2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ayy kızlar mide bulantısından ölüyorum sabahtan beri aralıksız kusuyorum hiç bişey yiyemiyorum şuan evde serum takıldı yatıyorum bukadar kusma normalmi ki? 6+4 üm buarada

Evet canım 8 mart görünüyor Son adet tarihine göre.inşallah sağlıkla bebeklerimize alırız k uçağımız à.esin hepinizin doğum gününü bir güne toplama z insallah:KK66:))...bu arada ben yarın sabah kalp atisi için doktora gideceğim çok heyecanlıyım. .ilk hamileliğim. .
Ay heyecan dorukta desene ben oğlumda kalp atışını bizimki gibi duycam sanmıştım doktor sesi açtı vuup vuup bi ses bu ne dedim bebeginin kalbi deyince ağlamaya baslamiştım.Yaa yine duygulandım bak iyi haberlerini bekliyorum canım

Ayy kızlar mide bulantısından ölüyorum sabahtan beri aralıksız kusuyorum hiç bişey yiyemiyorum şuan evde serum takıldı yatıyorum bukadar kusma normalmi ki? 6+4 üm buarada

Al benden de o kdr ne yapcam bilmiyorum sürekli yatıyorum bişe yiyemiyorum çok midem bulanıyor su bile mahvediyor beni

Bu arada 20 aylık bi oğlum var. 2015 Kasım annelerindenim. Yarışmaya yurt dışından katılıyorum. Benim gibi yurt dışında olan var mı?

Merhaba kizlar doktordan ciktim sat gore 6+4 ultrasona gore 6+5 cıktı keseyi ve bebeği gördüm kalp atisi icin istersen alltan bakalim dedi aman ne yalan soyliyim acasim gelmedikalp atisi icin haftaya tekrar gidicez iyi haberlerle ciktim yani
Hayırlı olsun.aynıyız hemen hemen bulantıların başladı mı?

Bende yarın doktora gideceğim bakalim neler olacak hala inanamıyorum..benim adet olmadan önc e kahverengi diyebileceğim sarı koyu akıntılarım olurdu bende hıh sabah akşam adet olacağım derdim.suan yine aynı şekilde akıntı geliyor normalmidir ki..

Bende yarın doktora gideceğim bakalim neler olacak hala inanamıyorum..benim adet olmadan önc e kahverengi diyebileceğim sarı koyu akıntılarım olurdu bende hıh sabah akşam adet olacağım derdim.suan yine aynı şekilde akıntı geliyor normalmidir ki..
Bişey yoktur inşallah da sen yinede dikkat et. Yarn doktoruna da sor

6 hafta snrasnda bnde korkuorum 5+4üm ilk çocukta 6da başladı ama kusman erken başlamş serumluk olmamştım demek senn ağır geçicek Allah kolaylık versin bebeğe hiçbişi olmuo merk etme

X