2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Bende iyiyim cok sukur rahat geciyo hamilelik. Kiz demislerdi ama 13 haftada. Cok kucuktu bilmiyorum dogrumu gorduler

Evet çok güzel ece de bence, kısa ve tek isimleri seviyorum ben :KK5: zeynep de çok hoş ece de çok hoş :KK36:
Zeynep ablamin ismi benimde Esra
Bende pek iki isim koymayı düşünmüyorum ama Ayşe melek olur diyodum önceden kizim olursa şimdi niyeyse değişti fikrim bulucaz bakalım kimse isimsiz kalmamış sonuçta :)

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun ❤️

İsim konusunda ben de çok zorlanacağım belli...Kız olsaydı Rengin koyacaktım adını
Ama erkek olunca çok zor ya.Dün akşam o kadar isim baktım beğenemedim
Birbirimize yardımcı olsak iyi olacak

Yeni gelenlere hoş geldiniz diyorum, öğretmenler günümüzü kutlayanlara teşekkür ediyorum, ben de öğretmen arkadaşların günlerini kutluyorum.

Kızlar isim düşünmeye başlayalım artık gerçekten, benim bulduğum isimleri eşim hiç beğenmiyor ama kendisi de isim bulmuyor, bu beş ay zor geçicek sanırım bize :110:
Iki doktor bize %90 kiz dedi yarin kontrolumuz var gosterirse kesinlesecek. Kiz olursa ismimiz hazir 'Duru Liva' olacak. Ama erkek olursa hic bilmiyoruz. Ben Yankı olabilir diyorum ama esim cekimser. Hayirlisiyla bi ogrenelimde ;)

Iki doktor bize %90 kiz dedi yarin kontrolumuz var gosterirse kesinlesecek. Kiz olursa ismimiz hazir 'Duru Liva' olacak. Ama erkek olursa hic bilmiyoruz. Ben Yankı olabilir diyorum ama esim cekimser. Hayirlisiyla bi ogrenelimde :KK66:
Bende livanur u beğeniyorum aslında zor işler bu isim işleri yaa sen beğeniyorum eşin begenmiyo yada tam.tersi :)

Merhabalar. Bugun kontrole gittik hersey normal cıktı bobrek mide kalp beyin omurilik her yere baktı doktor detaylı ultrasyon gibi. Cinsiyet için yine kesin erkek dedi (dönmezse):KK54:kasıgımdaki tuhaf hareketlere anlam veremedi kasılmaysa ilerde sıkıntı olabilir dedi magnezyum verdi. Bir de oglusumun fotosunu atayım size içerde hersey yolunda der gibi baş parmak havada :KK73:

Eklentiler

• D27B8161-65CA-4C4D-B939-359473546814.jpeg
    D27B8161-65CA-4C4D-B939-359473546814.jpeg
    25,3 KB · Görüntüleme: 76
Merhabalar. Bugun kontrole gittik hersey normal cıktı bobrek mide kalp beyin omurilik her yere baktı doktor detaylı ultrasyon gibi. Cinsiyet için yine kesin erkek dedi (dönmezse):KK54:kasıgımdaki tuhaf hareketlere anlam veremedi kasılmaysa ilerde sıkıntı olabilir dedi magnezyum verdi. Bir de oglusumun fotosunu atayım size içerde hersey yolunda der gibi baş parmak havada :KK73:
Oyoyoyoyoy yesinlerrr şu parmagaa bak yaaa ısırırım onun miniş parmagıni :KK70::KK37:

Resmen ben erkeğim.diyo zaten değişmez :) maşallah paşaya

Oyoyoyoyoy yesinlerrr şu parmagaa bak yaaa ısırırım onun miniş parmagıni :KK70::KK37:

Resmen ben erkeğim.diyo zaten değişmez :) maşallah paşaya
Teşekkür ederiz teyzeleri eskiden bebege konsantre oluyoduk elleri kolları hareketlerine şindi organlarına falan bakıyo. Farklı bişey ya. Büyüdükçe gelişimi önemli oluyo demek ki ilk bebek olunca hep elini kolunu bacagını göreyim istiyo insan. Parmaklarını bile saydık. Rabbim tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin. Bize de saglıkla vaktinde kavusmayı

arkadaşlar ikili test sonucumu aldım 10000 de 1 ihtimal, sonuç güzel dedi dr. dörtlü test için de ben gerek görmüyorum ama siz bilirsiniz dedi. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz dörtlü test hakkında yaptırsam mı bilemedim ‍♀️

arkadaşlar ikili test sonucumu aldım 10000 de 1 ihtimal, sonuç güzel dedi dr. dörtlü test için de ben gerek görmüyorum ama siz bilirsiniz dedi. siz ne yapmayı düşünüyorsunuz dörtlü test hakkında yaptırsam mı bilemedim ‍♀️
Benim önceki doktorum yapalım demişti, ama başka doktora gittim geçen. Ne zaman yapılacak dedim gerek yok 4lü test 2li ve 3lüyü kaçıranlar içindir dedi.yaptirmayacagim ben galiba canım

Benim ikili test 600 de 1 riskli çıkmıştı sonra pregna test yaptırdık 10binde 1 gibi bi sonuç geldi, doktorumuz üçlü ve dörtlüye gerek yok dedi, o yüzden yaptırmayı düşünmüyorum

Yaaa masallahhhhh gozlerim doldu... allahim saglikla kucagibiza almayi nasip etsin ❤

Back