Ayni gun aldik kiz haberini canm sana da hayirli olsun erkek bebek zincirini kiriyoruz seninle hahaKizllaaaaaaarrr muayeneden çıktım hiçbir pozisyonda pipi goremediiiik kız bebek dediii ucuyorum havalaraaa Allah gonlume göre verdii
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni gun aldik kiz haberini canm sana da hayirli olsun erkek bebek zincirini kiriyoruz seninle hahaKizllaaaaaaarrr muayeneden çıktım hiçbir pozisyonda pipi goremediiiik kız bebek dediii ucuyorum havalaraaa Allah gonlume göre verdii
Çok şükür canım yaaa Allah tamamına erdirsin sağlıcakla minnoş kızlarımıza kavuslim erkeğin yerinde ayrı tabi ikisininde tadicam inşallahAyni gun aldik kiz haberini canm sana da hayirli olsun erkek bebek zincirini kiriyoruz seninle haha![]()
Amin canmm benim daha ilk cocugum olcak kismetseÇok şükür canım yaaa Allah tamamına erdirsin sağlıcakla minnoş kızlarımıza kavuslim erkeğin yerinde ayrı tabi ikisininde tadicam inşallah
Hayalim geri dönmekArkadaş dönecekmiş ama donmeyebilir de ve en doğal hakkı...ben de 37.haftaya kadar çalışayım iyi olursam diyorum ama düşünen destek olan yok hanımlar çocuklarını benim kadar düşünmüyorlar gezmeye pazara çocuk götürüyorlar okula göndermiyorlar ben burdaysam iyiysem çocuk da 38 derece ateşle yatmıyorsa gelecek diyorum yok...kime diyorum...öğretmenin yerini kimse dolduramaz bu yüzden de daha kiymetli olmalı...mesela bu arkadaş erken dönüyorsa 1buçuk maaş versinler...ögrenci sayısına göre her okulda yedek kadrolu ögretmen bulundursunlar yapilan bunca yanlış eksik iş varken gelip de hamile kadına (oyle düşünse bile) hamile misiniz kötü oldu çocuklar yarıda kalacak denmez napalım cocuk icimizde mi kalsın...25-30 yıllık calışma hayatında doğurup doğuracağimız 2 çocuk...
Ay kız haberleri yağıyorduuu cok sevindim canım gözün aydın ya demekki tahminler tutmuyomus erkek gibi demişlerdi dimiKizlar doktor bana KIZ dedi kesin dedi ayyyyy KIZ dediiiiiiiii![]()
Evet erkek gibi demişti 11.haftada başka bi doktor. Bu doktor yoooo bildiğin kız bu dediAy kız haberleri yağıyorduuu cok sevindim canım gözün aydın ya demekki tahminler tutmuyomus erkek gibi demişlerdi dimi
Kizllaaaaaaarrr muayeneden çıktım hiçbir pozisyonda pipi goremediiiik kız bebek dediii ucuyorum havalaraaa Allah gonlume göre verdii
Kizlar doktor bana KIZ dedi kesin dedi ayyyyy KIZ dediiiiiiiii![]()
Teori gerçek değil ozaman cnm teşekkür ederim cvp için.108 cıkmıştı canım, bebeğim erkek
Rica ederim kuzum, Allah herkesin gönlüne göre versin, sağlık sıhhat içinde inşallahTeori gerçek değil ozaman cnm teşekkür ederim cvp için.
apekmimek saolasin canım sende yarın gidiceksin dimi sonuçlar için inşallah güzel haberler alırsın
Bu sene karışık seneBu sene kiz senesi mi erkek senesi mi karar veremedim:)