2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Krem suremiyor muyuz? oje, makyaj bunlar yasak mi hamileyken?
Hamilelikle ilgili kitap almam lazim, tam acemi ciktim.
Yok diilde bazısı sürmüyo makyaj oje sana kalmış ben ona çok taklmam o kdr da diil ya snçta soluduğumuz havada bile bişi var:) ama ilaçlı kremler için hamileler sürebilirmi onu bilmek lazm sdece kitaba ne gerek var nette artk herşey yazıo doktoruna eczacına sorarsın

Kese 1500 civari olduğunda görünür diye biliyorum dr keseyi gördüğümüz gün tekrar tahlil vermedi 5+4 günlüktü
Doktor garantiye almak için dedi galiba o zaman ya da ben kalp atışıyla karıştırdım canım :) çarşambaya randevu aldım bakalım inşallah kese ve kalp atışı olur :)

Düşüklerin bir çoğu hamileliğin ilk 7 haftasında oluyormuş, o yüzden bu süreçte özellikle ev süpürmeyin, ağır kaldırmayın, uzanmayın, gerinmeyin, ağır spor yapmayın diyorlar dikkat etmek gerekiyor

vay be 2018 Mart anneleri :) bir zamanlar minnacık bebeğimle bende bakınıyordum ama şimdi kocamann oldu doğumu bekliyoruz. darısı başınıza :)
Ne güzel bi duyguyla bakıyosundur bize biz de sana imrenerek bakıyoruz şu anda maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de sana da :)

Not: inşallah ben de senin gibi 39. Haftamda yolu neredeyse bitirmiş olarak bakarım böyle buralara ❤

Evet gercekten kremler icin dikkat etmek lazim. Az once bizzat yasadim. Esimin sirti agriyor diye tamamen dogal bir kas gevsetici surdum. Sonra kremin arkasina baktim, hamile kadinlar kullanmamali yaziyor. Hemen ellerimi yikadim. Artik bu gibi seylere cok dikkat etmeli. Ilk 3 ay cok ama cok onemli.

Kullamdogimiz kozmetik urunlerin cok buyuk zatari olacagimi zannetmiyorum hatta ben hamile odugumuogre meden 3 gun once sacımi boyatmistım insallah bi zarari olmaz ama hani derlerya öğrenmeden olan seylerden bi sey olmaz diye insallah bi zarari olmamistir

Merhabalar bende bu gün doktor isteyince ilk defa kan tahlili yaptırdım 211.5 çıktı değerim Salı günü tekrar yaptırmamı istedi doktorum sonuca göre çağıracakmış henüz ultrasonda görünmez dedi ilk bebeğimde hiç böyle şeyler istememişti heyecan yaptım

Bugun de yaptik annem saolsun tam zamanini buldu islerin. Yarin da var obur gun de . Bende soylemek istemiyorun hamile oldugumu. Cok abartilio cunku. Elimden geldigi kadar dikkat ediyorum ama. Bugun saglik ocagina gidicem sonra da iyi bi doktor bulcam kendime bu defa.

Hayırlı olsun canım, ilk bebeğinde değerin daha yüksek çıktıysa istememiş olabilir ikinci tahlili. kontrol iyidir :)

Benim evimi resmen b.k götürüyor şuan ne ev süpürüyorum ne makina boşaltıyorum eşim yada görümcem makinayı boşaltıp dolduruyor çamaşırları asıyorlar yarında annem gelicek evi süpürüp silecek umrumda değil valla

En dogrusu da.. benimkiler hamile oldugumu bilselerdi de zaten o kadar aslaa yapmazlar di. Diyorlar ki. biz hamileyken oo her isi yapardik. Yapmak mesele degilde. Insan kendini daha degerli hissediyor ya.

Evet kesinlikle merakla sabırla geçiyor inşallah sabrımızın sonucunu en güzel şekilde alırız
inşallah canım bende daha keseyi de göremedim 4 hafta 2 günlüktü ilk kan verdiğimde doktor tekrar istemedi 15 gün sonra gel dedi ama ben haftaya randevu aldım başka doktora ona gideceğim en azından keseyi görürüm hiç değilse inşallah tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…