- 13 Eylül 2017
- 485
- 483
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle kuzucum sanirim suan dunyanin en guvenli yerindeler..Oyyy kiyamam minnak yorulmus :) demistim ama insan cok korkuyo heleki daha once kotu tecrubeler yasayinca.. bebislerimz allaha emanet rabbim emanete en iyi sahip cikandir sknti olmaz allahin izniyle :)
Soğuk mu alıyoruz mikrop mu kapıyoruz anlamıyorum ki valla sizi okuyup üzülmüştüm hatırlıyorum benim kasiktaki kemik agiriyor sizinde kemikmis ne ilginç di miKasık agrısı bende iki hafta önce vardı kuzum antibiyotik kullandım ve günde üç litreye yakın su içiyorum, geçmiş olsun sana da, suyu ihmal etme. Benim kasık agrısı değil de vajinanın üstü karnımın altı gibi bi yerim, emin olamıyorum çünkü hiç yaşamadığım bi ağrı, resmen kemiği agrıyor oranın, yattığım yerde dönerken, oturduğunda kalkarken hep acıyor ya da agrıyor emin olamıyorum. Bu ağrıyı yaşayan ya da bilen var mı peki? Cumartesi kontrolüm var ama doktor da sürekli vücudunu dinliyorsun diye dalga geçiyor, acaba sadece bana mı öyle geliyor diye çekiniyorum sormaya
Hadimsimdi isim.dusinme zamanı ) bende diğer kontrolümde yine kız derse oğlumun sakladigim eşyalarını dgaiticam :)))Kızlar benim minik kızımın cinsiyetini kesinleştirdik çok şükür
Hoşgeldin bebeğini sağlıkla kucakla insallah sen nasılsın nasıl.geciyor hamilelik cinsiyet bellimiArkadaslar gunaydin nasilsiniz ben araniza yeni katildimm
Hoşgeldin sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına cinsiyet tahminim yok mmalesef
Ayyy benim ki hiç bi şey beğenmiyor ama yok o sahne adı gibi, yok bu şımarık ismi falan diye bulmadığı bahane yok. Ben kızım olsaydı Eylül Nehir ya da Nil Şermin koyacaktım ama erkek olunca şaştım kaldımEvBoregi sorma ya ben onun bulduklarını istemiyorum o benim nasıl bulacak bakalım kızımıza isim :))
Biz oğlumda çok isimler düşündük düşündük.hocboseye karar veremedim oğlum dogdu Ömer geçti içimizden ikizmii de içi ısındı koyduk bakalim daha zamanımız.var buluruz inşallahAyyy benim ki hiç bi şey beğenmiyor ama yok o sahne adı gibi, yok bu şımarık ismi falan diye bulmadığı bahane yok. Ben kızım olsaydı Eylül Nehir ya da Nil Şermin koyacaktım ama erkek olunca şaştım kaldım
Aynen ole :)Aynen oyle kuzucum sanirim suan dunyanin en guvenli yerindeler..
Ee yanii Nil hanım da pek tatlı olur yaa ayy bizim içimizde ısındığını bir kız ismi buluruz.insallah bu ara Ece hoşuma gidiyor :)
Ohhh sen çok şanslısın, isim önceden hazırsa süper, biz ne yapıcaz bakalım