2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
0 3 icin kac tane kiyafet aldiniz acaba. Ve nasil bisiy aldiniz ?

0 3 icin kac tane kiyafet aldiniz acaba. Ve nasil bisiy aldiniz ?
herseyden 15 parca aldik.
kisa kollu zibin.
uzun kollu zibin
pijama takimi
gündelik üst alt elbise pantalon tisört tarzi kiyafetler
onemli gunler icin elbise etek
kişlik yelek uzun kollu kisa kollu suan aklima gelenler bunlar cok süslü şeylere kacmadim ben rahat edebilecegi seyler aldim.

Ay cok kotuyum. Midem fena. Üşütmüşüm sanırım. Bu cunku hamilelik bulantısı değil. Bu gece üstünü açtın bulantısı ((( servisten eve zor yürüdüm. Cok fena suan. Yemek zorunda olmasam yemicem.

Sıcak tutcanım kendini. Azcıkda nane limon kaynat midene iyi gelir nane...

Evet yaa , erkekler çoğunluktaydı değilmi, kızlarımız eşitliyor durumu :)
Sonradan öğrenenlerin ki sanırım kız oldu

Bana dogumdan yaklasik 2 hafta once burakicaz dedi ama ta ilk kontrolde. Ben de erken diye pek ustunde durmamistim. Durumumuza gore sekillenecek herhalde

ne güzel hemen kıyafet almışsnz bebişlerinize ben malesef söz verdim kendime 28 hatta 30a kadar bir çöp bile almicam

daha önce bi kaybım var malesef ve ozaman bir çok şey almıştım cinsiyetini öğrenir öğrenmez şimdi korkuyorum herşeye
benimde iki tane kaybim var bende ilk zamanlar almaya korkuyordum ama bu kadar ilerleme kat edince bir umut başlayayim artik alisverise dedim sag salim kucagimiza almayi nasip eder Allah insallah

Oğlum demek ne kadar da güzelmiş
Evet fotoğraf atarsın fikir olur :)

benimde iki tane kaybim var bende ilk zamanlar almaya korkuyordum ama bu kadar ilerleme kat edince bir umut başlayayim artik alisverise dedim sag salim kucagimiza almayi nasip eder Allah insallah
amin canım inşallah hayırlısını versin Allahım herkese isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…