- 19 Aralık 2015
- 607
- 386
- 48
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.881
Ayyy Allah razı olsun. Çok teşekkürler... İnşallah tutunacak bu sefer annesine.. Bugün kan verdim, 21.13 çıktı bhcg. Bugün adet günümdü normalde.. Yumurtlama dan 15.gün yani. Değer düşük değil di mi?Hayırlı olsun gözün aydın canım var tabi hoşgeldin aramiza
Onemli olan artış olması. Sen stres yapma. Kafani mesgul edecek seyler bul ve bir daha test yaptir canim. Beklemek zor ama bebisi strese sokmaAyyy Allah razı olsun. Çok teşekkürler... İnşallah tutunacak bu sefer annesine.. Bugün kan verdim, 21.13 çıktı bhcg. Bugün adet günümdü normalde.. Yumurtlama dan 15.gün yani. Değer düşük değil di mi?
0 da strese girer mi? Tamm ben kafayı dağıtayım biraz, ama sürekli araştırmak, aynı durumda olduğum kişilerle kpnuşmak, okumak ve recrübelerini dinlemek istiyorum.. Sürekli aklımdaOnemli olan artış olması. Sen stres yapma. Kafani mesgul edecek seyler bul ve bir daha test yaptir canim. Beklemek zor ama bebisi strese sokma
Tabi ki stres butun vücut faaliyetlerini etkiliyor. Rahatlamaya calis. Hosuna giden aktiviteleri yap hem zaman hızlı gecer hem bebis olumsuz etkilenmez. Ilk gebelik mi0 da strese girer mi? Tamm ben kafayı dağıtayım biraz, ama sürekli araştırmak, aynı durumda olduğum kişilerle kpnuşmak, okumak ve recrübelerini dinlemek istiyorum.. Sürekli aklımda
Evet ilk.. Daha önce iki kimyasal gebelikle düşük yaşadım. Onları farketmemiştim bile. Biranda kanamayla kaybettim. Bu arada yaş 41 oldu bu yıl. Geç evlenince, böyle arıyosun işte! :)Tabi ki stres butun vücut faaliyetlerini etkiliyor. Rahatlamaya calis. Hosuna giden aktiviteleri yap hem zaman hızlı gecer hem bebis olumsuz etkilenmez. Ilk gebelik mi
60li yaslarinda saglikli bebekleri olanlar var. Olumlu seylere odaklanmalisin. Olumsuz dusunecek olsak kendimize zarar veririrz. Benim de 2 tane kurtajim var kalpleri durdugu icin. Bu 3. Gebeligim risk oranim fazla ama kendimi oyaliyorum surekli.Evet ilk.. Daha önce iki kimyasal gebelikle düşük yaşadım. Onları farketmemiştim bile. Biranda kanamayla kaybettim. Bu arada yaş 41 oldu bu yıl. Geç evlenince, böyle arıyosun işte! :)
Kalp durmasının sebebibni araştırmadılar mı? Allahın izniyle, inşallah, bu sefer sağlıklı bebeklerimiz bize sımsıkı tutunacaklar, bu sefer gitmeyecekler. Konuş bebeğin le şimdiden. Vitamin, folik asit, d3 vs alıyor musun?60li yaslarinda saglikli bebekleri olanlar var. Olumlu seylere odaklanmalisin. Olumsuz dusunecek olsak kendimize zarar veririrz. Benim de 2 tane kurtajim var kalpleri durdugu icin. Bu 3. Gebeligim risk oranim fazla ama kendimi oyaliyorum surekli.
Benim ikinci bi oğlum var. 26 yaşındayımBu arada benimde 1 düşükten sonra ilk hamileliğim şuan 27 yaşındayım. Sizlerin kaçıncı hamileliği ve kaç yaşındasınız???
Canım çikolata kistiyse korkma bende de vardı kaç doktora gittiysem korkma dedi önemsiz zaten Doğum sırasında gidecek inşallahBulantı ve kusmalarım geçmiyor 1 haftadır ne yemek ne su 20 dk da bir kusuyorum serumla ayaktayım ayrıca doktorun biri 6.5 cm kistin var çok önemli dedi öbürü önemli değil dedi kafam allak bullak zor bir hamilelik olacak belliki bugün 7+2 olduk inşallah bebeğim sağlıklıdır silivride yaşıyorum buradaki doktorların hepsi birbirinden berbat en yakın çorluyamı gitsem doktor önerisi olan varmı aramızda arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
Progesteronum 14 çıktı bilmiyorum kaç çıkmalıydı. Hap versiyonu var bir de vajinadan fitil şeklinde kullanılan jel versiyonu. Hap olan mide bulantısı yapabiliyor, fitil olan hem daha etkili hem yan etkisi yok diye biliyorum. Doktorunuza danışın siz.Protestanı hiç bir düşük belirtisi yokken verdi dimi abiniz bide jel muhadilı bir ilacmi ben anlamadım benim doktorum vermedi ama bende kullanmak istiyorum progestan zararı olurmu bilemiyorum
Bulantım olmuyor diyordun şaşırdım canım. Bugun pazartesi bebişinle sendromsuz, güzel bir gün ve hafta dilerim :)Gunaydin kizlar.
Sabah sabah beni lavabodan cikarmadi.mahvoldm.hazirlanip nsl ise gitcem onu dusunuyorm.sirketin araci almaya gelio.onde oturuyorm. Ama kullanan arkds deli gibi kullanio.sanirim dur kardes saga cek ben bi cikarip geleyim dicem.
Sabah bulantim normal hayatimda da olur.oyzdn ck normal karsiliyorm.ama suan bir sicak corba icsem kendime anca gelrm.ck fenaym.genel mudurde gelecek.toplanti fln olur smdi.eyvah eyvah.bana sans dileyin
Geceleyin ustumu acmsm.camda ustten acikti.usuttm bence ondan bulandi. Bsyler yedim evde. Bastirsin die.Bulantım olmuyor diyordun şaşırdım canım. Bugun pazartesi bebişinle sendromsuz, güzel bir gün ve hafta dilerim :)
Kızlar doktorlarınız kan ve idrar tahlili yaptımı benim tahlillerde idrar yolları enfeksiyonu çıktı ama yanma olmadığı için herhangi bir ilaç vermedi ama 2 gündür çok halsizim enfeksiyondan mı bilmiyorum birde TSH 3,59 çıktı onun için de ilaç verdi progestan ve hibor da kullandığım için kararsız kaldım kullanmıyorum şimdilik tüp bebek merkezine soracağım önce. Bir de folik asit dışında vitamin kullanıyormusunuz
Canım sende hibor progestan iğne ve estrofem kullanıyormusun tüp bebek merkezindeki hemşireye dün mesaj attım ama hala cevap vermedi yarın sabah başlayayım o Zaman geç kalmamışımdır dimi
Günaydın canım Allah yardımcın olsun çok zor inşallah bulanmaz daha fazla hamile olduğunu bilmiyorlarsa midemi üşütmüşüm diyip rapor al bence bi kaç gün? Bol şanslaar güzel anneGunaydin kizlar.
Sabah sabah beni lavabodan cikarmadi.mahvoldm.hazirlanip nsl ise gitcem onu dusunuyorm.sirketin araci almaya gelio.onde oturuyorm. Ama kullanan arkds deli gibi kullanio.sanirim dur kardes saga cek ben bi cikarip geleyim dicem.
Sabah bulantim normal hayatimda da olur.oyzdn ck normal karsiliyorm.ama suan bir sicak corba icsem kendime anca gelrm.ck fenaym.genel mudurde gelecek.toplanti fln olur smdi.eyvah eyvah.bana sans dileyin
Benimde ilk gebeliğim kalp durmasından60li yaslarinda saglikli bebekleri olanlar var. Olumlu seylere odaklanmalisin. Olumsuz dusunecek olsak kendimize zarar veririrz. Benim de 2 tane kurtajim var kalpleri durdugu icin. Bu 3. Gebeligim risk oranim fazla ama kendimi oyaliyorum surekli.
Ben de kontrole gittiğimde sol taraftaydı var mı acaba anlamı? :)Günaydın kızlar ilk defa öğürdüm bu sabah ama hemen geçti..onun dışında duygu değişimleri oluyor terleme oluyor..bu arada dr a gittiğimde sol taraftaydı kesem bir anlamı varmıydı acaba