2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Bide ben takvimi ekleyemedim bir türlü kızlar nasıl olcak yardımcı olur musunuz

Yaa su takvim olayini ben cozemedim ekledim de tarihimi ne ise yariyo bildirim falan da gelmiyo haftama dair
Altta yazıyo çocuğunuz bu haftada ne halde falan bide yorum yapınca herkesin kaçıncı hafta o görülüyor.bide iyi oluyo aynı haftada birinin yazdıklarıni okumak sırf bu yüzden üye oldum

Canım benim takvimin altında yazıyo bak hamilelik takvimi ekle diye ona tikla, çıkan yerde en aşağılara in. Bebeğinin doğacağı muhtemel tarihi yaz kaydet de çıkıyor
Teşekkür ederim denedim ama bidaha calisiym

Kızlar takmayinnbu kadar canınız ne istiyorsa yeyin ama kararında.yeyin tabi :))
Doktorlara kalsa hicbisey yiyemicez bosverelim gitsin.:KK47:

Kızlar 15+1 im usg da 16 hafta lik görünüyoruz 52 kilo ile hamile kaldım 1.5 kilo verip son 1 ayda 1 kilo aldım yani sabah aç karnına 51.5 um ama 2 3 gün önce olmayan karnım çıktı resmen belli oluyor tabiki mutlu oluyorum ama normal mi sizce bu yoksa soğuk mu aldim ya da ne bileyim gaz mi
Pazartesi randevum var soracagim idrar tahlili isteyeceğim

Kızlar 15+1 im usg da 16 hafta lik görünüyoruz 52 kilo ile hamile kaldım 1.5 kilo verip son 1 ayda 1 kilo aldım yani sabah aç karnına 51.5 um ama 2 3 gün önce olmayan karnım çıktı resmen belli oluyor tabiki mutlu oluyorum ama normal mi sizce bu yoksa soğuk mu aldim ya da ne bileyim gaz mi
Pazartesi randevum var soracagim idrar tahlili isteyeceğim
Canım progesteron hormonundan bagırsak hareketleri yukarı çıkıyor midede birikiyormuş o da aşırı şişlik yapıyormuş, hem biraz da gebeliğin belli olmuştur zayıfmışsın, tahlil ne için istiyorsun?

Canım progesteron hormonundan bagırsak hareketleri yukarı çıkıyor midede birikiyormuş o da aşırı şişlik yapıyormuş, hem biraz da gebeliğin belli olmuştur zayıfmışsın, tahlil ne için istiyorsun?
Idrar yolu enfeksiyonu da şişlik yapıyor ya 2 3 gün soğukta kaldım sürekli ayaktaydım acaba mikrop mu kaptım diye düşündüm
Gece zaten 5 aylık gibi oluyorum ama gündüz de sis olması beni korkuttu birden çıktı öğretmenim ve velilerim bilmiyor hemen bilsinlerde istemiyorum saklamak için bol kıyafetler aldım o kadar belli oluyor

merhaba kızlar nasılsınız ben de 12+6 hamileyim uzun yıllar olmadı. buna pek mi özenliyim ama şimdilerde 5 kilo aldım :KK43: şeker hastasıyım ve karaçiiğer yağlanmam çok fazla benim gibi olan var mı? nasıl besleniyorsunuz? diyet yapan arkadaşlar var mı?
Bira
Canm cok sevindm hayrli olsunn :)
Çok teşekkür ederim canim

Idrar yolu enfeksiyonu da şişlik yapıyor ya 2 3 gün soğukta kaldım sürekli ayaktaydım acaba mikrop mu kaptım diye düşündüm
Gece zaten 5 aylık gibi oluyorum ama gündüz de sis olması beni korkuttu birden çıktı öğretmenim ve velilerim bilmiyor hemen bilsinlerde istemiyorum saklamak için bol kıyafetler aldım o kadar belli oluyor
Kaç haftalıktı senin? 11.haftada falan benim de öyle bi olmuştu sonra geçti o...kabızlık oluyor gaz oluyor şişkinlik oluyor vs 15.haftadayım esas şu anki normal bebek karnı yani

Anladım canım, veliler çok densiz gerçekten saklanabildiğin kadar sakla. Bir tanesi bana nasıl gidiyor hamilelik diye gelip gidip soruyordu kaşını gözünü oynata oynata deli oluyordum, bilmedikleri daha iyi.. idrar yolu değildir inşallah, geçen hafta ben çok kötü oldum o enfeksiyondan, aşırı kasık ve böbrek ağrısı yapmıştı bende, karın şişliği yaptığını bilmiyordum, inşallah değildir antibiyotik kullanmak zorunda kalmazsın

kızlar instagramda falan hamile oldugunu ya da baba olacagini paylasan arkadaslarim var. Ben henuz sakliyorum. Ama icimde bi burukluk da olmuyor degil:işsiz: siz bir sey paylastiniz mi? zaten 1 kilo aldim toplam görunurde bisi de yok.. bilemiyorumm bisi paylassam mi:hamarat:

Anladım canım, veliler çok densiz gerçekten saklanabildiğin kadar sakla. Bir tanesi bana nasıl gidiyor hamilelik diye gelip gidip soruyordu kaşını gözünü oynata oynata deli oluyordum, bilmedikleri daha iyi.. idrar yolu değildir inşallah, geçen hafta ben çok kötü oldum o enfeksiyondan, aşırı kasık ve böbrek ağrısı yapmıştı bende, karın şişliği yaptığını bilmiyordum, inşallah değildir antibiyotik kullanmak zorunda kalmazsın
Benimkilerden biri de hocam çocukları bırakacaksınız kötü oldu dedi :KK11: sabır ver ya Rabbim...

kızlar instagramda falan hamile oldugunu ya da baba olacagini paylasan arkadaslarim var. Ben henuz sakliyorum. Ama icimde bi burukluk da olmuyor degil:işsiz: siz bir sey paylastiniz mi? zaten 1 kilo aldim toplam görunurde bisi de yok.. bilemiyorumm bisi paylassam mi:hamarat:
Ben paylaşmıyorum, gıcık oldum faceyi kapatmıştım, insta da vaktimi alıyor vs zaten her gün bir şey paylaşan bi insan değilim, gezdiğimi eglendiğimi yediğimi falan da pek paylaşmam...hamileliğimi duyurmak istediğim kişilere zaten duyurdum...öyle milletin gözüne sokar gibi yapmak istemiyorum...nazar değer...

Inşallah canım sana da çok geçmiş olsun pazartesi bakacağız artık doktor ne diyecek
Ben 1. Sınıf okutuyorum o nedenle nerden çıktı bu bebek diye düşünebilirler kimse ile muhatap olmamak için bol şeyler giyiyorum umarım ilk dönem sonuna kadar anlaşılmaz;) biraz hayal gibi ama göreceğiz

Benimkilerden biri de hocam çocukları bırakacaksınız kötü oldu dedi :KK11: sabır ver ya Rabbim...
Seninki çocukta benimki ne deseydin
Allahım yarabbim hepsinin 2 3 tane var benim yaşımda benim ilk yani hala bir laf etme derdine giriyorlar
Önceden de hocam hamile misiniz sizi ruyamizda hamile gorduk diyorlardı bu ne yüzsüzlük bende bozuyordum tabi de yine de çıkıyor aradan manyak mi yok

Back