2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ayyy benim gibi dayanamadın dimi sen de :) bazı insanlar sabır zorluyor gerçekten canım, uymamak lazım ama insan dayanamıyor
E kiskirtinca olmuyo canisi :)) neyse her yerden firtliyo bu insan tipleri iste naparsin biz sakinligimizi koruyalim da :))

merhaba kızlar nasılsınız ben de 12+6 hamileyim uzun yıllar olmadı. buna pek mi özenliyim ama şimdilerde 5 kilo aldım :( şeker hastasıyım ve karaçiiğer yağlanmam çok fazla benim gibi olan var mı? nasıl besleniyorsunuz? diyet yapan arkadaşlar var mı?

Ya bu arada kizlar sabah uyandım gaz ağrısı gibi bi ağrı vardı yataktan zor kalktım. Biraz afedersiniz gaz saldım ortama :KK53: ama ağrı hala geçmedi. Hareketsiz olunca birşey yok, mesela bacaklarımı karnima çekince bi ağrı oluyo ne olduğunu anlayamıyorum.sizce gaz mi bu çünkü artık gaz da çıkmıyor ya :KK1:
Bu aralar bende de var hatta bazen o kadar cok tuvaletim geldi diyorum ayıptır soylemesi çömelirken nasıl bir acı ama hiç agrıdıgı kadar da tuvalet yok. Hatta bazen cok yorulduysam koltuga falan otururken bir abrı oluyo anlatamam

Kiz resmen randevu tarihlerimiz hep ayni senle bende 20 gun once gittim cumaydi sanrm ve pazartesi gidicem cinsiyet icin cok heycanliyim :))
Insallah gosterirler bebisler bakalim pipi mi kuku mu ahahah
20 gun once gittigimde dr cihazi koyar koymaz karnima totoyu dondu gostermedi :halay:
Aramizda bi hafta olcak bende 15 e gircem
Ayyy evet canım bizimki de popoyu döndü :KK48:inşallah öğreniriz nolurrrr:skandal:

merhaba kızlar nasılsınız ben de 12+6 hamileyim uzun yıllar olmadı. buna pek mi özenliyim ama şimdilerde 5 kilo aldım :KK43: şeker hastasıyım ve karaçiiğer yağlanmam çok fazla benim gibi olan var mı? nasıl besleniyorsunuz? diyet yapan arkadaşlar var mı?
Ben aile hekimine kan vermiştim tahlil sonuçlarını aldım kolesterol ve trigliserit yüksek çıkmış, şekerim hep alt sınırdadır benim 60-100 ise mesela 61 di...aile hekimi et yeme yağlı yeme dedi burda da yazmıştım hatta galiba doktorumla randevum öbür hafta daha ona sormadım...kuzenim doktor o baktı hamilelikte bunlar yüksek olur normal dedi...et yememem imkansız :eek: ama ben tatlı yiyemiyorum hamilelikte diğerinde de yiyemezdim tatlı yiyince ağzımın içi çamur gibi oluyor doğal olarak bi diyet yapmış oluyorum...hamurişiyle de alakam yok...bulantım kesilmezse peynir ekmek sadece...hep ekşi tuzlu

Ben de erkek hissediyorum canım en baştan beri, herkes öyle hissediyor çevremde. Ama sürpriz kız olmasını ümit ediyoruz :KK48:
Ayy bizde bizde :dua:
Ozellikle esim cok istiyo kizi
Ilk aylarda sivilcelendim diye yuzume bakip bakip askim bizim kizimiz mi olcak nolcak bi cirkinlestin diyo bari yuzume deme piss :63:

merhaba kızlar nasılsınız ben de 12+6 hamileyim uzun yıllar olmadı. buna pek mi özenliyim ama şimdilerde 5 kilo aldım :KK43: şeker hastasıyım ve karaçiiğer yağlanmam çok fazla benim gibi olan var mı? nasıl besleniyorsunuz? diyet yapan arkadaşlar var mı?
Canım ben kendimi şişmiş hissediyorum. 4 kilo aldım. Moralim bozuk o yüzden, ama ne bileyim elimden bisey gelmiyo diyet yapmak istemiyorum ne bileyim :(

Ayy bizde bizde :dua:
Ozellikle esim cok istiyo kizi
Ilk aylarda sivilcelendim diye yuzume bakip bakip askim bizim kizimiz mi olcak nolcak bi cirkinlestin diyo bari yuzume deme piss :63:
Ayyy ben de sivilcelenmistim ama geçti şimdi, yüzüm genislemis benim de burnum yayılmış eşimin iş arkadaşları öyle dedi geçen kesin erkek dediler, ne anlar onlar be :63:

Ayyy ben de sivilcelenmistim ama geçti şimdi, yüzüm genislemis benim de burnum yayılmış eşimin iş arkadaşları öyle dedi geçen kesin erkek dediler, ne anlar onlar be :63:
Benim sivilcelerde gecti cok sukur ilk 3 ay normalmis hormonlar tavan yapinca cilt sac yaglaniyomus... yok ya burun genisler mi daha kacinci aydayiz son aylar olsa neyse...
Ben 6 haftalikken bana bi kac kisi ayaklarin mi sismis falan dedi bu millet abartmayi ne cok seviyo :63::63:

Benim sivilcelerde gecti cok sukur ilk 3 ay normalmis hormonlar tavan yapinca cilt sac yaglaniyomus... yok ya burun genisler mi daha kacinci aydayiz son aylar olsa neyse...
Ben 6 haftalikken bana bi kac kisi ayaklarin mi sismis falan dedi bu millet abartmayi ne cok seviyo :63::63:
Zaten kilo da aldım iyice moral bozuk valla napcam daha 4 ayda 4 kilo aldım :KK42:

Zaten kilo da aldım iyice moral bozuk valla napcam daha 4 ayda 4 kilo aldım :KK42:
Benim doktorum ilk 3 ay kilo istemedi bende ama 2 kilo aldigimda bile kizdi 3 aydan sonra ayda 1 kilo alman lazim dedi dogum zorlasiyomus kilo aldikca

Benim doktorum ilk 3 ay kilo istemedi bende ama 2 kilo aldigimda bile kizdi 3 aydan sonra ayda 1 kilo alman lazim dedi dogum zorlasiyomus kilo aldikca
Ben de ilk 3 ayda almadım son 1 ayda aldım 4 kilo. Doktorum çok kızdı ama napayim ya napayim kusmuyorum da midem de bulanmiyo çok güzel yemek yemek :KK42:

Bende bir kilo aldım nasıl aldım hala anlamıyorum doğru düzgün bir şey yemiyorumki:110:

Ben de ilk 3 ayda almadım son 1 ayda aldım 4 kilo. Doktorum çok kızdı ama napayim ya napayim kusmuyorum da midem de bulanmiyo çok güzel yemek yemek :KK42:
Bende kusmadim valla herseyi de yedim :( nolcak boyle:KK43:
Doktor diyo ki hamurisi yeme tatli yeme kizartma yeme ne yiim:KK51: dedim sebze ye dedi yapma yaaaaw keske kesebilsek tum bunlari keske yemesek ama olmuyo

Back