- 8 Mart 2013
- 1.092
- 697
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.621
Benim de 3 gundur zaten cok az olan tum belirtilerim bi anda yok olfu ben de merak ediyorum dryede 21 temmuzda gitcez tabi dayanamayip öncesinde gitmezsemAhhh 22 temmuz ahhgelemedin bulantısı olmakta güzel ben burdayım biyere gitmedim diyor annesi benim bulantilarim çok azaldı endiseleniyorum
başka dr. a görün istersen daha sonraBana hiç birşey demedi önemli görmemişimdir oyüzden sölememişimdir falan dedi bakmadı bile tekrardan bugün bakmışlar ben bakmıyım pazartesi gel bidaha bakarız dedi
sat 25mayıs benim mide bulantısı 2 gündür çok arttı. daha sonra da olabilir, olmasa daha iyi çok zor. kalp atışıyla alakası olduğunu sanmıyorum. geçen hafta pazartesi kalp atışını gördüğümüzde hiç bulantım yoktu.Belirtisi var mıydı? Mide bulantısı yaşadı mı mesela?Bende pazartesi gideceğim kalp atışlarını duymaya ama bende huzursuzum hiç mide bulantım yok sat 28 mayıs
benim de geçen hafta pazartesi tüm belirtim yok olmuştu 4-5 gün sonra şiddetli bi şekilde başladı. kanaman lekelenmen yoksa önceden gitmene gerek yok ama yine de sen bilirsinBenim de 3 gundur zaten cok az olan tum belirtilerim bi anda yok olfu ben de merak ediyorum dryede 21 temmuzda gitcez tabi dayanamayip öncesinde gitmezsem
Canım iki oğlum var hic bulantı yaşamadım bu ikiz olabilir demelerine ragmen beta 50 bin olmustur belki daha fazla en son çarşamba 25 bindi hic bir.belirtim yok halsizligim bile Yok o kadar biraz cok acıkıyorumBenim de 3 gundur zaten cok az olan tum belirtilerim bi anda yok olfu ben de merak ediyorum dryede 21 temmuzda gitcez tabi dayanamayip öncesinde gitmezsem
Canım içini ferah tut dua et bol bol Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah..
Ne kadar iyisiniz rahatlattınız beni.. normal bir süreçle hamile kalsaydım inanın aklıma bile gelmezdi. Ama son birkaç aydir şu morfoloji ve anomali sorununu öğrendiğimizden beri yasadigimiz kabuslari "acaba tüp bebek de tutmaz mi?" Endiselerini bir ben bilirim. İnfertilite öyle bir lanet ki.. evliliğim bitme aşamasına geliyordu. Su son 1 haftayı rüya gibi yasiyoruz ve bu sabah bu rüyadan uyanma ihtimali geldi aklıma. Ödüm patladi o kabusa ve karanliga dönücem diye. Rabbim yazmışsa zaten imtihanımız bu deyip kabullenecegiz ama mucizem nolur birakmasin beni..Gunaydinnnn. Burda mutsuz ve umutsuz bir arkadas cizmisler. Dur heken silgimi aliyim o asık surati gulen surat yapiyim.
Annemin kadin dogumcusu şunu demis,eger dusecegi varsa tum gun yat sdce isiga bak yine duser.
Anliyorm zor zamanlar yasamissin. Ama hepimiz bir degilizki,her hamilelik bile bir degil.
Bak ben ne bulanti ne baska bsy hic bir belirtim yok.sdce goguslerim sizliyo ve sisti.birde arada kasik batmasi saniyelik.onun disinda bsym yok. Niye yok die endise etmiyorm acikcasi. Eger olacagi varsa ben kendimi yerlerede atsam olacak. Ben duzgun beslenme saglikli beslenme tehlikeli seyler yapmama gibi sorumluluklarimi yerine gtriyorm.gerisi Allaha emanet.bence smdiden uzulmektense basina gelince uzul.eger hersey normal oldgnu ogrendiginde buseferde nie uzuldum nie bebegide strese soktm die uzulceksin.
Bence oluruna birak.uzulsektr sonucu degistiremiyoruz canim.
Hersey guzel olacak..
İnşallah sağlıklı sıhhatli mutlu bi şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi. bol dua edelimNe kadar iyisiniz rahatlattınız beni.. normal bir süreçle hamile kalsaydım inanın aklıma bile gelmezdi. Ama son birkaç aydir şu morfoloji ve anomali sorununu öğrendiğimizden beri yasadigimiz kabuslari "acaba tüp bebek de tutmaz mi?" Endiselerini bir ben bilirim. İnfertilite öyle bir lanet ki.. evliliğim bitme aşamasına geliyordu. Su son 1 haftayı rüya gibi yasiyoruz ve bu sabah bu rüyadan uyanma ihtimali geldi aklıma. Ödüm patladi o kabusa ve karanliga dönücem diye. Rabbim yazmışsa zaten imtihanımız bu deyip kabullenecegiz ama mucizem nolur birakmasin beni..
:) hayırlısı sağlıklı olsun canım:)Bizim doktor biraz espirili ona kalsa daha kesesini bile görmedi ama tıpkı babasına benziyor diyor
Ben de bulanti hic yasamiyorum ama mide kazinmasi vardi o gecti kasik bolgemdeki agri gecti tamemen meme hassasiyeti gecti akinti oluyodu hafif beyaz o da gecti ondan suphelendim yoksa kanama vs yok sali gunu doktora gitmistim her sey yolundaydiCanım iki oğlum var hic bulantı yaşamadım bu ikiz olabilir demelerine ragmen beta 50 bin olmustur belki daha fazla en son çarşamba 25 bindi hic bir.belirtim yok halsizligim bile Y gectiok o kadar biraz cok acıkıyorum
Hic endişelenme canım benim kaç tane arkadaşım karni sistigi zaman hamile olduğunun anca farkina vardılar ligde bulantısı falan hic yasamadilar inşallah bizlerde öyle oluruz azcik bulanır ve geçerAhhh 22 temmuz ahhgelemedin bulantısı olmakta güzel ben burdayım biyere gitmedim diyor annesi benim bulantilarim çok azaldı endiseleniyorum
Bu biraz enteresan bir durum biliyormusunuz ben ilk oğlumdan hemen once rutin hormon tahlillerimi yaptirmistim ve sonuc acilen tup bebek yapmamiz gerektiğini soylemislerdi sonra normal yoldan denemeye karar verdik ve ilk denememizde hamile kaldim yiksek fsh degerine rağmen. Bu seferde sadece 1 kere kaçamakla oldu yani rabbim isteyince oluyor gerçekten.evet gerçekten kaygilaniyorum ikisine yetebilecekmiyim diye çünkü cocuk buyutmek gerçekten çok çok zor bir iş ama dediğiniz gibi ilkinde ben de cok pimpirikliydim ya bi sey olursa vs diye yani gercekten herkesin beklentisi farkli.hepimiz sağlıcakla kucaklarız inşallahKolaylıkla hamile kalanlar şaşkınlık yaşıyorlar "hayatım eskisi gibi olur mu bakabilir miyim şimdi napıcaz?" gibi. Benim gibi sorunlardan sonra kalanlar ise "bebek var mı kalbi atıyor mu sağlıklı mı?" endişeleri yaşıyor. Kınadığım için demiyorum ben de kolaylıkla gebe kalsaydım yüzde yüz eminim başka endişeler taşırdım. Zaten obsesif bir yapım var infertilite sorunu sebebiyle psikologa da gidiyordum. Bebişim bi gelsin antidepresanın da dibine vurucam onsuz geçmiyor hayat
Sabah sabah kavga çıkardım eşimle. Öyle bir sıkıntı hali. Neyse hormonlardandır belki iyidir bu dengesiz hal
Artıs gayet normalKızlar gunaydın sabah yine test yaptırdım 985,7 çıktı salı gunu 178 di
Bende öyle düşünüyorum bi bozuldu zaten siz bana kist olduğunu sölemediniz deyince.. olmazsa değiştiricem doktorumu ama buradada başka düzgün hastane ve doktor yok napacağım bilmiyorum inşallah dahada büyüyüp bi zararı olmazBence goremedigi icin soylememis cunku onemsiz bi sey degil
Arazi görevi nedirKızlar ilk bebeği oalcaklar bakıyorumda bardağı bile kaldırmaktan imtina ediyorlareğer dr unuz düşük tehlikesi yok dediyse..Lütfen rahat davranın..temizlikte yapın hafiif koşular uzun yürüyüşlerde yapın..arasıra yemek ka.çamağı yapın(sigara alkol hariç)
benim ikinci çocuğum...istesemde dinlenemem iş yapmadan duramam çalışıyorum hemde arazi görevim var..hangi birini yapmaktan vazgeçebilirim.Allah onları rahmimize o kadar korunaklı yerleştiriyorki...eski kadınlar tarlalarda çalıştıkları derelerde çamaşırlar yıkadıkları için çok rahat normal doğum yapıyorlardı..kendinizi kasmayın..
ama eşininiz yanında akrabaların yanında tam bir prenses gibi davranabilirsiniz..hayatınızda 2 çocuk olsa toplam 18 ay bu hakkınız var tadını çıkarın..onun dışında kaygılanmayın ..konuşun onunla ve hep mutlu kalın...hasta değil hamileyiz
Bu değerle kaç haftalığa tekabül eder acaba?Artıs gayet normal
Benim salı günü değer 95 ti ve bugün 4+3 üm.yumurtladığım günü emin olarak bildiğim için senin değerine göre doğumunun 13 mart olması sanki çok erken gibi geldi.4+5 yada 4+6 olabilir.Bu değerle kaç haftalığa tekabül eder acaba?
Amin hepimizin inşallahİnşsllah daha çok çok güzel resimleri olur
Olmayabiliyormus bulantı ama bizim gibi düsuğü olanlar daha cokkendini dinliyorbende korkuyorum benimde 2 düşügüm varKızlar benim hiç bulantım olmuyor normal mi sizce? Arada çok hafif kasık ağrım var bide göğüs hassasiyeti okadar. İlk hamileliğimde düşük oldu onda da hiç bulantım olmamıştı korkuyorum