2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Nedense ben öyle hissediyorum. Şubat sonu gelebilir gibi :))) hayırlısı ve sağlıkla gelsinler inşallah

sen kalp atımlarını duydunmu cnm?[/QUOTE]

Ben 28 Haziran'da dr a gitmiştim. Keseyi gördük. 12 temmuz da randevum. İnşallh bebeği görüp kalp atışlarını duyarız. Siz duydunuz mu peki ?

Kizlar kahvaltiyi gec yaptiginiz da mideniz bulaniyormu iki gundur oglene dogru yapiyorum kahvaltiyi yapana kadar mide bulantisindan öluyorum yapinca gecio. Istemiom bulanti kusmakkk

Ayni belirtiler bende de var. Ilactan mi bebekten mi bilmiyorum. Karnim davul gibi sisti, batmalar, sik idrara cikma ve ates basmasi geceleri.
Banada ateş basıyor esimde usuteceksin diyo ben yanıyorum adam usutucen diyorum bu havada bana :)

Yarin sabah 10da randewum ve ben merakla sabahı bekliyorum yarını kesemiz gözükecek mi kaç haftalık onu bile bilmiyorum adetimle uyumlu değil baya geçyumurtladim diye hala aklım karışım adeti baz almazsak hangi tarihi baz alaçam ben simdi gebelik takwimi yapicam yapamiyorum

dr. söylüyor sanırım ultrasondan bakarak
Kizlar az once ufak bi kanama oldu, koyu pembe. Telaslanayim mi? umarim devami gelmez.
kırmızı olunca tehlikeli diye biliyorum ama dr. a sor yine de

Kizlar kahvaltiyi gec yaptiginiz da mideniz bulaniyormu iki gundur oglene dogru yapiyorum kahvaltiyi yapana kadar mide bulantisindan öluyorum yapinca gecio. Istemiom bulanti kusmakkk
Ayy benim bulantım daha başlamadı inşallah başlamaz hiç istemiyorum ya inşallah senin de çok sürmez canım

Ya ben gittim gece acile öğrendiğim gün 144 tü sonucum 2 gün sonra gittim hastaneye doktorum keseyi gördü ama minicikti benim değerlerimmi düşük kii

Kızlar birde benim kızım vsr erkek olsun istiyorum bunu allah nasip ederse.. çin takviminde kız cıktı yüzük testi yaptım erkek birde cok dua ediyorum sizde edin lütfen inşallah sağlıklı ve hayırlı bir erkek evladım olur :// birde yüzük testini deneyip tutturan oldumu daha önceden veya simdi.. birde böyle birsey duydum kızım olmadan önce hep sola yatardım sonra hamile kaldım kızım oldu. ondan sonra kızımın beşiğini sağa aldık esimle yer değiştirdim hep sağa yatıyorum simdi. Erkek genellikle sağ yumurtalıkta oluyormus diye duydum sizce doğrumu( bilincli bir sekilde sağa yatmıyordum yeni duydum) :))))

Ikiz mi yoksa? Belki de ucuz :) Iyice artmis degerlerin cok guzel
Benim de 2 gun once 81di, 2 dk once ogrendim 171 olmus 46 saat icinde. Doktorumdan mail geldi, degerler yukselmis cok iyi dedi. Haftaya sali tekrar test yapacakmisim.
İşte o zaman kalpten giderim :))) seninki normal katlanmış canım 2 katı.Allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Şu cuma bir geleydi hayırlısıyla.Ben bu tezcanlılıkla nasıl devircem haftayı.Kesesini görsek kalp sesini duysak bir hayırlısıyla. Sen gördün mü keseyi canım?

Merhaba ben üzülerek aranızdan ayrılıyorum mol gebeligim bugun kurtajla sonlandirildi 1 yil hamile kalmamam gerekiyormuş.hepinize saglikli hamilelikler dogumlar dilerim.

onlar uydurma batıl şeylerdir bence.

Merhaba ben üzülerek aranızdan ayrılıyorum mol gebeligim bugun kurtajla sonlandirildi 1 yil hamile kalmamam gerekiyormuş.hepinize saglikli hamilelikler dogumlar dilerim.

geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.
annemin ilk çocuğu da öyle olmuş. 2 sene sonra da ablam dünyaya gelmiş.

Hayir canim gormedim, haftaya sali ve persembe kan tahlilim var yine. Galiba ondan sonra cagiracak doktorum. Ben yurtdisindayim, burada kafamiza gore gidemiyoruz doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…