- 7 Eylül 2013
- 3.515
- 1.087
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
Hangi hastanede yaptirmiatin iki terlstide ayni hastanedemi yaptırdı Rabbim gönlüne gore versin ama kimyasal gebelikte olabilir inşallah olmaz ama ona benziyor bende yasamistim çünkü haber bekliyorum sendenKızlar az önce ikinci sonucu aldım hiç katlanmamışdelircem cuma 211 di simdi 358 kotü bişeyler mi oluyor yaa
Hangi hastanede yaptirmiatin iki terlstide ayni hastanedemi yaptırdı Rabbim gönlüne gore versin ama kimyasal gebelikte olabilir inşallah olmaz ama ona benziyor bende yasamistim çünkü haber bekliyorum sendenKızlar az önce ikinci sonucu aldım hiç katlanmamışdelircem cuma 211 di simdi 358 kotü bişeyler mi oluyor yaa
Basinci artigi icin bu haftalarda kanama oluyor burunda korkulack bisiy yok :)Kızlar benim gibi burnu kanayan var mı suan baya kanadı
Şifa olsun canım ben de alıym böğürtlen :) havuç ve havuç suyu da bebek için çok faydalıymış ben yiyorum hergün meleğime iyi gelsin diye :) doktorum önerdi geçen..Kızlar bu arada komşum bugün bna böğürtlen ikram etti bende ne olur ne olmaz bir bakayım dedim internetten belki yememem gerekiyordur dedim ama öğrendim ki cok faydalıymış kesinlikle tüketmesi gerekiyormuş hamilelerin tavsiye ederim ....bende böğürtlen tüketmeye dikkat edeceğim..
Test yanlis olculmus olabilir ya da tekrarlanmis mi dusuk hcglerde tekrar çalışıyorlar kagitta tekrarlandi ibaresi var mi tekrarlanmadıysa yanlis olma ihtimali yuksekKızlar az önce ikinci sonucu aldım hiç katlanmamışdelircem cuma 211 di simdi 358 kotü bişeyler mi oluyor yaa
İnşallah birbirimizin doğumları , bebişleride sorarız sağlıkla :)Masalalh bugun ne cok konuamussunuz yazilanlari okuyamadim..yeni gelen anne adaylari hosgelmisler sefa getirmisler 9 ay boyunca birlikts yol alicaz hep birlikte insallah
Ay canim benimde 6 hafta bir gunluk. Ilk gittigimde daha cok yeniydi hicbirsey gormemeistim sadece kanda cikmisti. Yarin ilk defa gorecegim nasildii anlatsanaBenimde 6hafta 2 gün bu gün keseyide kalp atımınıda gördük çok şükür darısı size tamamına ermeyi hepimize nasip etsin rabbim
Bazen yava yükselip birden yükselenleride çok okudum. Onu verende bize tutunduracak olanda herşey Rabbim. O ol demişse her şekilde olur. Sen stres yapma kalk namaz kıl secde de dua et. Sağlıkla kucağıma aldır Rabbim diye. İnşallah bebiş seninledir. Sağlıkla kucağına almak nasip olur. Hiç birimizin garantisi yok. Tek rlimizden gelen dua.Kızlar az önce ikinci sonucu aldım hiç katlanmamışdelircem cuma 211 di simdi 358 kotü bişeyler mi oluyor yaa
Hımm mevsiminde değiliz havucun kışın bol bol yiyelim ama eşime hal den bakmasını istiycem havucaŞifa olsun canım ben de alıym böğürtlen :) havuç ve havuç suyu da bebek için çok faydalıymış ben yiyorum hergün meleğime iyi gelsin diye :) doktorum önerdi geçen..
6 hafta snrasnda bnde korkuorum 5+4üm ilk çocukta 6da başladı ama kusman erken başlamş serumluk olmamştım demek senn ağır geçicek Allah kolaylık versin bebeğe
Zor geçecek gibi benim umarım böyle devam etmez Allah yardımcımız olsun6 hafta snrasnda bnde korkuorum 5+4üm ilk çocukta 6da başladı ama kusman erken başlamş serumluk olmamştım demek senn ağır geçicek Allah kolaylık versin bebeğe hiçbişi olmuo merk etme
Cok bulantim yok canim arada bir acsyipmidem kazıniyor okadar ilk çocuğumda o bile olmamisti ama bundaozellikle bugun basladi bianda midemkaziniyorsanki hic bi sey yememisgibi oluyorum
Aynen benimde yok, ilkinde yaşadığım kramplar biraz daha farklıydı sadeceKarnın nasıl peki?benim yumuşacık, herhangi bi sertlik ,sancı yok.Kalp atışları için cuma günü gideceğim inşallah duyarım
Bu 2.çocuğum baya evhamlı oldum nasıl yapıcam kalan 8 ay boyunca bilmiyorumAynen benimde yok, ilkinde yaşadığım kramplar biraz daha farklıydı sadece
Benimki de sert degil normal yaniKarnın nasıl peki?benim yumuşacık, herhangi bi sertlik ,sancı yok.Kalp atışları için cuma günü gideceğim inşallah duyarım
Ben çözümü leblebide buldum kazındığı an atıyorum ağzımaO mide kazintisi bende de var..