2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar sizde de çok terleme var mı ? Ya yarım saat yatıyorum. Bi kalkıyorum su içindeyim. Öyle terlemişimde nemlenmiş değil direk yaş yaş. Kaç kez üst değiştirdim bilmiyorum yaa

Oğlumu hala emziriyorım bi zararı yoktur değil mi? Ne zamana kadar emzirebilirim bilgisi olan var mı?

Bende kazazadeyim... bu ay spiral takmak için adetimi beklerken hamile kaldım..kızım 4 aylık emziriyorum ama sütüm azalmıstı. Doktorum emzirebilirsin zararı yok dedi.sende
Emzirebilirsin bence ama bebeğin 1 bucuk yasını gectiyse bırak canım gücün düşer hem yeterince emzirmis olursun

Evet senin baya küçükmüş. Benim 20 aylık oğlum ama sıcaklar gecene kadar emzirmeyi duşunuyordum. Bizim buralar baya sıcakta

Kızlar az önce ikinci sonucu aldım hiç katlanmamışdelircem cuma 211 di simdi 358 kotü bişeyler mi oluyor yaa
Canım aynı yerde mi farklı yerlerde mi ölçüm yaptın ölçümleri alet farklı olduğundan farklı sonuçlar çıkabiliyormuş..sakn strese girme stres baş düşmanımız hayırlısı olsun birsey yoktur insaAllah

2 yavrum var arası cok yakındı iki ay emzirdim ama ben cok zorlandım kafamı kaldıramıyordum uyku dan bir sakıncası yok ama annenin cok kaliteli cok beslenmesi gerekiyor diye biliyorum...
O zaman 2 haftaya kadar ayırmam lazım bulantım başlayınca Hic birsey ağzıma süremiyorum. Bide emzirirken cok halsiz düşerim

Benimde 6hafta 2 gün bu gün keseyide kalp atımınıda gördük çok şükür darısı size tamamına ermeyi hepimize nasip etsin rabbim

Kızlar bu arada komşum bugün bna böğürtlen ikram etti bende ne olur ne olmaz bir bakayım dedim internetten belki yememem gerekiyordur dedim ama öğrendim ki cok faydalıymış kesinlikle tüketmesi gerekiyormuş hamilelerin tavsiye ederim ....bende böğürtlen tüketmeye dikkat edeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…