- 16 Kasım 2017
- 193
- 180
- 18
- 34
Üçüncü aydan sonra İcilmiyor yazdım tel değiştirmişOnuda içemiyorum zaten canim içmesek ne olur ki acaba
Benimde 135 çıktı bakalım hayırlısı benim ne olckBenim 111 küsür cıktı kız dedi doktor bakalım inşallah doğrudur. :)
Ben ilk üç ayda toplasan 20 tane anca icebilmisimdir inşallah birşey olmaz cumartesi de demir ve balık yağı verdi iste onları da daha düzenli içmeye caliscamÜçüncü aydan sonra İcilmiyor yazdım tel değiştirmiş
Hayırlısı canim ilk cocuk muBenimde 135 çıktı bakalım hayırlısı benim ne olck
3. Çocuk diğerleri büyükHayırlısı canim ilk cocuk mu
Demir ve balık yagi için kan tahlili yapipmi verdi Dr cnmBen ilk üç ayda toplasan 20 tane anca icebilmisimdir inşallah birşey olmaz cumartesi de demir ve balık yağı verdi iste onları da daha düzenli içmeye caliscam
Yok canim direk verdi ilk başta bütün tahlilleri yapmıştıkD
Demir ve balık yagi için kan tahlili yapipmi verdi Dr cnm
Maşallah Allah bağışlasın hepimizin evlatlarını.3. Çocuk diğerleri büyük
Amin inşallahMaşallah Allah bağışlasın hepimizin evlatlarını.
108 cıkmıştı canım, bebeğim erkekBenimde 135 çıktı bakalım hayırlısı benim ne olck
Başın sağolsun kuzum, Rabbim bir an önce yenisine hamile kalmayı nasip etsinkızlar ben bebişimi kaybettim
Nasıl yasak yaaa ne olacak sanki iyi dese sanki allah allaahhhhKızlar amniyo sonucum ön raporu çıkmış
Doktor ilk çıkan önemli demişti
Telefondan bilgi vermediler yasakmış
Yerimde duramıyorum
Doktor 2 saat uzaklıkta
Eşim bugün çok yoğun yarın gideriz diyo
Nasıl duracağım bilmiyorum
Hem iyiyim hem kötü
Olmayan iştahım hepten kaçtı
Ne yapacağım bilmiyorum
Ben 20 gün önceki kontrolde almıştım canım doktora gostermistimİkili test sonucunu ne zamn aldınız kızlar
Ne sinir bozucu yasak da neymiş, hamile insanı strese sokuyorlarKızlar amniyo sonucum ön raporu çıkmış
Yerimde duramıyorum
Doktor 2 saat uzaklıkta
Hem iyiyim hem kötü
Ne yapacağım bilmiyorum
Güzel.haberler alicaksin Allah'ın izniyle ama keşke bilgi verselerdiKızlar amniyo sonucum ön raporu çıkmış
Yerimde duramıyorum
Doktor 2 saat uzaklıkta
Hem iyiyim hem kötü
Ne yapacağım bilmiyorum
Ayyyyy hadi inşallah benim de akşama doğru randevum. Nolur öğreneyim yaaaaaa lütfennnnDoktor cinsiyeti tam gostermedi sakliyo ama bi cikinti goremedim bana gore kiz dedi haftaya bi daha gel ama bakalim dedi doktorumn tahminleri dogru cikiyo kizlar genelde ayy anasinin kizi geliyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?