- 4 Eylül 2016
- 229
- 181
- 23
- 35
Bende var sanırım belli belirsizKızlar hamilelik çizgisi çıkar varmii bende yok henüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende var sanırım belli belirsizKızlar hamilelik çizgisi çıkar varmii bende yok henüz
Ayy insallah canim yaaa insallahCanım ben hala.hossrtmiyorum.dusun arada evet oynadı diyorum yok yani o değil merak etme daha çok küçükler bir aya biraz dur bile diceksin :)
Yattim simdi sola donup arada bisey olur gibi his geliyo sanki ama bagirsak hareketide olabilir heh bu bebekti diyemiyorum.Bakabilirler canim agrim var dersin.. Ben 3-4 gun hic hissetmedim gripten dolayi oluyor oyle cok kucukler cunku daha.. İcini ferah tut soluna dogru uzanmayi dene dinlen biraz
Anladim kuzum esim gelince goturteyim kendimi o zamanYok cnm alttan bakmz karından rahat gorunuyo sonuçta bebek
Cinsiyet kesinleşenler yüzük testini yapar mı acaba rica etsem altın yüzüğü ipe takıyosunuz karnınızıb üstünde tutuyosunuz bebek nerde biliyosanız o tarafta yaparsanız daha süper olur @ANNONA cnm sende yapar mısın
Canım 20.haftadan önce hissettiysen zaten sanslisin, şu an hissedememen normal sakın ol bebişi de üzme. Ben hiç bisey hissetmiyorum mesela bulantım bile hiç olmadı, geçen gittiğimde 3 gün önce, suratsiz bi doktormus gittigim doktor, kalp atışını bile dinletmedi pis kadın. Yani 1 aydan fazladır kalp atışını duymuyorum. Zaten hic belirtim de yok ama hep "alan da veren de Allah.onun izniyle dogacaksa doğacak dogmayacaksa da Allah'ın bildiği bisey" diye düşünüyorum. Sen de böyle düşün ve inanki hiç birşey yoktur boşuna üzme kendiniAksam esim gelsinde bi gotuttureyim kendimi bakalim alttan muayene etmeye kalkmaz ins ssk acil genelde alttan nuayeneyi tercih ediyo nedense
Muhakkak canim zaten her zaman aklimdaki sey yicek ekmegi varsa gelir oldu ama artik 17 haftalik olunca ister istemez iyice alisiyosun hayallere kapiliyosun benimsjyosun falan o yuzden biraz daha zor sanirim benim icin hersey suan. Bide bi kayip yasadigim icin bu korkularim biraz daha artiyoCanım 20.haftadan önce hissettiysen zaten sanslisin, şu an hissedememen normal sakın ol bebişi de üzme. Ben hiç bisey hissetmiyorum mesela bulantım bile hiç olmadı, geçen gittiğimde 3 gün önce, suratsiz bi doktormus gittigim doktor, kalp atışını bile dinletmedi pis kadın. Yani 1 aydan fazladır kalp atışını duymuyorum. Zaten hic belirtim de yok ama hep "alan da veren de Allah.onun izniyle dogacaksa doğacak dogmayacaksa da Allah'ın bildiği bisey" diye düşünüyorum. Sen de böyle düşün ve inanki hiç birşey yoktur boşuna üzme kendini
Aa yapma ya demekki tutmuyoCanım ben yaptım bende halen kız çıkıyor yüzükte ama benim erkek pipisini bile gördüm :)
Aa yapma ya demekki tutmuyo
Yüzük seni mi algılıyo acaba bebek nerde biliyosan bide tam oraya yapsanaTutmuyor canım bende hep yapardım arkadaşlarıma falan yüzük testi genelinde tutardı ama bende tutmadı malesef. Bazen tesadüf oluyor işte
Yüzük seni mi algılıyo acaba bebek nerde biliyosan bide tam oraya yapsana
CAnım dr fotoğraf verdi mi bacak arasının fotoğrafınıTam bebeğin olduğu yere yapıyorum canım zaten bebeğin nerde olduğunu elimle sertlikten anlıyorum. Hatta ben yüzük olayına çok güveniyordum kız olur diye bekliyordum :) Ama yok halen kız gibi sallanıyor.
CAnım dr fotoğraf verdi mi bacak arasının fotoğrafını
Artıyı gördüm cnm ama cıkıntıyı secemedim
Artıyı gördüm cnm ama cıkıntıyı secemedim![]()
Kizlar benin gibi 17 haftalik hamile var mi? Gogus agrim hassasiyetim yok oldu sizde nasil durumlar?