2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kaç haftalıktı senin? 11.haftada falan benim de öyle bi olmuştu sonra geçti o...kabızlık oluyor gaz oluyor şişkinlik oluyor vs 15.haftadayım esas şu anki normal bebek karnı yani
15+1 im hatta an itibariyle 15+2 ama usg de 5 6 gun ondeyiz
16 hafta ya da 17 yanı tabiki göbeğin çıkması normal ama birden 2 gün içinde çıktı ve bastırınca acıyor dedim soğuk mu aldim mikrop mu kaptım o sıralar cemiyetimiz vardi kendime dikkat edemedim ondan korkum üstelik 1 hafta ya yakın geçti aynı gobis;) Benim sıpa birden mi büyüdü anlamadım kilo artışım da 4 hafta içind e 1 kilo mide yanması var ve 7 'den sonra yiyemiyorum o nedenle gündüz de iş güç doğal olarak kilo olmuyor sadece şişiyorum önden;)

Anladım canım, veliler çok densiz gerçekten saklanabildiğin kadar sakla. Bir tanesi bana nasıl gidiyor hamilelik diye gelip gidip soruyordu kaşını gözünü oynata oynata deli oluyordum, bilmedikleri daha iyi.. idrar yolu değildir inşallah, geçen hafta ben çok kötü oldum o enfeksiyondan, aşırı kasık ve böbrek ağrısı yapmıştı bende, karın şişliği yaptığını bilmiyordum, inşallah değildir antibiyotik kullanmak zorunda kalmazsın
EvBoregi EvBoregi ağrıların nasıl geçti peki ben 2 kere acillik oldum

Inşallah canım sana da çok geçmiş olsun pazartesi bakacağız artık doktor ne diyecek
Ben 1. Sınıf okutuyorum o nedenle nerden çıktı bu bebek diye düşünebilirler kimse ile muhatap olmamak için bol şeyler giyiyorum umarım ilk dönem sonuna kadar anlaşılmaz:KK66: biraz hayal gibi ama göreceğiz
Ahhh bu öğretmenler ne düşünceliler, keşke veliler de biraz anlayışlı olsalar.. birler de çok zor olur, allah yardımcın olsun canım :nazar:

Antibiyotik kullanıyorum kuzu, ayaklarımı sıcak tutuyorum daha iyiyim şükür tam geçmedi ama, öyle perişan etmiyor artık. İnşallah kimsenin başına gelmez felaket bi şeydi. Senin neyin var?
Benimde kum döküyorsun dediler acilde kadın Doğuma gittim ertesi gün texef diye antibiyotik verdi . İdrar yolu enfeksiyonu dedi . Bu gece gene acillik oldum . Sağ böbreğime çok felaket bir ağrı giriyor dayanılmaz . Günlük ped kullanmayı bıraktım bakalım ne olacak

Seninki çocukta benimki ne deseydin
Allahım yarabbim hepsinin 2 3 tane var benim yaşımda benim ilk yani hala bir laf etme derdine giriyorlar
Önceden de hocam hamile misiniz sizi ruyamizda hamile gorduk diyorlardı bu ne yüzsüzlük bende bozuyordum tabi de yine de çıkıyor aradan manyak mi yok
Ogretmenler haklı tabi öğrenci okutuyor diye çocuk yapmiyckmi? Ama velilerden haklı bir veli olarak söylüyorum oğlum birinci sınıftayken erkek öğretme askere gitti.yerine bayan geldi hamileydi doğum iznine ayrıldı ve başka geldi çocuk alt üst oldu çok zorlandik bide bu açıdan bakın.ogretmenle hamilelik konusunda muhatap olmak ayrı bir konu asla sormmda muhatap olmmda o konularda .öğretmenle muhatap konum sadece oğlum ve derslerinde.

Çok geçmiş olsun arkadaşlar bende kum döküyorum çok zor :( bide sürekli kusuyorum geçmedi bi türlü napicam bilmiyorum ilaçların tadı ağzımdan gitmiyor ya :( :( hiç halim kalmadı 4 kilo vermişim vermeye devam ediyorum 48 falanım şuan oğluma bakacak zor hiç buluyorum kendimde:(

Çok geçmiş olsun arkadaşlar bende kum döküyorum çok zor :KK43: bide sürekli kusuyorum geçmedi bi türlü napicam bilmiyorum ilaçların tadı ağzımdan gitmiyor ya :KK43: :KK43: hiç halim kalmadı 4 kilo vermişim vermeye devam ediyorum 48 falanım şuan oğluma bakacak zor hiç buluyorum kendimde:KK43:
Allah kolaylık versin cnm , inşallah 4.aydan sonra bulantılar geçer bende zayifladim baya bir kilo geri almışım ama çok halsizim perşembe randevum var ins takviye vitamin falan verr yoksa böyle sonumu hiç iyi görmüyorum

Benimde kum döküyorsun dediler acilde kadın Doğuma gittim ertesi gün texef diye antibiyotik verdi . İdrar yolu enfeksiyonu dedi . Bu gece gene acillik oldum . Sağ böbreğime çok felaket bir ağrı giriyor dayanılmaz . Günlük ped kullanmayı bıraktım bakalım ne olacak
Sana da çok geçmiş olsun canım, benim de öyleydi, acilde verdikleri serum da işe yaramıyordu. Zinnat antibiyotik kullanıyorum idrar kültüründe bakteri çıktı, günlük ped hiç kullanmam günde dört kere falan çamaşır değiştiriyorum, üç litreye yakın da su içiyorum,önümüzdeki cumartesi tekrar kültür tahlili yapıcaz bakalım geçmiş mi :( allah göstermesin kimseye çok fena bi agrıydı

Çok geçmiş olsun arkadaşlar bende kum döküyorum çok zor :KK43: bide sürekli kusuyorum geçmedi bi türlü napicam bilmiyorum ilaçların tadı ağzımdan gitmiyor ya :KK43: :KK43: hiç halim kalmadı 4 kilo vermişim vermeye devam ediyorum 48 falanım şuan oğluma bakacak zor hiç buluyorum kendimde:KK43:
Çok geçmiş olsun kuzum, allah acil şifalar versin :(

Öncelikle cok gecmıs olsun. Tez zamanda saglıgına kavusursun inşallah. Günlük pedi neden bıraktın onu anlayamadım

Ahhh bu öğretmenler ne düşünceliler, keşke veliler de biraz anlayışlı olsalar.. birler de çok zor olur, allah yardımcın olsun canım :nazar:
Allah razı olsun canim allah veriyor sabrini kolayligini son 13 harf kaldı 5 haftaya okumaya geçiyoruz allahın izniyle ;)
Teşekkür ederim insallah hepimiz sağlıkla kucağımiza aliriz

Ogretmenler haklı tabi öğrenci okutuyor diye çocuk yapmiyckmi? Ama velilerden haklı bir veli olarak söylüyorum oğlum birinci sınıftayken erkek öğretme askere gitti.yerine bayan geldi hamileydi doğum iznine ayrıldı ve başka geldi çocuk alt üst oldu çok zorlandik bide bu açıdan bakın.ogretmenle hamilelik konusunda muhatap olmak ayrı bir konu asla sormmda muhatap olmmda o konularda .öğretmenle muhatap konum sadece oğlum ve derslerinde.
Canım öncelikle teşekkür ederim düşüncelerin için
Ben tup bebek tedavisiyle hamile kaldım bu tedaviyi isim gereği yaz tatilinde yaptirmak zorundaydım ve 29 yaşındayım bir 4 yil beklemeyi yaşım itibariyle düşünemezdim yani yapacak birşey yok geçen yıl 4 okuturken hamile kalmayi cok isterdim ama nasip olmadı aşılama oldum kimyasal gebelik yaşadım

Insanlar keyfi tayin istiyor ya da görevlendirme başka yerlere gidiyor yine keyfi bu nedenle içim rahat
Ben gittikten sonra başka bir öğretmen gelecek devlet düşünmeli birazda ücretli öğretmen yerine joker öğretmen sistemini getirmeli yurt dışında raporlu öğretmen yerine bile joker öğretmen giriyor böylece öğrenciler işinin erbabı biri ile kaldıkları yerden devam ediyorlar
Sadece 3 ay olmayacağım seneye devam edeceğim allahın izniyle o nedenle rahatım;)

Allah kolaylık versin cnm , inşallah 4.aydan sonra bulantılar geçer bende zayifladim baya bir kilo geri almışım ama çok halsizim perşembe randevum var ins takviye vitamin falan verr yoksa böyle sonumu hiç iyi görmüyorum
Inşallah canim. Bana verdi vitamin denenir balık yağı falan ama içince resmen komaya giriyorum napicam bilmiyorum hiç hap içemiyorum oglumdsds oyleydi

Back