- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
Bende 2017 mart annesi olacaktım ama yavrumun 13.haftalıkken kalp atışı durdu zorunlu kürtaj oldum. Inşallah bu ay Rabbim nasip eder... Duâ ve tevekkul ile bekliyorum...Kızlar hayırlı olsun topiğiniz.2017mart annesi olarak kucagımda bebişimle okudum yorumlarınızı.darısı sizlere insallah.cok güzel duygular bunlar.inş hep güzel haberler paylasırsınız
İnşallah canim güzel haberler alırsın. .Bende 2017 mart annesi olacaktım ama yavrumun 13.haftalıkken kalp atışı durdu zorunlu kürtaj oldum. Inşallah bu ay Rabbim nasip eder... Duâ ve tevekkul ile bekliyorum...
Vay be tebrik ederim Canım. Benim de 4 haziran Sat..kanda ancak erken döllenme olursa çıkar diye düşünüyorum.. Normal gebelik idrar testinde çıktımı?Kızlar ben de en Son 5 haziranda adet oldum..ve dün yani 23 haziranda hamile olduğumu öğrendim. Beta hcg 112..bayram sonrasi kontrole gideceğim. .erken dollenme oldu sanirim..
Amin gülüm sağolasın. Rabbim cümlemize nasip etsin...İnşallah canim güzel haberler alırsın. .
Evet canım idrar testinde pozitif cikti..sonra kan verdim 23 ünde. .112 çıktı. .ayın 25 inde ama öğlen 293..ve ayın 27 si yani bugün tekrar verdim 729 olmuş. ..bence erken dollenme oldu..Vay be tebrik ederim Canım. Benim de 4 haziran Sat..kanda ancak erken döllenme olursa çıkar diye düşünüyorum.. Normal gebelik idrar testinde çıktımı?
Hayırlı olsun canım. Darısı başımıza inşallah..Evet canım idrar testinde pozitif cikti..sonra kan verdim 23 ünde. .112 çıktı. .ayın 25 inde ama öğlen 293..ve ayın 27 si yani bugün tekrar verdim 729 olmuş. ..bence erken dollenme oldu..
Allah gönlünüze göre versin insallahBende 2017 mart annesi olacaktım ama yavrumun 13.haftalıkken kalp atışı durdu zorunlu kürtaj oldum. Inşallah bu ay Rabbim nasip eder... Duâ ve tevekkul ile bekliyorum...
Gecmis olsun cnm. Rabbim tekrarini gostermesin cok uzucu : (Bende 2017 mart annesi olacaktım ama yavrumun 13.haftalıkken kalp atışı durdu zorunlu kürtaj oldum. Inşallah bu ay Rabbim nasip eder... Duâ ve tevekkul ile bekliyorum...
İnşallah en kısa zamanda rabbim yeniden nasip eder canımBende 2017 mart annesi olacaktım ama yavrumun 13.haftalıkken kalp atışı durdu zorunlu kürtaj oldum. Inşallah bu ay Rabbim nasip eder... Duâ ve tevekkul ile bekliyorum...
Sağol canım amin. Sağlıkla nasip etsin Rabbim cümlemize..Gecmis olsun cnm. Rabbim tekrarini gostermesin cok uzucu : (
Amin canım sağolasın inşallah.İnşallah en kısa zamanda rabbim yeniden nasip eder canım
Dogru canim ya niye mayis yazdim bnde bilmiyorum heyecandn kafa gitti duzelteyim bariCanım 2018 mart olmasin? Yanlisin varr
Amin canım cümlemizin inşallahAllah gönlünüze göre versin insallah
Dalgınlık, hamileliğin verdiği heyecan derken olur öyle şeyler :)Mune yardimci olursan sevinirim mart yazicaktim dalginlikla mayis yazmisim nasil duzeltebilirim?
Cok tesekkur ederim saolunDalgınlık, hamileliğin verdiği heyecan derken olur öyle şeyler :)
Başlık düzenlendi güzellikler, hayırlı sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle
Cok tesekkur ederim saolun