2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Canım basın sağolsun Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi şekilde yerini doldursun inşallah, sabırlar versin sana sorun neydi ne oldu

sağolasın canım
kan örneği gönderdiler genetik bir sorun ya da hastalık çıkmadı
şimdi yeniden hamile kalmak istiyorum korunmayı yeni bıraktık toparladım daha iyiym çok şükür

Aynen dedi
Inşallah canim. Bana verdi vitamin denenir balık yağı falan ama içince resmen komaya giriyorum napicam bilmiyorum hiç hap içemiyorum oglumdsds oyleydi
Bende folik asit icemefim çok kötü oldum mide bulantılarm arttı

Pardon yanlış alıntı yaptım biraz önce.aynen dediğiniz gibi olmalı haklısınız,biraz öğrencileri devlet düşünmeli gerçekten,iki tarafta mağdur olmamalı.ogrencileriniz çok şanslı bu arada üç ay sonra donecekseniz, bizimki donmemisti rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi .hamileyken de zor ama okadar çocukla uğraşmak kolaylıklar versin rabbim...

Arkadaş dönecekmiş ama donmeyebilir de ve en doğal hakkı...ben de 37.haftaya kadar çalışayım iyi olursam diyorum ama düşünen destek olan yok hanımlar çocuklarını benim kadar düşünmüyorlar gezmeye pazara çocuk götürüyorlar okula göndermiyorlar ben burdaysam iyiysem çocuk da 38 derece ateşle yatmıyorsa gelecek diyorum yok...kime diyorum...öğretmenin yerini kimse dolduramaz bu yüzden de daha kiymetli olmalı...mesela bu arkadaş erken dönüyorsa 1buçuk maaş versinler...ögrenci sayısına göre her okulda yedek kadrolu ögretmen bulundursunlar yapilan bunca yanlış eksik iş varken gelip de hamile kadına (oyle düşünse bile) hamile misiniz kötü oldu çocuklar yarıda kalacak denmez napalım cocuk icimizde mi kalsın...25-30 yıllık calışma hayatında doğurup doğuracağimız 2 çocuk...

İdrar yolu enfeksiyonuna neden olduğu için hamilelik boyunca kullanmamam söylendi . İç çamaşırımı değiştiriyorum 2 3 kere
Aaaa çok enteresan ilk defa duydum sık sık degıstırsek de mi olmuyo. Bende bu ara sapsarı bir akıntı var bende biraz korkuyorum günlük pede gecmıstım. Aslında aklıma birşey geldi burda bi arkadas amniyo sıvısı paylaştı ve sarıydı benım arkadasımın suyu azalıyodu sürekli bende korkuyorum şimdi su sızıyosa diye

eti balık ben de yiyemiyorum şerbetli tatlıları falan yiyemiyorum ama sütlü tatlılara dayanamıyorum. ekmek çok tüketiyorum antalya tıp fakültesine gidecez bi araştırmam lazım bebeğimin sağlığı için .

Free Beta HCG testi 100/50 altındaysa erkek ustundeyse kız teorisi sizlerde tuttumu kızlar .merak ediyorum benimki baya yüksek çıkmışti cinsiyeti öğrenmedim perşembe günü randevum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…