2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kizllaaaaaaarrr muayeneden çıktım hiçbir pozisyonda pipi goremediiiik kız bebek dediii ucuyorum havalaraaa Allah gonlume göre verdii
Hayırlı olsun prensesn cnm Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek:darisi basima ins bende öğrenirim:anneadayı:

Mrb kizlar nasil gidiyo sizin durumlar ben bi kac gundur acayip kotuyum.elim ayagim kalkmiyor evden disari.cikmak istemiyorum cok mutsuzum kendime bakmiyorum cok perisan bi durumdayim umarim cabuk gecer hic umudum yok :110: bu arada cuma.kontrolum vardi meleklerimi gordum masallah cok iyilerdi hele tek olan bebisim kipir kipir kendini saga sola atip duruyodu hatta korktum neden bole yapio bi sorun mu var ddim doktoruma guldu fazla yaramaz olcak ddi :) bide ben mrk ediyodum hic belli olmuyo diye 3 boyutlu baktik 2izlerim birini tam yakalayamdik ama su da fotorafimizEki Görüntüle 2069903 bu tek olan Eki Görüntüle 2069908 bu da.ikizler teyzoslari bi sıpamin ayaklari.cikmis sadece.bide bi cinsiyet tahmini aliriz yani.doktorum bekleme taraftari ama ben cok mrk.ediyorum :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Ayyyy maşallah ya çok tatlılar :KK200: boşver cinsiyeti baksana şeker gibi bebişler, bir taşla üç kuş :21:

Kiz teyzesi ole deme cok mrk.ediyoruz hemde sülalecek :) rabbim can sagligi versin ilk once tabi ama yinede ogrensek fena olmaz yani :)
Yerim ben onları :) şaka bi yana biz 16. Haftada öğrendik, tek olduğu halde, seninkiler üç tane olduğundan biraz daha geç mi görünür acaba? En azından 15 haftalıkken falan gibi geldi bana, rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize canım benim

Yerim ben onları :) şaka bi yana biz 16. Haftada öğrendik, tek olduğu halde, seninkiler üç tane olduğundan biraz daha geç mi görünür acaba? En azından 15 haftalıkken falan gibi geldi bana, rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize canım benim
Artik bende ole dusunmeye basladim ama ben ne zamn ultrasona girsem yerinde durmuyolar bi orda bi burda cokhareketli olduklari icin ogrenemem eminin :) rabbim cumlemizi sag salim kucagimizs almayi nasip eder insallah

Mrb kizlar nasil gidiyo sizin durumlar ben bi kac gundur acayip kotuyum.elim ayagim kalkmiyor evden disari.cikmak istemiyorum cok mutsuzum kendime bakmiyorum cok perisan bi durumdayim umarim cabuk gecer hic umudum yok :110: bu arada cuma.kontrolum vardi meleklerimi gordum masallah cok iyilerdi hele tek olan bebisim kipir kipir kendini saga sola atip duruyodu hatta korktum neden bole yapio bi sorun mu var ddim doktoruma guldu fazla yaramaz olcak ddi :) bide ben mrk ediyodum hic belli olmuyo diye 3 boyutlu baktik 2izlerim birini tam yakalayamdik ama su da fotorafimizEki Görüntüle 2069903 bu tek olan Eki Görüntüle 2069908 bu da.ikizler teyzoslari bi sıpamin ayaklari.cikmis sadece.bide bi cinsiyet tahmini aliriz yani.doktorum bekleme taraftari ama ben cok mrk.ediyorum :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Ya teyzesi bunların totolarını yesin yaaaa ben birini görüyorum çıldırıyorum mutluluktan, bu sincaplari görmek nasıl güzeldir kim bilir ya yirim yirim yirimmmmm :KK200::KK200::KK200:

14. Haftada bana doktor kendinden emin emin bi sekilde erkek demisti kiz beklerken erkek duymaya bi iki gunde alistirdik kendimizi ama simdide oglusum Dye sevmeye alistik bile benmkide kiza doner mi dersniz :KK48:

Ayyy evet canım şimdi de ya yanıldıysa diye dert ediyorum :KK70:
benim kardeşim ve kuzenime doğumlarına çok yakın bir zamana kadar doktorlar
kız dediler, herşeyleri kız bebeğe göre yapıldı,
sonradan oğlan dediler ikisinede
iki tane oğlan geldi:KK48:

biraz büyüyene kadar pembik oldular bizim oğlanlar, ne yapıcan:KK70:

Kızlar nasilsiniz geçmiş cok birikmiş okuyamadım bu bulantilarda uzun zaman oldu buraya yazmayalı.her hafta doktordaydik nerdeyse bebegin eşi de asagida

Kızlar nasilsiniz geçmiş cok birikmiş okuyamadım bu bulantilarda uzun zaman oldu buraya yazmayalı.her hafta doktordaydik nerdeyse bebegin eşi de asagida
Canım ne zaman ve nasıl anlaşıldı bebeğin eşinin aşağıda olduğu, bir belirtisi oldu mu???

Canım ne zaman ve nasıl anlaşıldı bebeğin eşinin aşağıda olduğu, bir belirtisi oldu mu???
Benim kanamam oluyodu ara ara progestanin fitilini kullaniyodum ignede vuruldum onun üzerine tekrar lekelenme olunca alttan baktı öyle gördü eşinin aşağıda oldugunu 3hafta önce falandı.

Back