiyotik kullandım ve günde üç litreye yakın su içiyorum, geçmiş olsun sana da, suyu ihmal etme. Benim kasık agrısı değil de vajinanın üstü karnımın altı gibi bi yerim, emin olamıyorum çünkü hiç yaşamadığım bi ağrı, resmen kemiği agrıyor oranın, yattığım yerde dönerken, oturduğunda kalkarken hep acıyor ya da agrıyor emin olamıyorum. Bu ağrıyı yaşayan ya da bilen var mı peki? Cumartesi kontrolüm var ama doktor da sürekli vücudunu dinliyorsun diye dalga geçiyor, acaba sadece bana mı öyle geliyor diye çekiniyorum sormaya :110:
Soğuk mu alıyoruz mikrop mu kapıyoruz anlamıyorum ki valla sizi okuyup üzülmüştüm hatırlıyorum benim kasiktaki kemik agiriyor sizinde kemikmis ne ilginç di mi ;)
Kendini dinleme değil bence insan hiç gereksiz yere evham yapar mi ya bu doktorlar da bizi anlamıyor
Bende suya abandim;) wc de yaşayacağım böyle giderse ki suyu da hiç sevmem bebisler için her şeye değer ama

Çok geçmiş olsun canim kontrol sonucunu da yaz inşallah sıkıntı yoktur

Günaydın kızlar bnde mayıs 'ta bebeğimi kucağıma alicam ama doktor cinsiyet demedi malesef size bir foto atmak istiyorum sizce ne cinsiyeti iki gün önceki ultrason fotosu

IMG-20171123-WA0006.jpeg

Yeni gelenlere hoş geldiniz diyorum, öğretmenler günümüzü kutlayanlara teşekkür ediyorum, ben de öğretmen arkadaşların günlerini kutluyorum.

Kızlar isim düşünmeye başlayalım artık gerçekten, benim bulduğum isimleri eşim hiç beğenmiyor ama kendisi de isim bulmuyor, bu beş ay zor geçicek sanırım bize :110:

EvBoregi EvBoregi sorma ya ben onun bulduklarını istemiyorum o benim nasıl bulacak bakalım kızımıza isim :))

EvBoregi EvBoregi sorma ya ben onun bulduklarını istemiyorum o benim nasıl bulacak bakalım kızımıza isim :))
Ayyy benim ki hiç bi şey beğenmiyor ama yok o sahne adı gibi, yok bu şımarık ismi falan diye bulmadığı bahane yok. Ben kızım olsaydı Eylül Nehir ya da Nil Şermin koyacaktım ama erkek olunca şaştım kaldım :emir_bebek:

Ayyy benim ki hiç bi şey beğenmiyor ama yok o sahne adı gibi, yok bu şımarık ismi falan diye bulmadığı bahane yok. Ben kızım olsaydı Eylül Nehir ya da Nil Şermin koyacaktım ama erkek olunca şaştım kaldım :emir_bebek:
Biz oğlumda çok isimler düşündük düşündük.hocboseye karar veremedim oğlum dogdu Ömer geçti içimizden ikizmii de içi ısındı koyduk bakalim daha zamanımız.var buluruz inşallah

Back