2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kizllaaaaaaarrr muayeneden çıktım hiçbir pozisyonda pipi goremediiiik kız bebek dediii ucuyorum havalaraaa Allah gonlume göre verdii
Ayni gun aldik kiz haberini canm sana da hayirli olsun erkek bebek zincirini kiriyoruz seninle haha :D

Ayni gun aldik kiz haberini canm sana da hayirli olsun erkek bebek zincirini kiriyoruz seninle haha :KK70:
Çok şükür canım yaaa Allah tamamına erdirsin sağlıcakla minnoş kızlarımıza kavuslim erkeğin yerinde ayrı tabi ikisininde tadicam inşallah

Arkadaş dönecekmiş ama donmeyebilir de ve en doğal hakkı...ben de 37.haftaya kadar çalışayım iyi olursam diyorum ama düşünen destek olan yok hanımlar çocuklarını benim kadar düşünmüyorlar gezmeye pazara çocuk götürüyorlar okula göndermiyorlar ben burdaysam iyiysem çocuk da 38 derece ateşle yatmıyorsa gelecek diyorum yok...kime diyorum...öğretmenin yerini kimse dolduramaz bu yüzden de daha kiymetli olmalı...mesela bu arkadaş erken dönüyorsa 1buçuk maaş versinler...ögrenci sayısına göre her okulda yedek kadrolu ögretmen bulundursunlar yapilan bunca yanlış eksik iş varken gelip de hamile kadına (oyle düşünse bile) hamile misiniz kötü oldu çocuklar yarıda kalacak denmez napalım cocuk icimizde mi kalsın...25-30 yıllık calışma hayatında doğurup doğuracağimız 2 çocuk...
Hayalim geri dönmek;) eşim biraz gönülsüz tabi
Annem var bebeğe bakmaya çok istekli ve okuluma yakın o yüzden için rahat süt izni de var 3 4 saat bebekten ayrı kalacağım
Evde kalırsam sanki psikolojim bozulur kendimi bunalımda gibi hissederim diye düşünüyorum
Minik bir araba alacağım yol 7 8 dakika sürer ancak o yüzden şanslıyım canım

Inşallah sağlıkla gelsinler de
Bu arada şişlik için gaz dedi doktor ki inmişti
Bebiş 16+0 şu an 149 gr ve 14 cm masallah kocaman olmuş
Cinsiyete 12. Haftada erkek dedi şimdi göstermedi tam ama yine erkek gibi haftaya bir daha gel kesinlestirelim dedi ;)

Kizllaaaaaaarrr muayeneden çıktım hiçbir pozisyonda pipi goremediiiik kız bebek dediii ucuyorum havalaraaa Allah gonlume göre verdii

Kizlar doktor bana KIZ dedi kesin dedi ayyyyy KIZ dediiiiiiiii:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Gözünüz aydın kızlar sonunda öğrendiniz cinsiyetlerini.Allah gönlünüze göre verdi ❤️
Sağlıkla gelsinler inş
Benim için şuan cinsiyeti o kadar önemsiz ki keşke şuan sadece cinsiyetini merak eder olsaydım
Yarın büyük gün.Allahım yardım et

Mrb kizlar nasil gidiyo sizin durumlar ben bi kac gundur acayip kotuyum.elim ayagim kalkmiyor evden disari.cikmak istemiyorum cok mutsuzum kendime bakmiyorum cok perisan bi durumdayim umarim cabuk gecer hic umudum yok :110: bu arada cuma.kontrolum vardi meleklerimi gordum masallah cok iyilerdi hele tek olan bebisim kipir kipir kendini saga sola atip duruyodu hatta korktum neden bole yapio bi sorun mu var ddim doktoruma guldu fazla yaramaz olcak ddi :) bide ben mrk ediyodum hic belli olmuyo diye 3 boyutlu baktik 2izlerim birini tam yakalayamdik ama su da fotorafimiz
20171118_010309.jpg
bu tek olan
20171118_010327.jpg
bu da.ikizler teyzoslari bi sıpamin ayaklari.cikmis sadece.bide bi cinsiyet tahmini aliriz yani.doktorum bekleme taraftari ama ben cok mrk.ediyorum :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back