- 28 Haziran 2017
- 442
- 512
- 39
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
Ben de katildim araniza kizlar.sat 28 mayis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim allah isteyen herkese nasip etsinkızlaarr tüp bebek yaptırdım yarın sonuç belli olacak dua edin ben de aranıza katılayım noluurr sat 5 haziran
Benimde ağrı oluyorBir de bisey soracam kizlar.kasik agriniz var mi sizinde.cok degil ara ara oluyo ama ayakta cok kalmamaya calisiyorum.
Cok uzucu allah tekrarini yasatmasinŞimdilik bi şikayetim yok, inşlalah rahat bir hamilelik geçiririz. Ben ilk bebeğimi 25+3 te erken doğum yaptım, 20 günlük savaşın ardından kaybettim. Allah kimseye yaşatmasın. İnşallah zamanında sağlıklı bir şekilde alırız yavruları kucağımıza.
benimde sanki yumurtalıklarım ağrıyor gibi . gebeliğin ilk haftalarında adet ağrısı gibi ağrıların olması normalmiş.Bir de bisey soracam kizlar.kasik agriniz var mi sizinde.cok degil ara ara oluyo ama ayakta cok kalmamaya calisiyorum.
benimde 2 gündür geçti kasık ağrısı.. bugün belim ağrıdı biraz.Bir de bisey soracam kizlar.kasik agriniz var mi sizinde.cok degil ara ara oluyo ama ayakta cok kalmamaya calisiyorum.
Büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdir coğu gebelikte olan bi séy tatilde havuza kesinlikle girmeyin onun disinda denizin tadini cikarabilirsinizBugun kasik agrim devam ettikce dr a gittim.kese gorundu.drdan ciktiktan sonra acik kahve lekelenmem vardi camasirimda.cok moralim bozuldu.bunda da galiba rahat bi hamilelik geciremiyecem.3hafta sonra tatil ayarlamistik.simdi nasil olacak bu sekilde.