2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merhaba, herşey yolunda giderse Allahın izniyle 8 marta geliyor benimde, henüz çok yeni dün beta hcg 352.6 çıktı.
Son adet tarihim 1 haziran, 4 haftayı bitirdik. Sağ salim zamanında kucağımıza alırız inşallah.

Merhaba, herşey yolunda giderse Allahın izniyle 8 marta geliyor benimde, henüz çok yeni dün beta hcg 352.6 çıktı.
Son adet tarihim 1 haziran, 4 haftayı bitirdik. Sağ salim zamanında kucağımıza alırız inşallah.

bebişlerimiz sağlıklı, hayırlı olsun inşallah. bebiş isteyen herkese allahım nasip etsin inşallah. son adet tarihim 30 mayıs, idrar testi yaptım çift çizgiyi gördük, bugün kan tahlili yaptırdım. doktora ne zaman gitmek gerekir acaba?

Allah isteyen herkese nasip etsin. 35. Gün kalp atışı başlıyor diye biliyorum. Ben 35 günü tamamlayalım öyle gideceğim.

Ben kan tahlili de yaptirmadim.dra haftaya giderim belki.stres yapmak istemiyorum.benim ilk cocugumda dusuk tehlikem vardi.kanamam 5aya kadar surdu nerdeyse.cok sukur kazasiz belasiz bitirdik..simdi bunu kanamam olmazsa insallah gec gitmeyi dusunuyorum.

Şimdilik bi şikayetim yok, inşlalah rahat bir hamilelik geçiririz. Ben ilk bebeğimi 25+3 te erken doğum yaptım, 20 günlük savaşın ardından kaybettim. Allah kimseye yaşatmasın. İnşallah zamanında sağlıklı bir şekilde alırız yavruları kucağımıza.

Şimdilik bi şikayetim yok, inşlalah rahat bir hamilelik geçiririz. Ben ilk bebeğimi 25+3 te erken doğum yaptım, 20 günlük savaşın ardından kaybettim. Allah kimseye yaşatmasın. İnşallah zamanında sağlıklı bir şekilde alırız yavruları kucağımıza.
Cok uzucu allah tekrarini yasatmasin

Yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz hepimuz saglikla kucagimuza alalum insallah brn bugun dr a gityim kese gorunmedi ama karından

Bugun kasik agrim devam ettikce dr a gittim.kese gorundu.drdan ciktiktan sonra acik kahve lekelenmem vardi camasirimda.cok moralim bozuldu.bunda da galiba rahat bi hamilelik geciremiyecem.3hafta sonra tatil ayarlamistik.simdi nasil olacak bu sekilde.

En son buraya ilk çocuğumda girmistim nasip tekrar buguneymiş 25 aylık bir oğlum var bugün tekrar hamile olduğumu ögrendim biraz süpriz oldu bizim icin suanda bekledigimiz bi bebek degildi.bu arada hayırlı olsun bebişlerinizuzun ve yorucu 9 aylık bir süreç bizleri bekliyor ama emin olun doğumdan sonraki bakım süreci daha cok zor en azindan özellikle ilk hamileliği olanlar tadını çıkarın.

Bugun kasik agrim devam ettikce dr a gittim.kese gorundu.drdan ciktiktan sonra acik kahve lekelenmem vardi camasirimda.cok moralim bozuldu.bunda da galiba rahat bi hamilelik geciremiyecem.3hafta sonra tatil ayarlamistik.simdi nasil olacak bu sekilde.
Büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdir coğu gebelikte olan bi séy tatilde havuza kesinlikle girmeyin onun disinda denizin tadini cikarabilirsiniz

Son düzenleme:
X