15+1 im hatta an itibariyle 15+2 ama usg de 5 6 gun ondeyizKaç haftalıktı senin? 11.haftada falan benim de öyle bi olmuştu sonra geçti o...kabızlık oluyor gaz oluyor şişkinlik oluyor vs 15.haftadayım esas şu anki normal bebek karnı yani
Anladım canım, veliler çok densiz gerçekten saklanabildiğin kadar sakla. Bir tanesi bana nasıl gidiyor hamilelik diye gelip gidip soruyordu kaşını gözünü oynata oynata deli oluyordum, bilmedikleri daha iyi.. idrar yolu değildir inşallah, geçen hafta ben çok kötü oldum o enfeksiyondan, aşırı kasık ve böbrek ağrısı yapmıştı bende, karın şişliği yaptığını bilmiyordum, inşallah değildir antibiyotik kullanmak zorunda kalmazsın
Düşüncesiz insanlarBenimkilerden biri de hocam çocukları bırakacaksınız kötü oldu dedisabır ver ya Rabbim...
Ahhh bu öğretmenler ne düşünceliler, keşke veliler de biraz anlayışlı olsalar.. birler de çok zor olur, allah yardımcın olsun canımInşallah canım sana da çok geçmiş olsun pazartesi bakacağız artık doktor ne diyecek
Ben 1. Sınıf okutuyorum o nedenle nerden çıktı bu bebek diye düşünebilirler kimse ile muhatap olmamak için bol şeyler giyiyorum umarım ilk dönem sonuna kadar anlaşılmazbiraz hayal gibi ama göreceğiz
Antibiyotik kullanıyorum kuzu, ayaklarımı sıcak tutuyorum daha iyiyim şükür tam geçmedi ama, öyle perişan etmiyor artık. İnşallah kimsenin başına gelmez felaket bi şeydi. Senin neyin var?EvBoregi ağrıların nasıl geçti peki ben 2 kere acillik oldum
Benimde kum döküyorsun dediler acilde kadın Doğuma gittim ertesi gün texef diye antibiyotik verdi . İdrar yolu enfeksiyonu dedi . Bu gece gene acillik oldum . Sağ böbreğime çok felaket bir ağrı giriyor dayanılmaz . Günlük ped kullanmayı bıraktım bakalım ne olacakAntibiyotik kullanıyorum kuzu, ayaklarımı sıcak tutuyorum daha iyiyim şükür tam geçmedi ama, öyle perişan etmiyor artık. İnşallah kimsenin başına gelmez felaket bi şeydi. Senin neyin var?
Ogretmenler haklı tabi öğrenci okutuyor diye çocuk yapmiyckmi? Ama velilerden haklı bir veli olarak söylüyorum oğlum birinci sınıftayken erkek öğretme askere gitti.yerine bayan geldi hamileydi doğum iznine ayrıldı ve başka geldi çocuk alt üst oldu çok zorlandik bide bu açıdan bakın.ogretmenle hamilelik konusunda muhatap olmak ayrı bir konu asla sormmda muhatap olmmda o konularda .öğretmenle muhatap konum sadece oğlum ve derslerinde.Seninki çocukta benimki ne deseydin
Allahım yarabbim hepsinin 2 3 tane var benim yaşımda benim ilk yani hala bir laf etme derdine giriyorlar
Önceden de hocam hamile misiniz sizi ruyamizda hamile gorduk diyorlardı bu ne yüzsüzlük bende bozuyordum tabi de yine de çıkıyor aradan manyak mi yok
Allah kolaylık versin cnm , inşallah 4.aydan sonra bulantılar geçer bende zayifladim baya bir kilo geri almışım ama çok halsizim perşembe randevum var ins takviye vitamin falan verr yoksa böyle sonumu hiç iyi görmüyorumÇok geçmiş olsun arkadaşlar bende kum döküyorum çok zorbide sürekli kusuyorum geçmedi bi türlü napicam bilmiyorum ilaçların tadı ağzımdan gitmiyor ya hiç halim kalmadı 4 kilo vermişim vermeye devam ediyorum 48 falanım şuan oğluma bakacak zor hiç buluyorum kendimde
Sana da çok geçmiş olsun canım, benim de öyleydi, acilde verdikleri serum da işe yaramıyordu. Zinnat antibiyotik kullanıyorum idrar kültüründe bakteri çıktı, günlük ped hiç kullanmam günde dört kere falan çamaşır değiştiriyorum, üç litreye yakın da su içiyorum,önümüzdeki cumartesi tekrar kültür tahlili yapıcaz bakalım geçmiş miBenimde kum döküyorsun dediler acilde kadın Doğuma gittim ertesi gün texef diye antibiyotik verdi . İdrar yolu enfeksiyonu dedi . Bu gece gene acillik oldum . Sağ böbreğime çok felaket bir ağrı giriyor dayanılmaz . Günlük ped kullanmayı bıraktım bakalım ne olacak
Çok geçmiş olsun kuzum, allah acil şifalar versinÇok geçmiş olsun arkadaşlar bende kum döküyorum çok zorbide sürekli kusuyorum geçmedi bi türlü napicam bilmiyorum ilaçların tadı ağzımdan gitmiyor ya hiç halim kalmadı 4 kilo vermişim vermeye devam ediyorum 48 falanım şuan oğluma bakacak zor hiç buluyorum kendimde
Öncelikle cok gecmıs olsun. Tez zamanda saglıgına kavusursun inşallah. Günlük pedi neden bıraktın onu anlayamadımBenimde kum döküyorsun dediler acilde kadın Doğuma gittim ertesi gün texef diye antibiyotik verdi . İdrar yolu enfeksiyonu dedi . Bu gece gene acillik oldum . Sağ böbreğime çok felaket bir ağrı giriyor dayanılmaz . Günlük ped kullanmayı bıraktım bakalım ne olacak
İdrar yolu enfeksiyonuna neden olduğu için hamilelik boyunca kullanmamam söylendi . İç çamaşırımı değiştiriyorum 2 3 kereÖncelikle cok gecmıs olsun. Tez zamanda saglıgına kavusursun inşallah. Günlük pedi neden bıraktın onu anlayamadım
Allah razı olsun canim allah veriyor sabrini kolayligini son 13 harf kaldı 5 haftaya okumaya geçiyoruz allahın izniyleAhhh bu öğretmenler ne düşünceliler, keşke veliler de biraz anlayışlı olsalar.. birler de çok zor olur, allah yardımcın olsun canım
Canım öncelikle teşekkür ederim düşüncelerin içinOgretmenler haklı tabi öğrenci okutuyor diye çocuk yapmiyckmi? Ama velilerden haklı bir veli olarak söylüyorum oğlum birinci sınıftayken erkek öğretme askere gitti.yerine bayan geldi hamileydi doğum iznine ayrıldı ve başka geldi çocuk alt üst oldu çok zorlandik bide bu açıdan bakın.ogretmenle hamilelik konusunda muhatap olmak ayrı bir konu asla sormmda muhatap olmmda o konularda .öğretmenle muhatap konum sadece oğlum ve derslerinde.
Inşallah canim. Bana verdi vitamin denenir balık yağı falan ama içince resmen komaya giriyorum napicam bilmiyorum hiç hap içemiyorum oglumdsds oyleydiAllah kolaylık versin cnm , inşallah 4.aydan sonra bulantılar geçer bende zayifladim baya bir kilo geri almışım ama çok halsizim perşembe randevum var ins takviye vitamin falan verr yoksa böyle sonumu hiç iyi görmüyorum
Amin hepimize inşallah.Çok geçmiş olsun kuzum, allah acil şifalar versin
Çok geçmiş olsun nasılkızlar ben bebişimi kaybettim
Canım basın sağolsunkızlar ben bebişimi kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?