2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Doktor cinsiyeti tam gostermedi sakliyo ama bi cikinti goremedim bana gore kiz dedi haftaya bi daha gel ama bakalim dedi doktorumn tahminleri dogru cikiyo kizlar genelde ayy anasinin kizi geliyooo:anneadayı::KK200::KK200:
Hayırlısı olsun canim bana da kiz dedi iki hafta kesin olur ama bi ay sonra çağırdı dayanamayıp başka bi doktora giderim belki :))o

Nasıl yasak yaaa ne olacak sanki iyi dese sanki allah allaahhhh

Ne sinir bozucu yasak da neymiş, hamile insanı strese sokuyorlar :KK43: eşin yoğunsa beklicen kuzum, 2 saat yol 2 saat de dönüş dört saat eşler için önemli oluyor, benimki de özelde çalışıyor, öyle her vakit izin alamıyor hele yoğun olduğu günler imkansız gibi nerdeyse :110: sadece haftasonları doktora gidiyoruz o yüzden. Sen içini ferah tut, sonucun güzel gelicek Allah’ın izniyle, bugünü duaya ayır istersen hem rahatlatır hem zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın

Güzel.haberler alicaksin Allah'ın izniyle ama keşke bilgi verselerdi

İyi veya kötü bir şey söyleyin dedim yok işte
Çok merak ediyorum oraya uzağım dedim
Yine olumsuz
Kendi kendimi sakinleştiriyorum
Sonra yine kuruyorum
Eşinin çok yoğun ona da bi şey diyemiyorum
Yarını nasıl edicem bilmiyorum
Sağolun kızlar güzel dilekleriniz için
İnş yarın güzel cümleler kuracağım burda

Ya kizlar daha net belli oluyo erkekte illaki bi yerden cikinti gorunuyo bence kizdir ama hayirlisi olsn canm tabi
Sağol canim inşallah Allaha şükürler olsun bi oğlum var birde kızım olursa gönlüme gore vermiş kiz isteyemiyordum Allahın gücüne gider diye korkudan hala da öyle diyorum sağ salim kucağına alım de cinsiyet çokta önemli değil aslinda

Sağol canim inşallah Allaha şükürler olsun bi oğlum var birde kızım olursa gönlüme gore vermiş kiz isteyemiyordum Allahın gücüne gider diye korkudan hala da öyle diyorum sağ salim kucağına alım de cinsiyet çokta önemli değil aslinda
Tabii hepimizin onceligi o canm benim hepimiz saglicakla alalim kucaklarimiza gerisi bos

Tabii hepimizin onceligi o canm benim hepimiz saglicakla alalim kucaklarimiza gerisi bos
Aynen öyle canim zaten nasıl olacak doğum hiç bilmiyorum oğlumun doğumunu yapan doktorla konuştum kanama yine olabilir dedi bu sefer en kötü rahmini alırız falan dedi ölümden daha iyidir diyo ama her ihtimali düşünmek lazım iste ilk doğumumda ölümden dönmüştüm rahim kasılmamasi hastalığı var:( daha 5 ay var nerdeyse ama yine olacak korkusu hep içimde oğlumu bi daha göremezsem umudumu naparim ben bebeğimi kucağıma alamadan ölmek istemiyorum oğlumu vermişlerdi in kaybından giderken ben kokladın diye :(

Aynen öyle canim zaten nasıl olacak doğum hiç bilmiyorum oğlumun doğumunu yapan doktorla konuştum kanama yine olabilir dedi bu sefer en kötü rahmini alırız falan dedi ölümden daha iyidir diyo ama her ihtimali düşünmek lazım iste ilk doğumumda ölümden dönmüştüm rahim kasılmamasi hastalığı var:KK43: daha 5 ay var nerdeyse ama yine olacak korkusu hep içimde oğlumu bi daha göremezsem umudumu naparim ben bebeğimi kucağıma alamadan ölmek istemiyorum oğlumu vermişlerdi in kaybından giderken ben kokladın diye :KK43:
Canim umitsizlige kaliplma allah herseyin hayirlisini versin sag salim al sende insallah kucagina kotu gunleri gormeden

Back