2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ahhh 22 temmuz ahh gelemedin bulantısı olmakta güzel ben burdayım biyere gitmedim diyor annesi benim bulantilarim çok azaldı endiseleniyorum
Benim de 3 gundur zaten cok az olan tum belirtilerim bi anda yok olfu ben de merak ediyorum dryede 21 temmuzda gitcez tabi dayanamayip öncesinde gitmezsem

Bana hiç birşey demedi önemli görmemişimdir oyüzden sölememişimdir falan dedi bakmadı bile tekrardan bugün bakmışlar ben bakmıyım pazartesi gel bidaha bakarız dedi
başka dr. a görün istersen daha sonra
Belirtisi var mıydı? Mide bulantısı yaşadı mı mesela?Bende pazartesi gideceğim kalp atışlarını duymaya ama bende huzursuzum hiç mide bulantım yok sat 28 mayıs
sat 25mayıs benim mide bulantısı 2 gündür çok arttı. daha sonra da olabilir, olmasa daha iyi çok zor. kalp atışıyla alakası olduğunu sanmıyorum. geçen hafta pazartesi kalp atışını gördüğümüzde hiç bulantım yoktu.
Benim de 3 gundur zaten cok az olan tum belirtilerim bi anda yok olfu ben de merak ediyorum dryede 21 temmuzda gitcez tabi dayanamayip öncesinde gitmezsem
benim de geçen hafta pazartesi tüm belirtim yok olmuştu 4-5 gün sonra şiddetli bi şekilde başladı. kanaman lekelenmen yoksa önceden gitmene gerek yok ama yine de sen bilirsin

Canım iki oğlum var hic bulantı yaşamadım bu ikiz olabilir demelerine ragmen beta 50 bin olmustur belki daha fazla en son çarşamba 25 bindi hic bir.belirtim yok halsizligim bile Yok o kadar biraz cok acıkıyorum

Canım içini ferah tut dua et bol bol Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah..
Ne kadar iyisiniz rahatlattınız beni.. normal bir süreçle hamile kalsaydım inanın aklıma bile gelmezdi. Ama son birkaç aydir şu morfoloji ve anomali sorununu öğrendiğimizden beri yasadigimiz kabuslari "acaba tüp bebek de tutmaz mi?" Endiselerini bir ben bilirim. İnfertilite öyle bir lanet ki.. evliliğim bitme aşamasına geliyordu. Su son 1 haftayı rüya gibi yasiyoruz ve bu sabah bu rüyadan uyanma ihtimali geldi aklıma. Ödüm patladi o kabusa ve karanliga dönücem diye. Rabbim yazmışsa zaten imtihanımız bu deyip kabullenecegiz ama mucizem nolur birakmasin beni..

İnşallah sağlıklı sıhhatli mutlu bi şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi. bol dua edelim

Canım iki oğlum var hic bulantı yaşamadım bu ikiz olabilir demelerine ragmen beta 50 bin olmustur belki daha fazla en son çarşamba 25 bindi hic bir.belirtim yok halsizligim bile Y gectiok o kadar biraz cok acıkıyorum
Ben de bulanti hic yasamiyorum ama mide kazinmasi vardi o gecti kasik bolgemdeki agri gecti tamemen meme hassasiyeti gecti akinti oluyodu hafif beyaz o da gecti ondan suphelendim yoksa kanama vs yok sali gunu doktora gitmistim her sey yolundaydi

Kolaylıkla hamile kalanlar şaşkınlık yaşıyorlar "hayatım eskisi gibi olur mu bakabilir miyim şimdi napıcaz?" gibi. Benim gibi sorunlardan sonra kalanlar ise "bebek var mı kalbi atıyor mu sağlıklı mı?" endişeleri yaşıyor. Kınadığım için demiyorum ben de kolaylıkla gebe kalsaydım yüzde yüz eminim başka endişeler taşırdım. Zaten obsesif bir yapım var infertilite sorunu sebebiyle psikologa da gidiyordum. Bebişim bi gelsin antidepresanın da dibine vurucam onsuz geçmiyor hayat

Sabah sabah kavga çıkardım eşimle. Öyle bir sıkıntı hali. Neyse hormonlardandır belki iyidir bu dengesiz hal

Ahhh 22 temmuz ahh gelemedin bulantısı olmakta güzel ben burdayım biyere gitmedim diyor annesi benim bulantilarim çok azaldı endiseleniyorum
Hic endişelenme canım benim kaç tane arkadaşım karni sistigi zaman hamile olduğunun anca farkina vardılar ligde bulantısı falan hic yasamadilar inşallah bizlerde öyle oluruz azcik bulanır ve geçer

Bu biraz enteresan bir durum biliyormusunuz ben ilk oğlumdan hemen once rutin hormon tahlillerimi yaptirmistim ve sonuc acilen tup bebek yapmamiz gerektiğini soylemislerdi sonra normal yoldan denemeye karar verdik ve ilk denememizde hamile kaldim yiksek fsh degerine rağmen. Bu seferde sadece 1 kere kaçamakla oldu yani rabbim isteyince oluyor gerçekten.evet gerçekten kaygilaniyorum ikisine yetebilecekmiyim diye çünkü cocuk buyutmek gerçekten çok çok zor bir iş ama dediğiniz gibi ilkinde ben de cok pimpirikliydim ya bi sey olursa vs diye yani gercekten herkesin beklentisi farkli.hepimiz sağlıcakla kucaklarız inşallah

Bence goremedigi icin soylememis cunku onemsiz bi sey degil
Bende öyle düşünüyorum bi bozuldu zaten siz bana kist olduğunu sölemediniz deyince.. olmazsa değiştiricem doktorumu ama buradada başka düzgün hastane ve doktor yok napacağım bilmiyorum inşallah dahada büyüyüp bi zararı olmaz

Arazi görevi nedir

Nasılsınız güzel hamişler. Bugün 5+3 olduk. Bana zaman geçmiyor ki kalp atışı için gideyim. Ben Diyarbakır'dayım. Memorial Daki Aydın Ilgın tavsiye ettiler. Gittim. Biraz hoşuma gitti gitmedi arasında kaldım. Belkş ilk muayene diye. 1-2 kontrol de de hoşuma gitmezse doktoru değiştiririm. Var mı d.bakırda olan. Siz hangi doktora gidiyorsunuz ?

Kızlar benim hiç bulantım olmuyor normal mi sizce? Arada çok hafif kasık ağrım var bide göğüs hassasiyeti okadar. İlk hamileliğimde düşük oldu onda da hiç bulantım olmamıştı korkuyorum
Olmayabiliyormus bulantı ama bizim gibi düsuğü olanlar daha cokkendini dinliyorbende korkuyorum benimde 2 düşügüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…