Ayy hadi senin kizi da tam tescilleseydik bi :*Ayyyyy hadi inşallah benim de akşama doğru randevum. Nolur öğreneyim yaaaaaa lütfennnn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy hadi senin kizi da tam tescilleseydik bi :*Ayyyyy hadi inşallah benim de akşama doğru randevum. Nolur öğreneyim yaaaaaa lütfennnn![]()
Bana 11deyken erkek gibi demişlerdi ama kız olarak tescillersek buralara gobek atarak gelirim ehehehAyy hadi senin kizi da tam tescilleseydik bi :*
Hayırlısı olsun canim bana da kiz dedi iki hafta kesin olur ama bi ay sonra çağırdı dayanamayıp başka bi doktora giderim belki :))oDoktor cinsiyeti tam gostermedi sakliyo ama bi cikinti goremedim bana gore kiz dedi haftaya bi daha gel ama bakalim dedi doktorumn tahminleri dogru cikiyo kizlar genelde ayy anasinin kizi geliyooo![]()
Nasıl yasak yaaa ne olacak sanki iyi dese sanki allah allaahhhh
Ne sinir bozucu yasak da neymiş, hamile insanı strese sokuyorlareşin yoğunsa beklicen kuzum, 2 saat yol 2 saat de dönüş dört saat eşler için önemli oluyor, benimki de özelde çalışıyor, öyle her vakit izin alamıyor hele yoğun olduğu günler imkansız gibi nerdeyse
sadece haftasonları doktora gidiyoruz o yüzden. Sen içini ferah tut, sonucun güzel gelicek Allah’ın izniyle, bugünü duaya ayır istersen hem rahatlatır hem zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın
Güzel.haberler alicaksin Allah'ın izniyle ama keşke bilgi verselerdi
Ya kizlar daha net belli oluyo erkekte illaki bi yerden cikinti gorunuyo bence kizdir ama hayirlisi olsn canm tabiHayırlısı olsun canim bana da kiz dedi iki hafta kesin olur ama bi ay sonra çağırdı dayanamayıp başka bi doktora giderim belki :))o
Kizz belki kordon falandir o yaBana 11deyken erkek gibi demişlerdi ama kız olarak tescillersek buralara gobek atarak gelirim eheheh![]()
Heyecandan kalbim çıkacak inşallah popoyu dönmez de öğrenirizKizz belki kordon falandir o ya![]()
Bizimki oturur pozisyonda eller basinda ahahah kuzum yaaa :))Heyecandan kalbim çıkacak inşallah popoyu dönmez de öğreniriz![]()
Sağol canim inşallah Allaha şükürler olsun bi oğlum var birde kızım olursa gönlüme gore vermiş kiz isteyemiyordum Allahın gücüne gider diye korkudan hala da öyle diyorum sağ salim kucağına alım de cinsiyet çokta önemli değil aslindaYa kizlar daha net belli oluyo erkekte illaki bi yerden cikinti gorunuyo bence kizdir ama hayirlisi olsn canm tabi
Ya yesin teyzesi onun elleriniBizimki oturur pozisyonda eller basinda ahahah kuzum yaaa :))
Esimle giriyoruz hep doktora
Nasi mutlu anlatamamm
Hadi kuzum senin haberlerini de bekliyorumm kizima arkadas gelsinYa yesin teyzesi onun ellerininapsin çocuk tahliye olacağı günü bekliyor
Biz de hep beraber gidiyoruz gözleri doluyor her defasında kurban olurum![]()
Tabii hepimizin onceligi o canm benim hepimiz saglicakla alalim kucaklarimiza gerisi bosSağol canim inşallah Allaha şükürler olsun bi oğlum var birde kızım olursa gönlüme gore vermiş kiz isteyemiyordum Allahın gücüne gider diye korkudan hala da öyle diyorum sağ salim kucağına alım de cinsiyet çokta önemli değil aslinda
Başın sağolsun kuzum, Rabbim bir an önce yenisine hamile kalmayı nasip etsin
Aynen öyle canim zaten nasıl olacak doğum hiç bilmiyorum oğlumun doğumunu yapan doktorla konuştum kanama yine olabilir dedi bu sefer en kötü rahmini alırız falan dedi ölümden daha iyidir diyo ama her ihtimali düşünmek lazım iste ilk doğumumda ölümden dönmüştüm rahim kasılmamasi hastalığı varTabii hepimizin onceligi o canm benim hepimiz saglicakla alalim kucaklarimiza gerisi bos
kaç günde çıktıBen 20 gün önceki kontrolde almıştım canım doktora gostermistim
kaç günde çıktı
sağol cnım bana da 1 hafta dediler merak ettim ondan sordum.
1 haftada çıktı canım yoğunluğa göre değişir
Canim umitsizlige kaliplma allah herseyin hayirlisini versin sag salim al sende insallah kucagina kotu gunleri gormedenAynen öyle canim zaten nasıl olacak doğum hiç bilmiyorum oğlumun doğumunu yapan doktorla konuştum kanama yine olabilir dedi bu sefer en kötü rahmini alırız falan dedi ölümden daha iyidir diyo ama her ihtimali düşünmek lazım iste ilk doğumumda ölümden dönmüştüm rahim kasılmamasi hastalığı vardaha 5 ay var nerdeyse ama yine olacak korkusu hep içimde oğlumu bi daha göremezsem umudumu naparim ben bebeğimi kucağıma alamadan ölmek istemiyorum oğlumu vermişlerdi in kaybından giderken ben kokladın diye
![]()