Çok geçmiş olsun nasıl
Canım basın sağolsunAllah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi şekilde yerini doldursun inşallah, sabırlar versin sana sorun neydi ne oldu
Çok üzüldüm Allah sabır versin ve inşaallah tez zamanda yerini doldurur
Geçmiş olsun...yine olur saglıkla kucağına alırsın inşallahamin canım sağolasın
Aynen dediCanım öncelikle teşekkür ederim düşüncelerin için
Ben tup bebek tedavisiyle hamile kaldım bu tedaviyi isim gereği yaz tatilinde yaptirmak zorundaydım ve 29 yaşındayım bir 4 yil beklemeyi yaşım itibariyle düşünemezdim yani yapacak birşey yok geçen yıl 4 okuturken hamile kalmayi cok isterdim ama nasip olmadı aşılama oldum kimyasal gebelik yaşadım
Insanlar keyfi tayin istiyor ya da görevlendirme başka yerlere gidiyor yine keyfi bu nedenle içim rahat
Ben gittikten sonra başka bir öğretmen gelecek devlet düşünmeli birazda ücretli öğretmen yerine joker öğretmen sistemini getirmeli yurt dışında raporlu öğretmen yerine bile joker öğretmen giriyor böylece öğrenciler işinin erbabı biri ile kaldıkları yerden devam ediyorlar
Sadece 3 ay olmayacağım seneye devam edeceğim allahın izniyle o nedenle rahatım
Bende folik asit icemefim çok kötü oldum mide bulantılarm arttıInşallah canim. Bana verdi vitamin denenir balık yağı falan ama içince resmen komaya giriyorum napicam bilmiyorum hiç hap içemiyorum oglumdsds oyleydi
Geçmiş olsun...yine olur saglıkla kucağına alırsın inşallah
Pardon yanlış alıntı yaptım biraz önce.aynen dediğiniz gibi olmalı haklısınız,biraz öğrencileri devlet düşünmeli gerçekten,iki tarafta mağdur olmamalı.ogrencileriniz çok şanslı bu arada üç ay sonra donecekseniz, bizimki donmemistiCanım öncelikle teşekkür ederim düşüncelerin için
Ben tup bebek tedavisiyle hamile kaldım bu tedaviyi isim gereği yaz tatilinde yaptirmak zorundaydım ve 29 yaşındayım bir 4 yil beklemeyi yaşım itibariyle düşünemezdim yani yapacak birşey yok geçen yıl 4 okuturken hamile kalmayi cok isterdim ama nasip olmadı aşılama oldum kimyasal gebelik yaşadım
Insanlar keyfi tayin istiyor ya da görevlendirme başka yerlere gidiyor yine keyfi bu nedenle içim rahat
Ben gittikten sonra başka bir öğretmen gelecek devlet düşünmeli birazda ücretli öğretmen yerine joker öğretmen sistemini getirmeli yurt dışında raporlu öğretmen yerine bile joker öğretmen giriyor böylece öğrenciler işinin erbabı biri ile kaldıkları yerden devam ediyorlar
Sadece 3 ay olmayacağım seneye devam edeceğim allahın izniyle o nedenle rahatım
Başın sağ olsun cnm Rabbim sabır versin. Rabbim tez zamanda bir evlat daha nasip etsin inşallah...kızlar ben bebişimi kaybettim
Arkadaş dönecekmiş ama donmeyebilir de ve en doğal hakkı...ben de 37.haftaya kadar çalışayım iyi olursam diyorum ama düşünen destek olan yok hanımlar çocuklarını benim kadar düşünmüyorlar gezmeye pazara çocuk götürüyorlar okula göndermiyorlar ben burdaysam iyiysem çocuk da 38 derece ateşle yatmıyorsa gelecek diyorum yok...kime diyorum...öğretmenin yerini kimse dolduramaz bu yüzden de daha kiymetli olmalı...mesela bu arkadaş erken dönüyorsa 1buçuk maaş versinler...ögrenci sayısına göre her okulda yedek kadrolu ögretmen bulundursunlar yapilan bunca yanlış eksik iş varken gelip de hamile kadına (oyle düşünse bile) hamile misiniz kötü oldu çocuklar yarıda kalacak denmez napalım cocuk icimizde mi kalsın...25-30 yıllık calışma hayatında doğurup doğuracağimız 2 çocuk...Pardon yanlış alıntı yaptım biraz önce.aynen dediğiniz gibi olmalı haklısınız,biraz öğrencileri devlet düşünmeli gerçekten,iki tarafta mağdur olmamalı.ogrencileriniz çok şanslı bu arada üç ay sonra donecekseniz, bizimki donmemistirabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi .hamileyken de zor ama okadar çocukla uğraşmak kolaylıklar versin rabbim...
Aaaa çok enteresan ilk defa duydum sık sık degıstırsek de mi olmuyo. Bende bu ara sapsarı bir akıntı var bende biraz korkuyorum günlük pede gecmıstım. Aslında aklıma birşey geldi burda bi arkadas amniyo sıvısı paylaştı ve sarıydı benım arkadasımın suyu azalıyodu sürekli bende korkuyorum şimdi su sızıyosa diyeİdrar yolu enfeksiyonuna neden olduğu için hamilelik boyunca kullanmamam söylendi . İç çamaşırımı değiştiriyorum 2 3 kere
Başın sağ olsun cnm Rabbim sabır versin. Rabbim tez zamanda bir evlat daha nasip etsin inşallah...
ben de istemiyorum ama sağlık için de yapılması lazımCanım ben kendimi şişmiş hissediyorum. 4 kilo aldım. Moralim bozuk o yüzden, ama ne bileyim elimden bisey gelmiyo diyet yapmak istemiyorum ne bileyim
Ben aile hekimine kan vermiştim tahlil sonuçlarını aldım kolesterol ve trigliserit yüksek çıkmış, şekerim hep alt sınırdadır benim 60-100 ise mesela 61 di...aile hekimi et yeme yağlı yeme dedi burda da yazmıştım hatta galiba doktorumla randevum öbür hafta daha ona sormadım...kuzenim doktor o baktı hamilelikte bunlar yüksek olur normal dedi...et yememem imkansızama ben tatlı yiyemiyorum hamilelikte diğerinde de yiyemezdim tatlı yiyince ağzımın içi çamur gibi oluyor doğal olarak bi diyet yapmış oluyorum...hamurişiyle de alakam yok...bulantım kesilmezse peynir ekmek sadece...hep ekşi tuzlu
çook geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsunkızlar ben bebişimi kaybettim
çook geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun
Onuda içemiyorum zaten canim içmesek ne olur ki acabaAynen dedi
Bende folik asit icemefim çok kötü oldum mide bulantılarm arttı
Benim 111 küsür cıktı kız dedi doktor bakalım inşallah doğrudur. :)Free Beta HCG testi 100/50 altındaysa erkek ustundeyse kız teorisi sizlerde tuttumu kızlar .merak ediyorum benimki baya yüksek çıkmışti cinsiyeti öğrenmedim perşembe günü randevum.
Üç aydan sonra içiliyor zaten ben ikinci ayda bıraktım gerçiOnuda içemiyorum zaten canim içmesek ne olur ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?